Tehokkaampaa työskentelyä tekoälyn avulla: Copilot for Microsoft 365 -työpajoista suoraan työhön sovellettavia taitoja

Tekoäly on vakiinnuttanut asemansa liiketoiminnan keskiössä. Monet organisaatiot ovat kuitenkin jääneet satunnaisten kokeilujen tasolle ilman selkeää suuntaa tai strategiaa. Tässä blogiartikkelissa tutkimme, kuinka Copilot for Microsoft 365 voidaan ottaa käyttöön ja hyödyntää tehokkaasti koko organisaation tasolla.

Tekoälyn systemaattinen hyödyntäminen voi tuoda merkittävää kilpailuetua ja tehostaa toimintaa. Copilot for Microsoft 365 auttaa organisaatioita automatisoimaan rutiinitehtäviä ja vapauttamaan aikaa vaativampiin tehtäviin.

Organisaatiot, jotka ovat ottaneet Copilot for Microsoft 365 käyttöönsä, ovat raportoineet merkittäviä hyötyjä: jopa 70 prosenttia Copilot Microsoft 365:lle -käyttäjistä kertoi, että heidän tuottavuutensa parani ja 68 prosenttia kertoi työn laadun parantuneen. Esimerkiksi asiakirjojen automaattinen täyttö ja tietojen analysointi vähentävät virheitä ja nopeuttavat päätöksentekoprosesseja.

Tekoälyn superkäyttäjät, jotka ovat muuttaneet työtapojaan ja luoneet uudenlaisia liiketoimintaprosesseja, säästävät keskimäärin yli 30 minuuttia työaikaa päivässä.

Copilot for Microsoft 365 tarjoaa monipuolisia työkaluja, jotka tukevat eri roolien, kuten myynnin, markkinoinnin, IT:n ja HR:n, tarpeita. On kriittistä investoida työntekijöiden koulutukseen, jotta he voivat hyödyntää tekoälyä sen koko potentiaalissa ja tarjota organisaatiolle tehokkuutta, innovaatioita ja uusia keinoja ylläpitää kilpailukykyä.

Microsoft Applied Skills -työpajoista täsmätietoa- ja osaamista – käytännön tarpeisiin

Applied Skills -työpajat ovat Microsoftin uusi oppimismuoto. Työpajoissa hyödynnetään paljon käytännön oppimista, ja koulutuksen päätteeksi suoritetaan näyttökoe.

Microsoftin virallisena koulutuskumppanina järjestämme Applied Skills -työpajoja, jotka ovat yhden päivän mittaisia koulutuksia ja keskittyvät käytännönläheiseen oppimiseen. Työpajojen aikana asiantuntijat saavat mahdollisuuden suorittaa virallisen Microsoftin näyttökokeen, jolla voi vahvistaa omaa ammattitaitoa helposti ja tehokkaasti.

Yhdessä uusimmista työpajoistamme, "Craft Effective Prompts for Microsoft Copilot for Microsoft 365 (MS-4005)”, opitaan luomaan tehokkaita kehotteita eli prompteja, jotka maksimoivat Copilotin potentiaalin ja tuovat välitöntä hyötyä päivittäisiin tehtäviin.

"Copilot for Microsoft 365 Applied Skills -työpajat tarjoavat ainutlaatuisen tilaisuuden oppia, miten Copilot voidaan integroida osaksi päivittäisiä työrutiineja”, kommentoi asiantuntija ja kouluttaja Petteri Sjöholm.

“Osallistujat lähtevät työpajasta varustettuina taidoilla, jotka vaikuttavat välittömästi heidän työnsä tehokkuuteen ja laatuun."

Haluatko nähdä, miten Copilot for Microsoft 365:n tehokas käyttö voi muuttaa organisaatiosi työskentelytapoja? Copilot for Microsoft 365 -työpajat ovat osa Cloudskills-koulutuspakettiamme, joka pitää tiimisi ajan tasalla ja edelläkävijänä tekoälymuutoksessa.

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla: Saat viimeisimmät uutiset, päivitykset ja vinkit suoraan postilaatikkoosi.

Haluatko kokeilla palveluamme? Aloita 7 päivän maksuton kokeilujakso.

Tästä voit tutustua tietosuojaselosteeseemme.