<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1656009711460348&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Eduhouse Finland

Veho ja AI:n hyödyntäminen

Miten kartuttaa tiimin data- ja analytiikkaosaamista?

Datan hyödyntäminen luo uusia mahdollisuuksia

"Meillä panostetaan Veholla sisäiseen data- ja analytiikkatekemiseen. On tärkeää ymmärtää mahdollisuudet kyetä joustavasti hyödyntämään teknologioita ja ennen kaikkea tarjota työntekijöille mahdollisuus kasvaa ja kehittyä ammattilaisina."

 

Head of Data & Analytics Salla Kuula etsi tiimilleen lisäosaamista data- ja analytiikkapuolen uusiin ratkaisuihin. Oli selkeä valinta lähteä tekemään roolikohtaista oppimissuunnitelmaa, ja Designing and Implementing a Microsoft Azure AI Solution AI-102-valmennus vastasi tekoälypuolen osaamistarpeisiin.

SallaKuula

Miksi juuri AI-102?

"Data- ja analytiikka-asioissa olemme ison murroksen edessä, kun datatekeminen siirtyy Azureen ja Power BI:hin. Tarvitsemme lisää osaamista niin keskitetylle Data ja Analytiikka -tiimille kuin liiketoiminnalle tiedonhyödyntäjinä.

 

Meillä on pidemmän aikaa ollut tarve osata ja ymmärtää paremmin tekoälyn hyödyntämistä ja tekoälyprojektien toteuttamista. AI-102 -valmennus vastasi tähän tarpeeseen", Salla Kuula kiteyttää Vehon tarpeita. 

 

 

- Salla Kuula

Head of Data & Analytics, Veho

Sovelto Eduhouse logo allekkain1.png

Sovelto Eduhouse pilviosaamisen kehittäjä 

Veho valitsi koulutuskumppaniksi Eduhouseen yhdistyneen Sovelton, jolla on pitkä kokemus Microsoft-pilviteknologioiden kouluttamisesta ja ammattitaitoinen tiimi MCT-kouluttajia sekä Azuren pilvipalveluihin erikoistunut Learning Coach -tiimi.

Veho_asiakastarina

Uusia mahdollisuuksia prosessien automatisointiin

VEHOn Business Analyst Minna Martin-Päivä osallistui Toni Ylärinteen vetämään AI-102 -valmennukseen ja löysi uusia välineitä datan työstämiseen: "Tärkeimpiä taitoja omassa työssäni ovat tietomallien luominen, analyysien tekeminen ja vastauksien löytäminen datasta liiketoiminnan tarpeisiin." Minnan työarjessa suurin haaste on aika, ja AI:n hyödyntämisestä saa uusia mahdollisuuksia myös työn tehostamiseen ja prosessien automatisointiin.

 

"Lähdin koulutukseen avoimin mielin oppimaan uutta. AI:n hyödyntäminen kiinnostaa ja sille on tarvetta esim. tekstianalyysien hyödyntämisessä. Kouluttaja oli ammattitaitoinen ja kuunteli hyvin osallistujien toiveita."

Eduhouse_refepohja_oranssipallo_uusi

Pilviosaaminen on edellytys kehittyvälle liiketoiminnalle

Myös Data Engineer Juha Kolarin mielestä AI-102 -valmennus oli hyödyllinen: "Tavoitteena oli oppia AI:n perusajatukset ja syvemmin tekstin analysoinnin työkalujen ominaisuuksia ja käyttöönottoa. Minulla on aiempaa kokemusta Sovelto Eduhousen koulutuksista, ja ne ovat aina olleet ammattitaitoisesti vedettyjä. Kuten tämäkin Toni Ylärinteen vetämä."

 

- Juha Kolari,

 Data Engineer, Veho

Graphic lines

Opintopolut johdattavat kohti uutta osaamista

Maailma muuttuu voimakkaasti ja digitalisaatio on perusedellytys toiminnan kehittämiselle. Veholla digitaalisuus näkyy myös voimakkaasti strategiassa. "Datan hyödyntäminen tuo kokonaan uusia mahdollisuuksia sekä mahdollisuuksia kehittää nykyisiä prosesseja", kertoo Salla Kuula. Sovelto Eduhousen Cloud PRO -palvelussa Microsoftin roolipohjaiset koulutuspolut auttavat kehittymään mestariksi.

 

  1. Data Engineer -opintopolku
  2. Data Analyst & AI -opintopolku
  3. DP-100 Designing and Implementing a Data Science Solution on Azure.

Pilvosaamista jatkuvan oppimisen mallilla

Mahdollista tiimillesi tai organisaatiollesi nykyaikainen tapa oppia pilvitaitoja. 

Tutustu Cloud Pro-pakettiin.

 

Cloud Pro -paketti