<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1656009711460348&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Maksuton webinaari:

Microsoft Ignite Insights

Torstaina 23.11.2023 klo 14–15

Haluatko tiivistetyn analyysin Microsoft Ignite 2023 -tapahtuman julkistuksista?

Pysy ajan tasalla teknologian viimeisimmistä trendeistä! Webinaarissa saat kokeneiden asiantuntijoiden näkemyksellisen analyysin Ignite 2023 -tapahtuman tärkeimmistä muutoksista, julkistuksista ja mielenkiintoisimmista uutisista.

Älä huoli, vaikka et pystyisi osallistumaan nelipäiväisen Microsoft Ignite -tapahtuman 500:aan eri sessioon. Tässä webinaarissa kokeneet asiantuntijat Jussi Roine (Not Bad Security, Microsoft MVP) ja Mika Seitsonen (Eduhouse, MCT) kokoavat tärkeimmät uutiset tapahtumasta ja tarjoilevat ne sinulle tunnin aikana.

Webinaarista saat vastauksia seuraaviin kysymyksiin:

  • Mitkä ovat Igniten keskeisimmät julkistukset ja päivitykset?
  • Mitä julkistukset merkitsevät käytännössä?
  • Miten tekoäly näkyy uusissa kokonaisuuksissa?
  • ...ja miten ihmeessä pysyä ajan tasalla jatkuvassa muutoksessa?

Webinaarissa tarkastellaan kaikkia Microsoftin keskeisiä kokonaisuuksia, kuten Azure, Microsoft 365, Power Platform ja tietoturva – tapahtuman pääteemaa AI-transformaatiota unohtamatta.

KENELLE: Webinaari sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita Microsoftin uusista tuotejulkistuksista ja teknologiauutisista.

HYÖDYT: Saat arvokasta kokeneiden huippuasiantuntijoiden tiivistämää tietoa Microsoftin uusista teknologioista ja ratkaisuista. Tiedät, mistä nyt puhutaan!

Huom! Voit kysyä asiantuntijoilta kysymyksiä etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä tai webinaarin aikana chatin kautta.

Ilmoittaudu mukaan! Webinaariin ilmoittautuneet saavat linkin tallenteeseen webinaarin jälkeen.

Webinaarin asiantuntijat:

Jussi_Roine_round_136px

Jussi Roine, CEO, Not Bad Security

Jussi on kokenut IT-arkkitehti, Microsoftin turvallisuusalan MVP ja Microsoft Certified Trainer, erikoisalueena pilvi ja tietoturva. 
Hän työskentelee haastavissa Microsoft Azure- ja Power Platform -projekteissa - konsulttina, arkkitehtina ja kehittäjänä.

Jussi toimii myös hostina Ctrl+Alt+Azure -podcastissa.

Mika-Seitsonen-round

Mika Seitsonen, MCT, Eduhouse

Mika on kouluttanut ja konsultoinut Microsoft-teknologioita Suomessa ja maailmalla jo reilun neljännesvuosisadan. Viime vuodet Mika on keskittynyt Microsoftin pilvipalveluiden (Microsoft Azure ja Microsoft 365) sekä identiteetti- ja tietoturvateknologioiden koulutukseen ja konsultointiin. Mikalla on lukuisia suoritettuja Microsoft sertifointeja ja hän on Microsoft Certified Trainer.

Ilmoittaudu webinaariin

Microsoftin virallinen koulutuskumppani

Eduhouse on Microsoftin virallinen koulutuskumppani. Kouluttajamme ovat sertifioituja ammattilaisia.

Eduhouseen yhdistynyt Sovelto on Suomen ainoa pilviteknologioiden Learning as a Service -kumppani, joka tarjoaa jatkuvaa, tavoitteellista ja monimuotoista oppimista pilvi- ja tietoturvaosaamisen kasvattamiseksi.

Sovelto-Eduhouse-300x125px

 

Ota yhteyttä