Tarjoamme HR-osaajalle tai esimiehelle

Eduhouse kouluttaa HR-osaajia ja esimiehiä

Täsmätieto – pitää sinut aina askeleen edellä. Eduhouse tarjoaa käytännönläheisen koulutuspaletin HR-osaajille ja esimiesasemassa työskenteleville. Kokeile jatkuvasti päivittyvää videokirjastoamme tai valitse luokkahuonekoulutus: me varmistamme viimeisimmät tiedot molempiin koulutuskanaviin.


Eduhousella on pitkä kokemus työsuhdejuridiikan ja esimiestyön koulutuksista, joten tunnemme asiakkaidemme vaativat tarpeet ja,mikä tärkeintä, pystymme myös vastaamaan niihin. Koulutuksen laatu ja jatkuva kehittyminen ovat meille kunnia-asioita.

HR-osaajien ja esimiesten keskuudessa tieto ei lisää tuskaa, päinvastoin! Kaikkea tietoa ei onneksi tarvitse kahlata läpi itse, sitä varten on Eduhousen kouluttajat. He nappaavat koulutuspaketteihin tärkeimmät asiat ja etsivät avoimiin kysymyksiin mahdollisimman hyödylliset vastaukset.

Kouluttajamme ovat alansa erityisasiantuntijoita, esimerkiksi juristeja, jotka ovat perillä työsuhteisiin ja muuhun juridiikkaan liittyvistä lakimuutoksista sekä alan ajankohtaisista teemoista. He käyvät juridiset ongelmat ja esimerkkitapaukset läpi arkikielellä.


Tämä tarkoittaa, että lakipykälät ja eri johtamisteemat on Eduhousen koulutuksissa purettu mahdollisimman pitkälle tosielämän esimerkkitilanteisiin, mikä helpottaa tiedon omaksumista.

 Kokeile 2 viikkoa maksutta

 

eduStream pitää asiantuntijan aina mukanasi

Mikäli hektinen työelämä on joskus ollut esteenä kouluttautumiselle, voi sen selityksen jättää historiaan. Eduhousen eduStream-palvelusta löytyy HR-osaajille ja esimiesasemassa työskenteleville jatkuvasti päivittyvä videokirjasto sekä kattava tarjonta koulutusten LIVE-lähetyksiä.

Verkkokoulutuksiin voi osallistua omalta työpisteeltä, kotoa, junasta tai vaikka lentokentältä käsin – sinä valitset ajankohdan ja aiheen. Reaaliaikaisissa LIVE-lähetyksissä on mahdollisuus esittää asiantuntijoille myös kysymyksiä. Työn ohella kouluttautuminen ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Palvelemme tällä hetkellä jo tuhansia asiantuntijoita ja satoja yrityksiä. Sopisiko eduStream-verkkokoulutuspalvelu teidän henkilöstöllenne?

Lue lisää yrityslisenssistämme.

 

Eduhouse tarjoaa HR-osaajille ja esimiehille 

  • tosielämän esimerkit ja tapaukset yleisratkaisun kera
  • täsmäkoulutukset ja laajan tiedon kurssit
  • alansa parhaat asiantuntijat
  • verkkokoulutuksia ja luokkatilakoulutuksia
  • LIVE-lähetyksiä ja mahdollisuuden esittää kysymyksiä asiantuntijoille
  • jatkuvasti päivittyvän videokirjaston ja ajankohtaisimmat koulutusaiheet.


eduStreamin kuukausilisenssin normaalihinta on 99 €/kk + alv. Saatavillasi on noin 20 LIVE-lähetystä kuukaudessa ja lisäksi käytössäsi on satojen seminaaritallenteiden kirjasto.

Aloita maksuton kokeilujakso

Viimeisimmät julkaisut

Osakeyhtiön varojenjako - ristiriitaa osakeyhtiölain ja verolainsäädännön välillä?

Osakeyhtiön varojenjako - ristiriitaa osakeyhtiölain ja verolainsäädännön välillä?

Osakeyhtiömuotoisena toimivan yrittäjän varojen nostomuodot...

Onko ulkoistamisesta nyt muodostunut kaiken pahan alku ja juuri?

Onko ulkoistamisesta nyt muodostunut kaiken pahan alku ja juuri?

Fifty-Sixty. Tämähän riippuu itse asiassa ulkoistajan...

Miksi juuri minä valitsisin eduStreamin?

round-brain

Asiantuntijoilta asiantuntijoille

Kouluttajamme ovat itse aktiivisesti asiantuntijatyössä mukana ja tietävät, millaista tietoa tänä päivänä työelämässä ja käytännössä tarvitaan.

round-speech

Vuorovaikutteista oppimista

Osallistu keskusteluun tai kysy kouluttajalta kysymyksiä chatissa. Saa reaaliaikaisia vastauksia kysymyksiisi.

round-computer

Toimii kaikilla laitteilla kaikkialla

Käytä eduStreamia läppärillä tai mobiililaitteella. Se toimii missä ja milloin vain. Tarvitset vain nettiyhteyden.