<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1656009711460348&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Eduhouse Finland

Uudistimme eduhouse a+ -verkkokoulutuspalvelun

Suodata blogiaiheen mukaan

Eduhouse blog

Blogissamme käsittelemme alan polttavia puheenaiheita.

Kouluttautuminen

Modernit koulutusmenetelmät – 3 tapaa verkko-opiskeluun

Lue lisää

Kouluttautuminen

4 syytä valita verkkokoulutukset osaamisen kehittämiseen

Lue lisää

Kouluttautuminen

Eduhouse x Aava Virta – kehitä työelämä- ja hyvinvointitaitojasi

Lue lisää

Kouluttautuminen

Vastuullisuus teemana - Niina Ratsulan haastattelu

Lue lisää

Kouluttautuminen

Eduhouse + Wistec Training – yhdessä olemme enemmän

Lue lisää

Uudistimme eduhouse a+ -verkkokoulutuspalvelun

By Eduhouse, on 8 lokakuuta, 2021

eduhouse a+ -verkkokoulutuspalvelumme on päivitetty uuteen versioon. Päivityksessä palvelu sai uuden ilmeen ja sen toiminnallisuuksia parannettiin.

Miksi uudistus tehtiin?

eduhouse a+ -verkkokoulutuspalvelu julkaistiin alkuvuodesta 2020. Julkaisun jälkeen keräsimme palautetta asiakastapaamisissa ja erilaisissa tyytyväisyyskyselyissä. Viimeisin laaja asiakastyytyväisyyskysely toteutettiin joulukuussa 2020. Saimme paljon palautetta verkkokoulutuspalvelun käytettävyydestä sekä sen hyvistä ja huonoista puolista. Asiakkaamme olivat tyytyväisiä koulutussisältöihimme ja kouluttajiimme, mutta kehitystä toivottiin ennen kaikkea hakutyökaluihin ja koulutusten löydettävyyteen.

Asiakaspalautteissa toistui toive hakea koulutuksia koko koulutussisällöstämme.

 

"Asiakasrajapinnasta saimme selvän signaalin siihen, että hakutoimintojen laajentaminen helpottaisi merkittävästi applikaation käyttöä. Samalla myöskin asiakaspalautteen pohjalta Eduhousen tuotteistusta muutettiin vanhasta pakettimallista kohti nykyistä PRO-mallia, jossa hintaan sisältyy kaikki omat koulutuksemme", sanoo Eduhousen kehitysjohtaja Eino Hämäläinen.


Uutta verkkokoulutuspalvelua lähdettiin suunnittelemaan syksyllä 2020. Alkukeväästä 2021 opiskelijaryhmä Laureasta osallistui projektiin ja palvelun testausjoukkoihin. Näin saimme moninkertaistettua palvelun testauskapasiteetin ja palautteensaannin.

 

Vanhasta uuteen – mikä muuttui?

Palvelumme visuaalisuus ja käyttölogiikka muuttuivat asiakastoiveiden mukaisesti. Purimme vanhan koulutuspakettimallin ja koulutukset sijoitettiin rajaavien koulutuspakettien sijaan aihealueisiin. Kaiken takana toimii täysin uudistunut sisältöhakumoottori, jonka ansiosta hakutoiminto osaa nyt tarjota paremmin verkkopalvelumme käyttäjille heidän hakujaan vastaavia tuloksia.

 

 

Asiakaspalautteissa toistui toive hakea koulutuksia koko koulutussisällöstämme. Tämä toteutettiin; nyt koulutuksia voi hakea koko sisällöstämme tai käyttäjä voi rajata hakua vain tiettyyn, valittuun aihealueeseen. Projektin aikana kehitimme myös monia asiakkaidemme toivomia lisäominaisuuksia, kuten vaihtoehtoisen tavan listata koulutuslistoja, keskeneräisten koulutusten listauksen sekä selkeytetyn navigaatiorakenteen.

 

 

Uudistus ei kuitenkaan vaikuttanut asiakkaidemme ja käyttäjiemme luomiin opintosuunnitelmiin tai katseluhistoriaan. Nämä pidimme ennallaan, jotta käytön jatkaminen olisi uudessa ympäristössä yhtä helppoa kuin vanhassa. Mitä vielä odotat? Käy kurkkaamassa uudistunut palvelumme osoitteessa https://app.eduhouse.fi.

 

Topics: Kouluttautuminen