Tulevaisuuden taloushallinnon osaaja - erikoisammattitutkinto

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, taloushallinto

 

Oletko työskennellyt muutamia vuosia vaativissa taloushallinnon tehtävissä (esim. talouspäällikkönä, asiantuntijana tai esihenkilötehtävissä) ja haluat kehittää taloushallinnon suunnittelu-, seuranta- ja analysointiosaamistasi? Hae mukaan sinulle tarkoitettuun erikoisammattitutkintoon ja varmista oma osaamisesi myös tulevaisuudessa!

 

Koulutus soveltuu myös kokeneille kirjanpitäjille, jotka haluavat tuottaa lisäarvoa asiakkailleen tarjoamalla heille konsultatiivisia taloushallinnon palveluita yrityksen johtamisen ja toiminnan kehittämisen tueksi.

 

Valmennus järjestetään yhteistyössä Helsinki Business Collegen kanssa.

 

Hae mukaan

 

 

 

Mitä opit?

Koulutuksen aikana syvennät liiketoiminnan ymmärrystäsi ja pohdit miten toimintaympäristön muutos vaikuttaa liiketoimintaan. Hoidat organisaatiosi tai asiakasorganisaation taloushallintoa kokonaisvaltaisesti: suunnittelet, seuraat ja analysoit taloutta sekä laskemiesi tunnuslukujen, että saatujen tulosten pohjalta. Neuvot ja ohjaat yrittäjiä taloushallinnon osa-alueilla yrityksen elinkaaren eri vaiheissa.

 

Lisäksi tutustut tulevaisuuden työelämätaitoihin ja osaamisvaatimuksiin sekä pohdit, miten varmistat oman työmarkkinakelpoisuutesi myös tulevaisuudessa. 

 

Opiskelu tapahtuu työn ohella eli tarvitset alan työpaikan. Koulutuksen aikana kehität omaa ammattitaitoasi ja hankit tutkinnossa edellytettyä osaamista aidoissa käytännön työtehtävissä, omalla työpaikallasiOsoitat osaamisesi (näytöt) opintojen alussa tehdyn suunnitelman mukaisesti. Osaamistasi arvioi sekä työpaikaltasi sinulle valittu työelämäarvioija, että oppilaitoksen arvioija.

 

 

Koulutuksen kesto

Koulutus sisältää yhdeksän valmennuspäivää oppilaitoksen tiloissa Helsingin Pasilassa. Lisäksi opiskelet Eduhouse-verkkokoulutuspalvelussamme, teet aiheisiin liittyviä oppimistehtäviä ja osallistut etänä järjestettäviin tutkinnonohjaustilaisuuksiin.

 

Tärkeänä oppimisympäristönä on oma työpaikkasi, jossa kehität ammattitaitoasi käytännönläheisesti koulutuksessa saamaasi oppia soveltaen. Koulutus kestää reilun vuoden.

 

 

Koulutuksen sisältö

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä. Koulutuksessa suoritetaan seuraavat kolme tutkinnon osaa:

 

Pakollinen tutkinnon osa:

+ Vastuualueen liiketoiminnan suunnittelu ja toteuttaminen (60 osp)

 

Valinnaiset tutkinnon osat, joista valitset kaksi:

+ Taloudenhallinta (60 osp)

+ Taloushallinnon asiantuntijapalvelut (60 osp)

+ Kustannuslaskenta (60 osp)

 

 

Pääkouluttaja

Pääkouluttajana toimii taloushallinnon monitaituri ja veroguru, KTM Kari Alhola. Hänellä on monipuolinen kokemus taloushallinnosta sekä veroasiantuntijatehtävistä yli 20 vuoden ajalta. Kari toimii talouden hallinnan konsulttina sekä veroasiantuntijana lukuisille yrityksille ja yhteisöille omien yhtiöidensä Alhola Consulting Oy:n ja Profiducia Oy:n kautta. Hän on myös Eduhouse Oy:n osakas. Aiemmin hän on toiminut mm. verokonsultointiyhtiön toimitusjohtajana ja osakkaana sekä Pretax/Accountor Groupin johtoryhmässä ja johtotehtävissä.

Viimeisimmät julkaisut

Seuraava tutkinnon aloitus ja hakuaika

 

Haku on auki: 8.8.2022-25.9.2022

Koulutus alkaa: 27.10.2022

 

Koulutukseen kannattaa hakeutua mahdollisimman pian hakuajan alettua, sillä paikat täytetään hakujärjestyksessä, mikäli hakukriteerit täyttäviä hakijoita on enemmän kuin aloituspaikkoja!

 

Hinta

Voit osallistua koulutukseen ja suorittaa tutkinnon ns. omaehtoisina opintoina (maksat itse koulutuksen) tai solmimalla työnantajan kanssa oppisopimuksen:

 

+ Omaehtoisen koulutuksen osallistumismaksu 650 €

+ Oppisopimuskoulutuksessa osallistumismaksu on 250 €

 

 

Hae mukaan

Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja:

 

Business College Helsinki, Minna Lähdeaho 044 775 6376 minna.lahdeaho@bc.fi