Intohimosta parempaan oppimiseen

Eduhouse etsii asiantuntijat ja löytää vastaukset

Tieto – siinä vasta kova valuutta. Eduhouse on täyden palvelun koulutusmedia: tarjoamme koulutuksia ja välitämme alansa parhaita asiantuntijoita käyttöösi. Meille digitalisaatio on tehokas työkalu tiedon ja osaamisen jakamiseen.

Eduhouse on vuonna 2002 perustettu koulutusalan organisaatio. Intohimojamme ovat tinkimätön laatu, rohkeus kokeilla ja jatkuvassa liikkeessä pysyminen.

Palveluvalikoimaamme kuuluu yhä useamman kalenteriin näppärästi sulautuvia verkkokoulutuksia sekä tehokkaita luokkatilakoulutuksia taloushallinnon, verotuksen ja palkkahallinnon sekä työoikeuden ja muun juridiikan ajankohtaisista täsmäsisällöistä sekä laajemmista kokonaisuuksista. Eduhouselta löydät eteenpäin jaettavaa osaamista myös esimiestyön ja johtamisen sekä markkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun saralta.

Huolehdimme asiakkaamme osaamispääomasta tämän puolesta. Ajatustenlukijoita emme sentään ole, mutta tunnemme kouluttamamme alat, seuraamme niiden uusimpia trendejä ja etsimme vastauksia tämän hetken polttavimpiin kysymyksiin. Meille tärkeää ovat niin koulutuksen tosielämää hyödyttävät sisällöt kuin innostavat ja osaavat asiantuntijatkin. Voit tutustua koulutuksiimme täältä.

Viimeisimmät julkaisut

Miten itseään voi kehittää työn ohessa?

Miten itseään voi kehittää työn ohessa?

Jatkuva opiskelu on taloushallinnon asiantuntijoille työssä...

Kirjanpitäjän rikosvastuu – osa II

Kirjanpitäjän rikosvastuu – osa II

Kirjoittaja Teppo Laine on asianajaja ja osakas...

Miksi juuri minä valitsisin eduStreamin?

round-brain

Asiantuntijoilta asiantuntijoille

Kouluttajamme ovat itse aktiivisesti asiantuntijatyössä mukana ja tietävät, millaista tietoa tänä päivänä työelämässä ja käytännössä tarvitaan.

round-speech

Vuorovaikutteista oppimista

Osallistu keskusteluun tai kysy kouluttajalta kysymyksiä chatissa. Saa reaaliaikaisia vastauksia kysymyksiisi.

round-computer

Toimii kaikilla laitteilla kaikkialla

Käytä eduStreamia läppärillä tai mobiililaitteella. Se toimii missä ja milloin vain. Tarvitset vain nettiyhteyden.