<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1656009711460348&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Eduhouse Finland

Etäkoulutukset tarjoavat useita tapoja kehittää osaamista

Etäkoulutukset


Kehitä henkilöstösi osaamista helposti ja joustavasti aina silloin, kun koulutuksille on tarvetta. Eduhousen etäkoulutukset tarjoavat yli 800 koulutusaihetta. Voit osallistua koulutuksiin kouluttajan kanssa etäyhteydellä.

 

Etäkoulutusten tavoitteena on tukea kiireisen ammattilaisen arkea kalenteriin aikataulutettavilla koulutuksilla.

 

Etäkoulutus järjestetään kouluttajan ohjaamana Teamsissa, minkä aikana sinulla on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä ja keskustella aiheesta asiantuntevan kouluttajan sekä muiden osallistujien kanssa.

Tutustu tarjontaan ja tule mukaan omalta toimistoltasi tai vaikka kotisohvaltasi käsin! Etäkoulutukset sisältyvät:

  • Organisaatiolisenssin PRO Total -pakettiin (kaikki etäkoulutusten aiheet)
  • Organisaatiolisenssin PRO Digiskills -pakettiin (etäkoulutusten digiskills-aiheet)

 

Tutustu etäkoulutuksiin

 

Kehitä taitojasi monipuolisesti

 

Digitaidot on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat parantaa nykyisiä taitojaan tai oppia kokonaan uusia asioita. Löydät valikoimasta kaikki tarpeelliset koulutukset IT-osaamisesi kehittämiseen, kuten Excel, Teams ja muut Microsoft 365 -aiheet. Lisäksi tarjolla on paljon koulutuksia, jotka helpottavat digitaalisissa ympäristöissä toimimista, kuten tietoturva, saavutettavuus, sosiaalinen media ja ajanhallinta.

 

Talous-koulutukset käsittelevät ajankohtaisia taloushallinnon aiheita ja ovat suunnattu taloushallinnon asiantuntijoille. Etäkoulutusten avulla myös KLT-auktorisoinnin ylläpitäminen on helppoa, sillä talousaiheiset etäkoulutuksemme soveltuvat KLT-ylläpitoon.

 

HR & Palkka -koulutukset tarjoavat ajankohtaista tietoa henkilöstöhallinnon ja palkanlaskennan ammattilaisille. Etäkoulutuksemme soveltuvat erinomaisesti PHT-ylläpitoon.

 

 

Tutustu etäkoulutuksiin

 

 

Henkilöstön osaamisen kehittäminen

 

Varmista henkilöstösi osaaminen nyt

 

Haluatko kuulla lisää, kuinka voit varmistaa henkilöstösi osaamisen ja saada vastinetta koulutukseen käytetylle ajalle ja rahalle?

Ota yhteyttä, niin voit rauhassa tutustua palveluun ja sen hyötyihin yhdessä asiantuntijamme kanssa!

 

Ota yhteyttä