Ota taloushallinnon ja verotuksen tärkeimmät tapahtumat haltuun

Accountor Eduhouse: Talous & Vero 2020 - ilmoittaudu mukaan!

Ota taloushallinnon ja verotuksen tärkeimmät tapahtumat haltuun Eduhousen Talous & Vero 2020 - päivän aikana! Tapahtuma järjestetään ke 2.12.2020 klo 9.00-17.15

Päivän aikana alan eturivipuhujat kertovat sinulle kuluneen vuoden tärkeimmät tapahtumat taloushallinnosta ja verotuksesta sekä keskeisimmät näkymät ensi vuoteen. 

Ajankohtaispäivä on tarkoitettu kaikille taloushallinnon asiantuntijoille ja asiasta kiinnostuneille. Tapahtuma on maksuton. Varaa aika kalenteristasi ja katso puheenvuorot suorina lähetyksinä.

 

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan

 

Puhujina Suomen kärkinimet: 

 

Leena-Rekola-Nieminen-ympyrä

Leena Rekola-Nieminen vahva taloushallinnon ammattilainen ja toiminut pitkään mm. kouluttajana kirjanpitoon, verotukseen ja taloushallintoon liittyvissä koulutuksissa. Hän on KILAn jäsen ja toiminut aiemmin myös Suomen Taloushallintoliitto ry:n puheenjohtajana. Leena on kirjoittanut useita artikkeleita sekä julkaissut kirjoja kirjanpitoon liittyen.

 

KARI-ympyräKouluttajana toimii vero- ja talouden hallinnan asiantuntija, KTM Kari Alhola.Hänellä on monipuolinen kokemus taloushallinnosta sekä veroasiantuntijatehtävistä yli 20 vuoden ajalta. Kari toimii talouden hallinnan konsulttina sekä veroasiantuntijana lukuisille yrityksille ja yhteisöille omien yhtiöidensä Alhola Consulting Oy:n ja Profiducia Oy:n kautta. Aiemmin hän on toiminut mm. verokonsultointiyhtiön toimitusjohtajana ja osakkaana sekä Pretax/Accountor Groupin johtoryhmässä ja johtotehtävissä.

Heikki_Rintala-ympyräKouluttajana toimii veroasiantuntija Heikki Rintala, joka omaa pitkän työkokemuksen useilta eri verotuksen osa-alueilta. Heikin periaatteisiin kuuluu rento ote ja lähestyminen vaativinkiin aiheisiin, sillä intohimo verotukseen ja innovatiivinen ote ongelmiin, saa aikaan ihmeitä myös verotuksen parissa. Tällä hetkellä Heikki toimii verokonsulttina omassa kioskissa ja Wolt:n Tax Managerina

 

Tuomas_Honkamäki-ympyräTuomaksella on yli 20 vuoden kokemus tilintarkastuksista erilaisissa yhtiöissä ja niiden taloushallinnon haasteista kirjanpidon, tilinpäätöksen ja taloudenohjauksen osalta. | Tuomas has over 20 year experience in auditing various kind of Finnish companies and helping them with different sort of accounting and financial challenges.

 

 

Päivän aikana kuulet seuraavat puheenvuorot

  • KILAn lausunnot 2020, Leena Rekola-Nieminen
  • Tilinpäätös 2020, Leena Rekola-Nieminen 
  • Yritysverotuksen vuosikatsaus, Kari Alhola
  • Vinkkejä erilaisten omistusrakenteiden muokkaamiseen - milloin holdingyhtiö ja milloin ei?
  • ALV-ajankohtaiskatsaus, Heikki Rintala
  • Eduhouse Special, katsaus tuleviin ja vuoden 2020 suosittuhin koulutuksiin
  • Konsernitilinpäätös ja IFRS - ajankohtaissetti, Tuomas Honkamäki

Accountor Eduhouse on suomalainen yritys, joka on keskittynyt osaamisen kehittämiseen ja sen johtamiseen. Yrityksen palvelutuotteena on täysin digitaalinen koulutuspalvelu, jota käyttää noin 20 000 tyytyväistä asiakasta. Palveluvalikoimaan kuuluu taloushallinnon, verotuksen ja palkkahallinnon sekä työoikeuden ja liikejuridiikan ajankohtaisia täsmäsisältöjä sekä laajempia kokonaisuuksia. Accountor Eduhouse kuuluu Accountor-konserniin.

 

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan