Eduhouse & Wistec Training yhdistävät voimansa. Kasvua vauhdittaa pääomasijoittaja Verdane

Accountor Eduhouse ja Wistec Training yhdistävät voimansa ja tähtäävät voimakkaaseen kasvuun Pohjoismaissa. Yhteistyötä tukee pohjoismainen pääomasijoitusyhtiö Verdane, joka on ostanut enemmistöomistuksen Eduhouse Oy:stä Accountor Groupilta sekä Wistec Training Oy:stä yrityksen perustajilta.

Kaupassa Accountor luopuu omistuksistaan Accountor Eduhouse Oy:sta, joka tunnetaan vastedes pelkästään nimellä Eduhouse. Accountor jää kaupan jälkeen Eduhousen merkittäväksi asiakkaaksi ja kaupalliseksi kumppaniksi.  

Eduhouse ja Wistec Training palvelevat tällä hetkellä tuhansia tyytyväisiä yritysasiakkaita Pohjoismaissa ja huolehtivat näiden koulutustarpeista talous-, palkka-, henkilöstöhallinnon, esihenkilötyön ja IT-taitojen osalta. Yhdessä yhtiöt tavoittelevat kasvua kotimarkkinoidensa lisäksi myös Pohjoismaiden ulkopuolella. Asiakkaille muutos tulee näkymään laajentuneella koulutustarjonnalla lähitulevaisuudessa. 

”Koulutuksen kysynnän kasvu on viime vuosina ollut erittäin nopeaa. Yhdessä Wistec Trainingin kanssa voimme tarjota erittäin laajan tarjoaman maailman parhaita oppimissisältöjä yrityksille, ja Verdanen osaaminen tuki siivittää meitä entistä vahvempaan kasvuun, Eduhousen toimitusjohtaja Jukka Vento sanoo. 

”Yhdistämällä voimamme voimme kehittää entistä parempia oppimissisältöjä ja olla aivan maailman terävintä kärkeä ICT-alan oppimisen saralla. Olemme iloisia, että pääsemme kasvamaan Eduhousen kanssa ja saamme yhteistyössä tukea Verdanelta”, sanoo Wistec Trainingin toimitusjohtaja Juha Huhtanen. 

”Viimeiset vuodet, sekä erityisesti viimeiset kaksitoista kuukautta, ovat tuottaneet merkittävän hypyn verkkokoulutusten maailmassa. Sijoittamalla yritysten verkko-oppimisratkaisuihin Verdane on paitsi mukana globaalissa megatrendissä, myös varmistamassa, että pohjoismaisten yritysten henkilöstön osaamistaso pysyy nykyisellä globaalisti johtavalla tasollaan myös tulevaisuudessa”, sanoo Verdanen sijoitusammattilainen johtaja Iikka Moilanen. Samalla Moilanen on iloinen, että Verdane voi viedä suomalaista huippuosaamista huipputason koulutusosaamista maailmalle. 

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla: saat uusimmat uutiset, päivitykset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.

Haluatko kokeilla palveluamme? Aloita 7 päivän maksuton kokeilujakso