Eduhouse + Wistec Training – yhdessä olemme enemmän

Yhdistymme 1.2.2022 Wistec Trainingin kanssa ja jatkamme toimintaamme nimellä Eduhouse Oy. Yritysjärjestelymme tarkoituksena on yhdistää kahden digitaalisen koulutusalan markkinajohtajan voimat ja tarjota asiakasorganisaatioillemme jatkossa entistä kattavammat ja laadukkaammat koulutukset verkon yli.

Mitä lisäarvoa yhdistyminen tuo asiakkaillemme?

Yhdistymisemme myötä Wistec tuo Eduhouselle vahvan ja monikymmenvuotisen osaamisensa teknologiataitoihin keskittyvistä loppukäyttäjäkoulutuksista, kuten Excel-, PowerBI- tai vaikkapa Teams-koulutuksista. Eduhousen kivijalka taas on aina ollut talous- ja palkkahallinnon,

johtamisen ja esihenkilötyön sekä muiden liiketalousaiheiden koulutuksissa. Lisäksi teemme erittäin tiivistä yhteistyötä ammattikorkeakoulujen ja toisen asteen oppilaitosten kanssa.

”Meidän fokuksemme on liiketalouden, työelämätaitojen ja teknologiataitojen koulutuksissa. Haluamme tarjota ne yhden katon alla mitä moninaisimmissa muodoissa. Yksi haluaa katsoa koulutuksen itseopiskelumateriaalina koulutusvideon ja harjoitteiden muodoissa ja toinen taas haluaa mieluummin osallistua Teamsin yli järjestettävään etäkoulutukseen tai jopa verkkovalmennukseen. Kolmas ei halua mitään näistä, vaan oppii ja oivaltaa mieluummin joutoajallaan ajaessaan autoa tai siivotessaan kotiaan podcastia kuuntelemalla. Me haluamme mahdollistaa kaiken tämän”, toteaa toimitusjohtajamme Jukka Vento ja jatkaa:

”Meidän koulutuksemme ovat kaikki tiiviissä, pragmaattisessa muodossa, sillä me tiedämme että, kuten meilläkin, myös asiakkaillamme on erittäin kiire niin työssään kuin vapaa-ajallaan.”

Wistecin toimitusjohtaja Juha Huhtanen on samoilla linjoilla:

”Asiakaslupauksemme on kertoa asiakkaillemme, millaista osaamispääomaa he tarvitsevat pysyäkseen aallonharjalla tulevaisuuden kilpailussa. Meidän tehtävänämme on tilkitä aukot eli huolehtia siitä, että asiakkaidemme henkilöstön osaaminen pysyy ajan tasalla ja on aina aikaansa edellä. Tehtävänämme on kertoa asiakkaalle, mikä osaaminen on olennaista ja mikä ei. Siksi meille on tärkeää, että kaikki koulutussisältömme ja käyttämämme asiantuntijat ovat kuratoituja eli tarkoin seulottuja ja laatuvalvottuja.”

Etäkoulutukset käynnistyvät helmikuussa

Helmikuusta lähtien koulutusvalikoimamme täydentyy uudella konseptilla, etäkoulutuksilla. Etäkoulutukset ovat Teamsin välityksellä toteutettavia ennakkoon aikataulutettuja koulutuksia, joissa oppiminen perustuu kouluttajan ja osallistujien väliseen vuorovaikutukseen. Etäkoulutusten aihealueita tulevat olemaan taloushallinto, HR- ja palkkahallinto, johtaminen sekä Wisteciltä tulevat digitaidot. Tutustu etäkoulutuksiimme tarkemmin täällä.

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla: saat uusimmat uutiset, päivitykset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.

Haluatko kokeilla palveluamme? Aloita 7 päivän maksuton kokeilujakso