• Eduhouse Summit | 04.02.2019 | petri matero

  Eduhouse Summit 2019 - Voiko kirjanpitäjällä olla brändiä ja kuinka se saadaan rokkaamaan?

   

  Millaisia mielikuvia kirjanpitäjien ammattikunta synnyttää? Näkevätkö ihmiset taloushallinnon ammattilaiset hiljaisina numeronpyörittelijöinä mappikansioiden katveissa vai tuleeko heille mieleen heti ensimmäisenä Harrikkansa kesäaamulla käyntiin potkaiseva, kaupungin tehokkain tuloksenvarmistaja? Vaikka jälkimmäinen olisikin totta, niin koko ala taistelee sitkeitä mielikuvia vastaan. Tai ainakin pitäisi.

  Nyt saa valita ja antaa omien intohimojen sytyttää myös työssä. - Petri Matero

  Taloushallinnon voittokortit mielikuvien maailmassa

  Jokaisella ammattikunnalla on omat stereotypiansa, ja taloushallinnolla onkin yllättäen kaikki voittokortit käsissään taistelussa mielikuvien tuoreuttamisessa. Nyt on aika ja mahdollisuus yllättää alan ulkopuolinen maailma. Pienilläkin muutoksilla ja persoonallisilla valinnoilla voit rakentaa erottuvan ja erilaistuvan asiantuntijabrändin, joka viestii niitä asioita ja arvoja, jollaisia asiakkaitakin haluat itsellesi tai yrityksellesi. Henkilöbrändäyksessä kaikki on sallittua – voit olla se moottoriurheilua harrastava numeroiden viilaaja, kestävyysurheiluun hurahtanut, asiakkaita lenkkeilyttävä polkujuoksija tai omaa bändiä pyörittävä erikoisosaaja. Nyt saa valita ja antaa omien intohimojen sytyttää myös työssä.

  Ryhti suoraksi, taloushallinnolla on paljon annettavaa

  Eduhouse Summitissa laitetaan Harrikka jytisemään, tampataan pölyt mapeista ja innostutaan näkemään oma ammattikunta uudella tavalla. Saat vinkkejä omien teemaverkostojen rakentamiseen, henkilöbrändin kaupallistamiseen ja näiden asioiden viestimiseen.

  Petri Matero on markkinoinnin monitoimimies, joka suhtautuu intohimolla ihmisten ja organisaatioiden auttamiseen markkinoinnin ja luovuuden keinoin. Omaa henkilöbrändiään hän rakentaa musiikkibisneksen sekä hyväntekeväisyyden ja urheilumarkkinoinnin hallitustyöskentelyn kautta.

  Petri työskentelee mainostoimisto Miller & Leanillä

  Katso myös Petrin Spotify -profiili.