<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1656009711460348&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Eduhouse Finland

Mitä tapahtuu, kun Eduhouse ja Sovelto yhdistyvät?

Katso vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin!

 

Eduhouse yhdistyy tieto- ja viestintäteknologia-alan valmennuksia, konsultointia ja oppimispalveluita tarjoavan Sovelton kanssa. Tutustu alta yleisimpiin yhdistymistä koskeviin kysymyksiin.

 

1. Miksi Eduhouse osti Sovelton?

 

Eduhouse ja Sovelto yhdistyvät Eduhousen ostaessa Sovelton koko osakekannan keväällä 2022. Sovelton osaamisen ja tarjonnan avulla Eduhouse laajentaa koulutustarjontaansa ICT-ammattilaisille strategiansa mukaisesti. Työelämän urapolut ja osaaminen sekä vaatimukset sirpaloituvat ja ammattilaisilta edellytetään yhä monipuolisempia taitoja ja jatkuvaa osaamisen kehittämistä.


Yhdessä Eduhouse ja Sovelto pystyvät tuomaan asiakkailleen entistäkin laadukkaampia, kattavampia ja yksilöidympiä työelämäoppimisen palveluita. Yrityskauppa vahvistaa suomalaisen Eduhousen asemaa LaaS-alan pohjoismaisena markkinajohtajana ja tukee yrityksen tavoitetta mullistaa työn imussa oppimisen.

 

2. Mitä kauppa tarkoittaa Eduhousen asiakkaille?


Eduhousen voimassaolevat asiakassopimukset jatkuvat kuten ennenkin, eikä olennaisiin ehtoihin ole tiedossa muutoksia.

 

3. Kuuluvatko Sovelton valmennukset nyt Eduhousen kuukausitilaukseeni?

 

Eduhousen kuukausitilaukset jatkuvat ennallaan, eivätkä Sovelton valmennukset ole vielä siinä osana. Alamme kuitenkin nyt rakentamaan yhteistä tuotevalikoimaa, jonka avulla asiakkaamme ja oppijat saavat tulevaisuudessa entistäkin laajemmat oppimisen palvelut käyttöönsä.

 

4. Mitä tapahtuu Eduhousen palvelujen hinnoille?

 

Olemme rakentamassa yhteistä tuotevalikoimaa, jonka avulla asiakkaamme ja oppijat saavat tulevaisuudessa entistäkin laajemmat oppimisen palvelut käyttöönsä. Emme pysty vielä ottamaan kantaa hinnoitteluun.

 

5. Mitä tapahtuu seuraavaksi?

 

Olemme kertoneet yrityskaupasta henkilöstöllemme, asiakkaillemme ja kumppaneillemme ja olemme aloittaneet liiketoimintojen yhdistämisen.

 

Tavoiteaikataulu liiketoimintojen yhteen saattamisen osalta on elokuu 2022. Keskitymme luonnollisesti molemmissa organisaatioissa itse liiketoimintaan ja sen asiakaslähtöiseen kehittämiseen. Yhdistämistyötä tehdään siinä taustalla ja kerromme prosessin etenemisestä sen eri vaiheissa.

 

6. Kehen voin olla yhteydessä, jos haluan kysyä yrityskaupasta tai asiakassopimuksestani?

 

Tuttuun tapaan voit olla yhteydessä omaan Eduhouse-yhteyshenkilöösi tai asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@eduhouse.fi.


Yrityskauppaan liittyvissä kysymyksissä voit olla suoraan yhteydessä toimitusjohtajiin:

 

Jukka Vento, Eduhouse Oy, jukka.vento@eduhouse.fi, 050 084 5315 tai

Sanna Varpukari, Sovelto Oyj, sanna.varpukari@sovelto.fi, 040 7621762.