Onko työntekijän jatkuva negatiivisuus, passiivis-aggressiivisuus, motivaatio-ongelmat tai yhteistyökyvyttömyys irtisanomisperuste? Ilmoittaudu mukaan huippusuosittuun koulutukseen. Koulutuksen hinta 390 € + alv.

Negatiivisuus ja yhteistyökyvyttömyys irtisanomisperusteena - Luokkatilakoulutus 26.3. klo 12.30 - 16.00, Original Sokos Hotel Wiklund, Turku

Kouluttajana

Teppo Laine

Osakas, asianajaja, Legistum OY

Mitä opit:

Työyhteisö saattaa kärsiä yhden tai useamman työntekijän ongelmakäyttäytymisestä. Työnantajalle vaikeudet ilmenevät mitä moninaisimmissa muodoissa. Yksi on yhteistyökyvytön, toinen aikaansaamaton, kolmas negatiivisuuteen taipuvainen ja neljäs vähättelevä tai epälojaali. Työilmapiiri voi olla jännittynyt ja kireä.


Ongelmat työyhteisössä ovat voineet jatkua vuosia ja päällimmäiset tunteet työnantajalla saattavat olla voimattomuus ja kiukku. Tunnepuuskassa sanoja voi olla vaikea pidätellä.


Miten selvität, voiko työyhteisölle haittaa aiheuttavan työntekijän irtisanoa? Miten otat tilanteen napakasti haltuun ilman kalliin virheen riskiä? Mitä on tehtävissä, jos irtisanomisperustetta ei ole?


Koulutuksessa juristi käy kokonaisvaltaisesti läpi juridisesti haastavia työpaikan häiriötilanteita. Saat niihin yleiset toimintamallit ja juridiset taustatiedot. Opit tunnistamaan yleiset kompastuskivet ja keskeisen oikeuskäytännön. Koulutus on oivallinen tiivistelmä juridisista pelisäännöistä ja oikeista menettelytavoista vaikeissa tilanteissa. 

 

 1. Mitä häiriötilanteita työpaikoilla esiintyy?
 2. Miten toimia, jos ongelmat ovat jatkuneet pitkään ja mikään ei tunnu auttavan?
 3. Miten suhtautua työntekijän asenneongelmiin? Mitä jos ne eivät sinänsä vaikuta työsuoritukseen?
 4. Mistä aiheesta varoituksen voi antaa? Voiko varoituksen antaa negatiivisuudesta?
 5. Miten edetä johdonmukaisesti ja jämäkästi? Mikä on oikea tapa?
 6. Milloin työsuhteen päättämistä voi alkaa pohtia?
 7. Miten irtisanomisen mahdollisuutta pitää arvioida? Edellytykset ja rajoitukset?
 8. Näin työnantajat mokaavat – yleiset virheet irtisanomistilanteissa
 9. Varo riskialttiita irtisanomistilanteita!
 10. Onko sairaus este työsuhteen päättämiselle? Entä perhevapaat?
 11. Kattava oikeuskäytäntökatsaus ja yleiset käytännön ohjeet työpaikoille 

 

Koulutus sopii kaikille työsuhdeasioista vastaaville henkilöille, kuten henkilöstöalan ammattilaisille, esimiehille, yrittäjille ja toimitusjohtajille.

 

OHJELMA

klo 12.45 - 13.00 Päiväkahvi 

klo 13.00 - 16.00 Koulutusta

 

----------------------

Kouluttajana toimiva Asianajotoimisto Legistum Oy:n osakas ja asianajaja Teppo Laine on itsekin yrittäjä, ja hän on toiminut erilaisissa esimiestehtävissä toistakymmentä vuotta. Laineen ja Legistumin yksi keskeinen erikoistumisala on ollut koko yhtiön toiminnan ajan työoikeus ja tätä koskeva riidanratkaisu. Laine on kokenut, satoja eri tilaisuuksia pitänyt kouluttaja. Häntä on kiitetty asiantuntevasta, maanläheisestä ja mukaansatempaavasta koulutustyylistään.

--------------------


Koulutuksen hinta 390 € + alv

Paikka: Original Sokos Hotel Wiklund. Eerikinkatu 11, 20100 Turku


Hinta sisältää koulutusmateriaalin ja tarjoilun.
Ilmoittautumiset koulutukseen viimeistään 16.3.2020  klo 23.00 mennessä.


Ilmoittautumiset sivun yläosassa olevalla lomakkeella puhelimitse 0207 571 650 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@eduhouse.fi