Kehity palkka- ja henkilöstöhallinnon asiantuntijaksi

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, henkilöstöhallinto

Sinä palkka- ja henkilöstöhallinnon tehtävissä toimiva – kiinnostaako sinua oman osaamisesi kehittäminen kohti vaativampia asiantuntija- ja esimiestehtäviä vastaavaksi?

Digitalisaation myötä moni palkka- ja henkilöstöhallinnon rutiinitehtävä jää historiaan automatisaation ja robotisaation myötä. Jäljelle jäävät vaativammat asiantuntija ja -neuvontatehtävät, oman vastuualueen kehittäminen sekä liiketoiminnan tukena toimiminen.

Palkka- ja henkilöstöhallinnon asiantuntijaksi -koulutus (liiketoiminnan erikoisammattitutkinto,  EAT) antaa opiskelijalle valmiudet työskennellä vaativissa esimies- ja asiantuntijatehtävissä palkka- ja henkilöstöhallinnossa sekä toimia liiketoiminnan tukena omasta tehtävänkuvastaan käsin. Tutkinnon painopiste on palkanlaskennan vaativissa tilanteissa ja ajankohtaisasioissa sekä henkilöstöhallinnon eri osa-alueissa strategiasta henkilöstöprosessien ja henkilöstön kehittämiseen sekä muutoksen johtamiseen ja tukemiseen.

Tutkinto sopii palkka- ja henkilöstöhallinnon tehtävissä työskentelevälle henkilölle, jolla on vähintään muutaman vuoden työkokemus alalta. Tutkinto sopii esimerkiksi palkanlaskijalle, jonka tavoitteena on siirtyä palkka- ja henkilöstöhallinnon asiantuntijatehtäviin, tai henkilöstöhallinnon osaajalle, joka haluaa syventää asiantuntemustaan tai siirtyä tulosvastuullisempiin tehtäviin.

Tutkinto jakaantuu kolmeen osaan (180 opintopistettä):

  • Vastuualueen liiketoiminnan suunnittelu ja toteuttaminen (60 op)
  • Palkanlaskennan haasteet ja (60 op) ajankohtaisasiat
  • Henkilöstötyö (60 op)

Tutkinnon suorittaminen edellyttää näyttötehtävän laatimista.

 

Hae mukaan

 

Koulutus sisältää yhdeksän valmennuspäivää ja verkko-opintoja sisältäen oppimistehtäviä, sekä tutkinnon ohjausta pienryhmissä. Lisäksi opiskelet ja hankit osaamista omalla työpaikallasi, käytännön työtehtäviä tehden. Valmennuspäivissä sinua sparraavat alan huippuosaajat. Koulutus kestää reilun vuoden.

 

Seuraava tutkinnon aloitus ja hakuaika

Haku on auki 18.10.2020 asti. Itse tutkinto alkaa 26.11.2020.

Hae koulutukseen kuitenkin mahdollisimman pian hakuajan alettua, sillä paikat täytetään hakujärjestyksessä, mikäli hakukriteerit täyttäviä hakijoita on enemmän kuin aloituspaikkoja.

 

Hinta

Voit osallistua koulutukseen ja suorittaa tutkinnon ns. omaehtoisina opintoina (maksat itse koulutuksen) tai solmimalla työnantajan kanssa oppisopimuksen:

  • Omaehtoisen koulutuksen osallistumismaksu 650 €.
  • Oppisopimuskoulutuksessa osallistumismaksu on 250 €.

 

Hae mukaan

 

Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja:

Business College Helsinki, Minna Lähdeaho 044 775 6376 minna.lahdeaho@bc.fi