Kehity palkka- ja henkilöstöhallinnon asiantuntijaksi

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, henkilöstöhallinto

Sinä palkka- ja henkilöstöhallinnon tehtävissä toimiva – kiinnostaako sinua oman osaamisesi kehittäminen kohti vaativampia asiantuntija- ja esihenkilötehtäviä?

 

Digitalisaation myötä moni palkka- ja henkilöstöhallinnon rutiinitehtävä jää historiaan automatisaation ja robotisaation myötä. Jäljelle jäävät vaativammat asiantuntija ja -neuvontatehtävät, oman vastuualueen kehittäminen sekä liiketoiminnan tukena toimiminen.

 

Palkka- ja henkilöstöhallinnon asiantuntijaksi -koulutus (liiketoiminnan erikoisammattitutkinto,  EAT) antaa opiskelijalle valmiudet työskennellä vaativissa esimies- ja asiantuntijatehtävissä palkka- ja henkilöstöhallinnossa sekä toimia liiketoiminnan tukena omasta tehtävänkuvastaan käsin. Tutkinnon painopiste on palkanlaskennan vaativissa tilanteissa ja ajankohtaisasioissa sekä henkilöstöhallinnon eri osa-alueissa strategiasta henkilöstöprosessien ja henkilöstön kehittämiseen sekä muutoksen johtamiseen ja tukemiseen.

 

 

Kenelle koulutus sopii?

Tutkinto sopii palkka- ja henkilöstöhallinnon tehtävissä työskentelevälle henkilölle, jolla on vähintään muutaman vuoden työkokemus alalta. Tutkinnon edellyttämä osaaminen näytetään omissa työtehtävissä, joten opiskelu edellyttää, että sinulla on alan työpaikka ja mahdollisuus tehdä vaativampia henkilöstötyön suunnittelu- ja kehittämistehtäviä, mm. henkilöstösuunnitelmien laatimista, henkilöstöprosessien suunnittelua ja esimiesten ohjaamista heidän päivittäisjohtamisessaan. Toimenkuvasi voi olla kokonaan henkilöstöhallinnon tehtävissä tai sekä palkanlaskennan että henkilöstötyön parissa.

 

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä

+ Vastuualueen liiketoiminnan suunnittelu ja toteuttaminen (60 osp)

+ Henkilöstötyö (60 osp)

+ Henkilöstöpalvelut (60 osp)

+ Palkanlaskennan hoitaminen (60 osp)

 

 

Toteutustapa ja kesto

Koulutuksen kokonaiskesto on noin vuoden, jonka aikana järjestetään yhdeksän koulutuspäivää. Lisäksi on verkko-opintoja ja oppimistehtäviä. Tarvittavaa osaamista hankit pääasiassa omalla työpaikallasi tutkinnon edellyttämiä työtehtäviä tehden. Sinulle valitaan työpaikaltasi arvioija, joka arvioi osaamistasi yhdessä oppilaitoksen arvioijan kanssa.

 

Hae mukaan

Viimeisimmät julkaisut

Seuraava tutkinnon aloitus ja hakuaika

 

Hakuaikaa on pidennetty! Haku on auki su 17.10.2021 asti. Itse koulutus alkaa ti 26.10.2021.

Hae koulutukseen kuitenkin mahdollisimman pian hakuajan alettua, sillä paikat täytetään hakujärjestyksessä, mikäli hakukriteerit täyttäviä hakijoita on enemmän kuin aloituspaikkoja.

 

Hinta

Voit osallistua koulutukseen ja suorittaa tutkinnon ns. omaehtoisina opintoina (maksat itse koulutuksen) tai solmimalla työnantajan kanssa oppisopimuksen:

 

+ Omaehtoisen koulutuksen osallistumismaksu 650 €

+ Oppisopimuskoulutuksessa osallistumismaksu on 250 €.

 

 

Hae mukaan

Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja:

 

Business College Helsinki, Minna Lähdeaho 044 775 6376 minna.lahdeaho@bc.fi