<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1656009711460348&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Eduhouse Finland

Kehitä osaamistasi taloushallinnon verkko-opinnoilla!

Eduhouse & Business College Helsinki – opiskele taloushallinnon osaamisala verkossa

Haluatko vahvistaa osaamistasi kirjanpidossa, palkanlaskennassa tai HR-tehtävissä? Löytyykö sinulta alan työpaikka sekä jonkin verran kokemusta näistä tehtävistä? Osaatko budjetoida ja tehdä kannattavuuslaskemia?

 

Hae mukaan taloushallinnon koulutukseen (liiketoiminnan ammattitutkinto), jossa pääset kehittämään talous- ja HR-osaamistasi valitsemalla juuri sinulle sopivan opintopolun tai yksittäisiä tutkinnon osia! Koulutus toteutetaan verkko-opintoina. Verkko-opiskelu on tehokas ja paikasta riippumaton tapa osallistua koulutukseen, eikä sinulla ei mene aikaa matkustamiseen! Toteutamme koulutuksen yhteistyössä Business College Helsingin kanssa.

 

Hae mukaan

 

 

Kenelle tutkinto soveltuu?

Opinnot ovat täydennyskoulutusta alalla jo toimiville henkilöille, joilla on jo jonkin verran työkokemusta alan tehtävistä. Sinulla on perustiedot ja taidot jo hyppysissäsi – opiskelun kautta syvennät ja päivität osaamistasi eri teemojen ympärillä.

 

Opiskelu tapahtuu työn ohella, joten suorittaaksesi opinnot (tutkinnon tai yksittäisiä tutkinnon osia), sinulla on oltava työpaikka ja työtehtävät, joissa pääset toteuttamaan opiskeltavia asioita. Kehität ammattitaitoasi käytännön työtehtäviä tehden ja osoitat oman osaamisesi myös käytännössä, omalla työpaikallasi tutkinnon ammattitaitovaatimusten mukaisesti. Työpaikaltasi sinulle valitaan arvioija (työelämäarvioija), joka arvioi osaamistasi suullisesti ja kirjallisesti.

 

 

Tutkinnon sisältö

Voit valita erilaisista opintopoluista sinulle parhaiten sopivan:

 

Palkanlaskijan polku, kirjanpitäjän polku ja yrittäjän tulospolku

Kulkemalla jonkun näistä poluista, suoritat samalla liiketoiminnan ammattitutkinnon.

 

HR-osaajan polku

Suoritat osatutkinnon

 

Itse valitsemasi polku

Voit valita ne sisällöt, joissa haluat vahvistaa omaa osaamistasi ja suorittaa joko koko tutkinnon tai osatutkinnon.

 


Valitset opintojesi sisällön sen mukaan, minkälaisissa työtehtävissä toimit ja minkälaisia tehtäviä pääset työpaikallasi tekemään oppiaksesi lisää. Käymme ennen opintojen alkua yhdessä läpi osaamisesi, työtehtäväsi sekä kiinnostuksen kohteesi opintoihin liittyen ja laadimme sinulle henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS), jonka pohjalta lähdet viemään opintojasi eteenpäin.

.

 

Käytännön toteutus

Opintoihin liittyvä koulutus tapahtuu kokonaan verkko-opintoina. Lähiopetusta ei ole, joten voit osallistua koulutukseen asuinpaikastasi riippumatta! Verkko-opiskelumuodossa on tärkeää, että sinulla on hyvät  ajanhallinnan ja itsensä johtamisen taidot, jotta opintosi edistyvät.

 

Koulutukseen sisältyy webinaareja, oppimistehtäviä ja lisäksi opiskelua koulutustallenteiden avulla verkkokoulutuspalvelussamme. Lisäksi hankit osaamista käytännön työtehtävissä työpaikallasi ja annat näytöt osaamisestasi.

 

Sinulla tulee olla työpaikallasi mahdollisuus tehdä monipuolisesti niiden aihealueiden työtehtäviä, joita olet valinnut opintoihisi, sillä työpaikkasi on keskeinen oppimisympäristö, jossa hankit tutkinnon edellyttämää osaamista käytännön tehtävissä. Näytät osaamistasi koulutuksen edetessä, opintojen alussa tehdyn näyttösuunnitelman mukaisesti.

 

Jos suoritat koko tutkinnon, koulutus kestää on noin yhden vuoden.

Koulutuksen aloitus, hakuaika ja hinta

 

Haku päättyy: 5.2.2023

 

Koulutuksen aloitus: Koulutus alkaa orientaatiolla 14.3. 2023.

 

Koulutuksen hinta:  150-500 €.  Hinta riippuu opiskelumuodosta (oppisopimus/omaehtoiset opinnot) sekä koulutuksen laajuudesta. Katso tarkemmat hintatiedot Business College Helsingin sivuilta.

 

Kiinnostuitko?

Koulutukseen kannattaa hakea pian, sillä paikat täytetään hakujärjestyksessä, mikäli hakukriteerit täyttäviä hakijoita on enemmän kuin aloituspaikkoja!

 

Opiskelijavalinnoissa hakukriteerinä on työtehtävien soveltuvuus tutkintoon. Opiskelijavalinnoissa kiinnitetään huomiota myös hakijan aikaisempaan koulutukseen ja alan työkokemukseen.

 

Hae mukaan

Kysy meiltä lisää

 

Tutkintoon liittyvät kysymykset: Minna Lähdeaho 044 775 6376 minna.lahdeaho@bc.fi