Onko organisaatiosi valmis Microsoft 365 Copilot -vallankumoukseen?

Oletteko harkinneet – tai jo päättäneet – ottaa M365 Copilot -työkalun käyttöön organisaatiossanne? Kukapa meistä ei haluaisi omaa henkilökohtaista avustajaa, joka muistaa keskustelusi, sähköpostisi, tiedostosi, kalenterisi ja palaverisi aina tarvittaessa. Copilot-tekoälyavustaja lupaa mullistaa tuottavuuden organisaatioissa ja helpottaa päivittäisiä tehtäviä, mutta kysymys kuuluu, olemmeko me valmiita. 

Kauan odotettu Copilot on Microsoftin rakentama tekoälyavustaja, joka hyödyntää suurta kielimalliteknologiaa. Sitä voisi kuvailla esimerkiksi AI-assistentiksi tai tukiälyksi. M365 Copilot on ollut marraskuusta 2023 alkaen saatavilla tietyille suurille organisaatioille, joiden vähimmäislisenssimäärä on 300 käyttäjää. Palvelu laajeni tammikuussa 2024 saataville kaikenkokoisille organisaatioille lisenssimäärästä riippumatta.

Organisaatioiden tulisi pyrkiä olemaan sopivassa valmiudessa käyttöönottoa varten jo hyvissä ajoin, jotta ei-toivotut yllätykset voisi parhaiten välttää. Kuinka asiasta kiinnostuneiden yritysten tulisi siis valmistautua M365 Copilotin vallankumoukseen?

Microsoft 365 Copilot – hyödyt organisaatiollesi

M365 Copilot tarjoaa henkilöstölle monipuolisia etuja hyödyntämällä organisaation omaa dataa. Copilot muun muassa

🔸tehostaa Teams-palavereiden hyödyntämistä

🔸helpottaa sisällöntuotantoa Microsoft Wordissa

🔸tunnistaa olennaiset asiat Outlookin viestitulvasta

🔸mahdollistaa nopean Microsoft PowerPoint -esitysten luomisen.

M365 Copilot siis automatisoi ja modernisoi työtapoja Microsoft-ympäristössä, ja lupauksena on nostaa työskentely kokonaan uudelle tasolle. 

Microsoft 365 Copilot mahdollistaa tuottavuuden kasvun tekoälyä hyödyntämällä – ja vieläpä ilman tietoturvariskejä tai yritysrajojen ylittämistä. Siksi organisaatioissa onkin kriittistä varmistaa, että vanhentuneet käyttöoikeudet peruutetaan, arkaluontoiset tiedot ovat hyvin suojattuja ja mahdolliset poikkeamat ja riskit ovat tarkassa valvonnassa.

Ota ensimmäinen askel Microsoft 365 Copilot -tekoälyavustajan käyttöönotossa

Jotta organisaationne olisi valmis tulevaan vallankumoukseen, tarjoamme M365 Copilot -käyttöönoton valmiudet -koulutuksen, jolla varmistatte valmiutenne tekoälyavustajan tehokkaaseen hyödyntämiseen. Koulutus opastaa kaikkien tärkeiden vaiheiden läpi, olitpa sitten asiantuntija tai liiketoimintapäättäjä. Tavoitteenamme on huolehtia siitä, että organisaatiosi on valmis hyödyntämään Copilotin ominaisuuksia mahdollisimman monipuolisesti.

quote

"Koulutuksessa emme tutki miten Microsoft 365 Copilot toimii ja miltä se näyttää, vaan paneudumme siihen miten yrityksissä kannattaa valmistautua edessä olevaan käyttöönottoon. Siihen nimittäin liittyy niin teknisiä, hallinnollisia kuin johtamisen tehtäviä unohtamatta henkilöstön valmennusta tulevaan työn muutokseen."

Jari Kotola

Microsoft 365 Copilot käyttöönoton valmiudet -koulutuksen kouluttaja ja konsultti


Siirtyminen tekoälyavustajan käyttöön ei ole pelkästään teknologinen muutos, vaan myös muutosmatka organisaatiosi ihmisten keskuudessa. Koulutuksemme on suunniteltu tukemaan yksilöitä ja siten koko organisaatiota onnistuneessa matkassa kohti M365 Copilotin sujuvaa käyttöönottoa. Koulutus tarjoaa niin käytännön ohjeita kuin strategioita organisaatiosi menestyksekkääseen siirtymään.

M365 Copilot -käyttöönoton valmiudet -koulutus sisältyy Eduhouse-palvelun Cloudskills-sisältöihimme.
Ota yhteyttä ja hanki tiimillesi pääsy huippusisältöihin!

Tutustu myös muihin Eduhousen Copilot-koulutuksiin!

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla: Saat viimeisimmät uutiset, päivitykset ja vinkit suoraan postilaatikkoosi.

Haluatko kokeilla palveluamme? Aloita 7 päivän maksuton kokeilujakso.

Tästä voit tutustua tietosuojaselosteeseemme.