Azure Fundamentals: ensimmäinen askel pilvipalveluihin

Azure Fundamentals on Microsoftin tarjoama peruskurssi, jossa opitaan kaikki tarvittava tieto aloitettaessa Microsoft Azure -pilvipalvelualustan käyttöä. Mitä Azure Fundamentals pitää sisällään? Kenelle se on suunnattu? Miksi kannattaisi harkita koulutukseen osallistumista? Tämä blogiteksti pureutuu aiheeseen A:sta Ö:hön, vastaten oleellisiin kysymyksiin ja avaamalla, miksi tämä koulutus on juuri sinulle tai tiimillesi.

Ei ole sattumaa, että Microsoft Azure on yksi maailman suosituimmista pilvipalvelualustoista. Microsoft Azure -osaaminen tarjoaa lukuisia uusia mahdollisuuksia liiketoiminnan kehitykselle. Matka Azure-maailmaan alkaa Azure Fundamentals -koulutuksesta.

Kenelle Microsoft Azure Fundamentals (AZ-900) sopii?

Azure Fundamentals -koulutus tarjoaa perustiedot pilvipalveluista ja Azuresta, mikä tekee siitä sopivan valinnan IT-aloittelijoille, opiskelijoille, IT-ammattilaisille, päätöksentekijöille ja ohjelmistokehittäjille. Riippumatta omista tai tiimisi tavoitteista, Azure Fundamentals -koulutus tarjoaa selkeän tavan aloittaa matkan kohti digitalisaatiota ja tekoälyn aikakautta.

”Meidän kaikkien pitää ymmärtää, mihin maailma on menossa – ja tämä muutos pitää ymmärtää niin johdon kuin asiantuntijoiden taholla”, sanoo Kuntien Tieran toimitusjohtaja Jyrki Halttunen.

Lue asiakastarina: Kuntien Tieralla kaikki johtoporrasta myöten osallistuivat Microsoft Azure Fundamentals -valmennusohjelmaan.

Mitä sisältyy Azure Fundamentals -kurssiin?

Koulutuksessa sukelletaan pilvipalveluiden syövereihin ja opitaan ymmärtämään, mitä Azure palveluna mahdollistaa. Se kattaa tiedot yleisistä pilvipalvelun käsitteistä, Azure-palvelun keskeisistä ominaisuuksista, tietoturvasta, hinnoittelusta ja tukimallista, sekä antaa ymmärryksen Azure-ympäristön hallintaan. Kurssin suorittaneilla on kattava käsitys Azuresta, ja he voivat luottavaisin mielin astua yhä syvemmälle pilvipalveluiden maailmaan.

Miksi osallistua Azure Fundamentals -koulutukseen?

Azure Fundamentals on ensimmäinen askel kohti pilviosaamista. Se luo vahvan pohjan, jolta voidaan lähteä rakentamaan lisää osaamista Azuresta. Kun Azure Fundamentals -koulutus on suoritettu, ovet avautuvat laajemmalle Azure-maailmaan ja rooleihin, kuten Azure Administrator, Azure Developer, Azure Data Scientist ja Cyber Security Architect.

Entä sertifiointi – kannattaako Microsoft Certified: Azure Fundamentals -sertifiointi suorittaa? Sertifioinnin merkitys oppimisprosessissa on kiistaton. Tutkimuksen mukaan sertifioituminen voi johtaa jopa 70 prosentin työn tehostumiseen ja 9 prosenttia korkeampaan palkkaan. Lue lisää blogista: 7 syytä sertifioitua.

Kuinka aloittaa Azure Fundamentals -kurssi?

Kuten erilaisia oppijoita, myös opiskelutapoja on monia. Voit valita itsellesi sopivimman, olipa se sitten valmennusohjelma oppimisen valmentajien johdolla, etäkoulutus kouluttajan opastuksella tai itseopiskelua Eduhousen palvelussa tai Microsoft Learnissa.

Seuraavat askeleet osaamisen kasvattamiseen

Azure Fundamentals -koulutus on alkusoitto suuremmalle seikkailulle! Eduhouselta löydät koulutuksia, tukea ja opintopolkuja kaikkeen Azureen liittyen, kuten ohjelmistojen kehitykseen, infrastruktuuriin, tietoturvaan, dataan ja tekoälyyn. Syvää Azure-asiantuntijuutta voidaan kasvattaa tehokkaasti ja tavoitteellisesti roolipohjaisilla opintopoluillamme.

Tutustu Azure -opintopolkuihin

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla: saat uusimmat uutiset, päivitykset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.

Haluatko kokeilla palveluamme? Aloita 7 päivän maksuton kokeilujakso.

Tästä voit tutustua tietosuojaselosteeseemme.