Kirjanpitäjästä talouspäälliköksi - erikoisammattitutkinto

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, taloushallinto

 

Taloushallinnon asiantuntija - Digitalisaatio ja muuttuneet asiakastarpeet muuttavat yhä enemmän taloushallinnossa toimivien osaamisvaatimuksia. Pidä itsesi muutoksessa mukana ja hae mukaan sinulle tarkoitettuun erikoisammattitutkintoon ja varmista oma osaamisesi myös tulevaisuudessa!

 

Tutkinto valmentaa ja sparraa sinua rutiiniluontoisista taloushallinnon tehtävistä kohti monimuotoisempaa asiantuntijuutta ja vaativien taloushallinnon palvelukokonaisuuksien hallintaa

 

 

Mitä opit?

Valmennuksen jälkeen hahmotat vuorovaikutteisuuden ja kommunikatiivisen yhdessä tekemisen voiman, opit toimimaan uudessa toimintaympäristössä uusin välinein, ymmärrät asiakkaan (olipa se ulkoinen tai sisäinen) perimmäiset talouden hallinnan tarpeet ja kykenet reagoimaan niihin. Valmennus järjestetään yhteistyössä Helsinki Business Collegen kanssa.

 

Koulutus sisältää yhdeksän valmennuspäivää ja verkko-opintoja sisältäen oppimistehtäviä, sekä tutkinnon ohjausta pienryhmissä. Lisäksi opiskelet ja hankit osaamista omalla työpaikallasi, käytännön työtehtäviä tehden. Valmennuspäivissä sinua sparraavat alan huippuosaajat.

 

Koulutus kestää reilun vuoden.

 

 

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä. Koulutuksessa suoritetaan seuraavat kolme tutkinnon osaa:

 

+ Vastuualueen liiketoiminnan suunnittelu ja toteuttaminen (60 osp)

+ Taloudenhallinta(60 osp)

+ Taloushallinnon asiantuntijapalvelut (60 osp)

 

 

Pääkouluttaja

Pääkouluttajana toimii taloushallinnon monitaituri ja veroguru, KTM Kari Alhola. Hänellä on monipuolinen kokemus taloushallinnosta sekä veroasiantuntijatehtävistä yli 20 vuoden ajalta. Kari toimii talouden hallinnan konsulttina sekä veroasiantuntijana lukuisille yrityksille ja yhteisöille omien yhtiöidensä Alhola Consulting Oy:n ja Profiducia Oy:n kautta. Hän on myös Eduhouse Oy:n osakas. Aiemmin hän on toiminut mm. verokonsultointiyhtiön toimitusjohtajana ja osakkaana sekä Pretax/Accountor Groupin johtoryhmässä ja johtotehtävissä.

 

Hae mukaan

Viimeisimmät julkaisut

Seuraava tutkinnon aloitus ja hakuaika

 

 

Haku on auki: -

Tutkinto alkaa: -

 

Hinta

Voit osallistua koulutukseen ja suorittaa tutkinnon ns. omaehtoisina opintoina (maksat itse koulutuksen) tai solmimalla työnantajan kanssa oppisopimuksen:

 

+ Omaehtoisen koulutuksen osallistumismaksu 650 €

+ Oppisopimuskoulutuksessa osallistumismaksu on 250 €.

Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja:

 

Business College Helsinki, Minna Lähdeaho 044 775 6376 minna.lahdeaho@bc.fi