Eduhouse x Aava Virta – kehitä työelämä- ja hyvinvointitaitojasi

Työelämä- ja hyvinvointitaitojen kehittäminen nousee uusiin ulottuvuuksiin, kun aloitamme yhteistyön Lääkärikeskus Aavan hyvinvointi- ja valmennusyksikkö Aava Virran kanssa. Yhteistyöllä haluamme tarjota asiakkaillemme entistä vahvemman koulutustarjonnan työelämätaitojen kehittämiseen ja valitsimme tähän parhaan mahdollisen kumppanin. Aava Virralla valmennuksia tekevät huippuasiantuntijat, kuten psykologit, uni- ja erikoislääkärit sekä muut tahot, joilla hyvinvointi liittyy vahvasti ammattiin.

"Eduhouse tarjoaa verkkokoulutuspalvelua yrityksille ja keskeisiä sisältökategorioitamme ovat business-, power- ja tech skills. Aava Virran yhteistyö keskittyy nimenomaan power skills -osion parantamiseen, sillä haluamme tarjota Eduhousen asiakkaille vain parasta. Power skills eli työelämätaidot sisältävät ajan- ja stressinhallinnan, työn tuottavuuden, itsensä johtamisen, motivaation, kriittisen ajattelun ja ongelmaratkaisukykyjen kehittämistä", taustoittaa sisältöjohtajamme Miia Oulasvirta.

Aava Virran valmennukset pohjautuvat tutkittuun tietoon ja tieteeseen. Virta-valmennuksen asiantuntijat ovat omien alojensa parhaita osaajia ja hyödyntävät osaamistaan moniammatillisesti valmennuksissaan asiakkaiden ja asiakasryhmien tavoitteiden saavuttamiseksi.

"Nykyajan hektisessä työelämässä selviytymiseen tarvitaan omaan hyvinvointiin liittyviä taitoja. Näiden taitojen kehittäminen pätee jokaiseen työntekijään roolista riippumatta. Halusimme rakentaa laadukkaan hyvinvointikokonaisuuden, koska uskomme, että omasta hyvinvoinnista huolehtiminen on keskeinen työelämätaito", Oulasvirta toteaa.

Tiedätkö sinä, miten saisit energiasi riittämään kaikkeen mihin haluat? 

Muutos onnistuu tarkastelemalla elämää eri kanteilta ja hyödyntämällä arjessa elämän luonnollista rytmiä. Kaikessa ei tarvitse olla huippu – riittää, että sinulla on energiaa itsellesi tärkeisiin asioihin. Me haluamme tuoda pysyvästi energiaa elämääsi Virta-valmennusten avulla.

Moniammatillinen asiantuntijajoukko koostuu omien alojensa parhaista tekijöistä. Aava Virran tiimistä löytyy kymmenien vuosien vahvoja kokemuksia kentältä, tuhansia valmennussuhteita ja kymmeniä kirjoitettuja kirjoja. Metodit perustuvat tuoreimpaan tutkittuun tietoon ja tieteeseen. Opit on haettu maailman huipulta, niin yritysmaailmasta kuin huippu-urheilunkin parista. Aava Virta on Suomen Olympiakomitean yhteistyökumppani, jossa yhteistyön keskeisenä tavoitteena on lisätä hyvinvointia yhteiskunnassamme.

Tulemme yhteistyömme myötä julkaisemaan huhti-kesäkuun aikana Eduhouse-palvelussa kolme laajaa opintopolkua, joista ensimmäinen "Parempaa palautumista" julkaistaan perjantaina 29.4. Muita teemoja ovat "Energianhallinnan avaimet" sekä "Elämänhallinnan perusteet". Polut on rakennettu suhteessa aikaan, eli tarkoituksena on opiskella vähän kerrallaan muun tekemisen ohella.

Lisäksi tulemme järjestämään etäkoulutuksia ja luvassa on tuttuun tapaan myös itseopiskelumateriaalia. Suunnittelemme ja toteutamme valmennusohjelmat yhdessä Aavan asiantuntijoiden, kuten työterveyshuollon, psykologien ja erikoislääkäreiden kanssa.

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla: saat uusimmat uutiset, päivitykset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.

Haluatko kokeilla palveluamme? Aloita 7 päivän maksuton kokeilujakso