Liiketoiminnan ammattitutkinto -opiskele taloushallinnon osaamisala verkossa

Eduhouse & Business College Helsinki – opiskele taloushallinnon osaamisala verkossa

 

Työskenteletkö taloushallinnon tehtävissä, ja haluaisit kehittää osaamistasi? Vai oletko kenties vaihtanut työtehtäviä ja tarvitset uutta osaamista niihin liittyen?

 

Tässä koulutuksessa kehität taitojasi kannattavuuden tunnuslukujen analysoinnissa, budjetoinnissa, kirjanpidossa, tilinpäätösten laadinnassa, palkanlaskennassa tai reskontran hoidossa. Opintojen aikana analysoit myös toimintaympäristöä, jossa yrityksesi toimii ja selvität toimintaympäristön vaikutuksia yrityksesi toimintaan. Pohdit myös omaa toimintaasi asiakaspalvelutilanteissa sekä työyhteisössäsi.

 

Hae mukaan

 

 

Kenelle tutkinto soveltuu?

Liiketoiminnan ammattitutkinnon taloushallinnon osaamisala on sinulle, jolla on jo jonkin verran työkokemusta taloushallinnon tehtävissä toimimisesta. Opinnot syventävät tietojasi eri aihealueista ja esimerkiksi kirjanpidon opinnot eivät lähde liikkeelle perustiedoista, joten lähtökohtaisesti olet jo tehnyt päivittäistä kirjanpitoa ja ymmärrät kirjanpidon perusteet.

 

Opiskelu tapahtuu työn ohella, joten tutkinnon suorittaaksesi sinulla on oltava alan työ- tai harjoittelupaikka. Kehität ammattitaitoasi ja osoitat oman osaamisesi käytännön työtehtävissä, omalla työpaikallasi tutkinnon perusteissa edellytettyjen ammattitaitovaatimusten mukaan.

 

 

Tutkinnon sisältö

Liiketoiminnan ammattitutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä. Kaikki opiskelijat suorittavat yhden pakollisen tutkinnon osan, joka on ”Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen (30 osp)”  ja kaksi valinnaista tutkinnon osaa seuraavista:

 

+ Kannattavuuslaskenta ja budjetointi (60 osp)

+ Kirjanpidon ja arvonlisäverotuksen hoitaminen (60 osp)

+ Palkanlaskennan hoitaminen (60 osp)

+ Reskontran hoitaminen (60 osp)

+ Taloushallinnon neuvontapalvelujen hoitaminen (60 osp)

+ Tilinpäätös ja verotus (60 osp)

 

Valinnaiset tutkinnon osat valitset sen mukaan, minkälaisissa työtehtävissä toimit ja minkälaisia tehtäviä pääset työpaikallasi tekemään oppiaksesi lisää.

.

 

Käytännön toteutus

Opintoihin liittyvä koulutus tapahtuu kokonaan verkko-opintoina. Lähiopetusta ei ole, joten voit osallistua koulutukseen asuinpaikastasi riippumatta! Verkko-opiskelumuodossa on tärkeää, että sinulla on hyvät  ajanhallinnan ja itsensä johtamisen taidot, jotta opintosi edistyvät.

 

Tutkintoon sisältyy webinaareja ja lisäksi opiskelet koulutustallenteiden  avulla verkkokoulutuspalvelussamme.

 

Sinulla tulee olla työpaikallasi mahdollisuus tehdä monipuolisesti töitä valitsemiesi tutkinnon osien parissa, sillä työpaikkasi on tärkeä oppimisympäristö, jossa hankit tutkinnon edellyttämää osaamista käytännön tehtävissä. Näytöt suoritat koulutuksen edetessä, opintojen alussa tehdyn näyttösuunnitelman mukaisesti. Koulutus kestää  noin yhden vuoden.

Seuraava tutkinnon aloitus ja hakuaika

 

Haku päättyy: 10.4.2022

Tutkinto alkaa: 4.5.2022

 

Kiinnostuitko?

Liiketoiminnan ammattitutkinto (taloushallinnon osaamisala) verkossa maksaa 500 €. Tutkinnon voi myös käydä oppisopimuksena, jolloin hinta on 250 €.

 

Koulutukseen kannattaa hakea pian, sillä paikat täytetään hakujärjestyksessä, mikäli hakukriteerit täyttäviä hakijoita on enemmän kuin aloituspaikkoja!

 

Hae mukaan

Kysy meiltä lisää

 

Tutkintoon liittyvät kysymykset: Minna Lähdeaho 044 775 6376 minna.lahdeaho@bc.fi