Eduhouse yhteistyöhön MySpeakerin kanssa

Aloitamme yhteistyön Suomen johtavan ja Pohjoismaissakin nopeasti kasvaneen puhujatoimisto MySpeakerin kanssa. Tarkoituksenamme on tuottaa kuukausittain live-webinaareja tämän hetken puhuttelevimmista työelämäteemoista. Yhteistyöllä haluamme tarjota asiakkaillemme laadukasta ja ajankohtaista sisältöä tunnetun ja kiinnostavan hahmon esittämänä.

”Haluamme tarjota piristystä asiakkaidemme työpäiviin. Olemme saaneet asiakkailtamme tähän asti paljon hyvää palautetta runsaista ja kattavista sisällöistämme. Tunnettujen puhujien rohkeat ja mieleenpainuvat webinaaripuheenvuorot tulevat olemaan tässä vielä kirsikkana kakun päällä”, kertoo sisältöjohtajamme Miia Oulasvirta.

”Olemme äärimmäisen iloisia siitä, että Eduhouse on lähtenyt tekemään pitkäkestoista yhteistyötä kanssamme tarjotakseen asiakkailleen aina ajankohtaisinta asiaa sekä puhuttelevinta sisältöä työelämää ja meitä jokaista koskettavista ilmiöistä. Tässä ajassa asiakkaita ja kohderyhmiä on pystyttävä puhuttelemaan ja sitouttamaan tarjoamalla aidosti lisäarvoa kiinnostavan sisällön kautta”, MySpeakerin myyntijohtaja Susanna Suorsa sanoo.

Suorsan mukaan valituiksi kattoteemoiksi nousivat tulevaisuuden työ ja siinä tarvittavat taidot; johtaminen, vuorovaikutus, tunnetaidot, jatkuva oppiminen, asiakaskokemus, muutoskyvykkyys, inklusiivisuus, hyvinvointi, teknologia, kyberturvallisuus sekä luovuus ja innovatiivisuus.

Tulemme tuottamaan webinaareja 12 kuukauden ajan syksystä 2021 alkaen. Livelähetyksen jälkeen webinaarit tulevat katsottavaksi omalle verkkokoulutusalustallemme. Ensimmäinen puheenvuoro tullaan kuulemaan 29.9.

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla: saat uusimmat uutiset, päivitykset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.

Haluatko kokeilla palveluamme? Aloita 7 päivän maksuton kokeilujakso