<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1656009711460348&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Eduhouse Finland

Organisaatiolisenssillä koulutat koko henkilöstösi kiinteään kuukausihintaan

Koulutuslisenssi organisaatioille


Organisaatiolisenssillä koulutat koko henkilöstösi kiinteään kuukausihintaan. Eduhousen organisaatiolisenssi tarjoaa joustavan ja kustannustehokkaan tavan tarjota koulutuksia henkilöstölle. Palvelemme jo satoja tyytyväisiä organisaatioita kautta maan.

 

Toimintamallimme perustuu palvelun kuukausitilaukseen, mikä tarjoaa henkilöstölle jatkuvat koulutuspalvelut joustavasti. Voit kehittää henkilöstösi osaamista juuri silloin, kun sille on tarvetta.

 

 

Organisaatiolisenssin etuja

  • Voit kehittää henkilöstösi osaamista helposti ja joustavasti

Eduhousen palvelusta löydät laajan tarjonnan koulutusvideoita, harjoitusmateriaaleja, testejä ja etäkoulutuksia. Tarjolla on aiheita talous- ja palkkahallinnon osaajille, HR:n ja esihenkilötyön ammattilaisille sekä kaikille, jotka haluavat kehittää digitaitojaan monipuolisesti.

 

  • Teet koulutuksien budjetoinnista, hallinnoinnissa ja seurannasta helppoa

Kiinteä kuukausihinta helpottaa budjetointia ja pitää koulutuskustannukset kurissa. Ajantasainen raportointi auttaa suunnittelemaan ja kehittämään organisaatiosi koulutuksia entistäkin tarkemmin.

 

  • Parannat työtyytyväisyyttä, sitoutumista ja motivaatiota 

Henkilöstöllä on mahdollisuus saada koulutusta aina sitä tarvitessaan ja itselleen sopivalla tavalla, jolloin kynnys osallistua koulutukseen madaltuu ja oman osaamisen kehittäminen on entistä mielekkäämpää.

Haluatko kuulla lisää? Varaa lyhyt Eduhouse-palvelun demo, niin vastaamme kysymyksiisi ja esittelemme, mitä hyötyä organisaatiosi voi saada osaamisen kehittämiseen.

Varaa demoaika

Monta tapaa kehittää osaamista

 

 

Oman osaamisen kehittäminen vaatii aikaa ja motivaatiota. Kun työntekijöiden erilaiset tarpeet ja tavat oppia tulevat huomioiduksi, myös aikaa ja rahaa säästyy.

Eduhousen palvelussa jokaiselle löytyy sopiva tapa kouluttautua. Tarjoamme koulutuksia, joihin voi osallistua niin etänä, luokassa kuin itsenäisesti verkossa opiskellen, tai näiden tapojen yhdistelminä.

 

Yksittäisten koulutusten lisäksi on mahdollisuus suorittaa laajempia koulutuskokonaisuuksia tai syventää osaamistaan KLT- & PHT-valmennuksissa.

macphone-1

 

Varmista henkilöstösi osaaminen nyt

 

Haluatko kuulla lisää, kuinka voit varmistaa henkilöstösi osaamisen ja saada vastinetta koulutukseen käytetylle ajalle ja rahalle?

Ole meihin yhteydessä, niin sovitaan tapaaminen ja keskustellaan erilaisista koulutusmahdollisuuksista. Voit myös pyytää tarjousta palvelustamme.

 

Ota yhteyttä