AI Summit 2024:

Varmista organisaatiosi menestys tekoälyn aikakaudella

Maksuton webinaari torstaina 4.4.2024 klo 10–12

Tekoälystrategian vuosi 2024: miten organisaatiosi voi saavuttaa johtavan tekoälyosaamisen?

Tekoälyn merkitystä työelämässä ei voi enää ohittaa, ja osaamisen tehokas kehittäminen on nyt jokaisen organisaation johdon tehtävänä. Mutta miten saat päättäjänä otteen jatkuvasta muutoksesta sekä teet organisaatiosi ja henkilöstösi kannalta oikeat päätökset?

AI Summit 2024 -webinaarissa mm. Microsoftin Chief Operating Officer Teemu Vidgren ja Eduhousen Chief Learning Officer Pertti Berg vastaavat Riku Rantalan johdolla päättäjien päivänpolttaviin kysymyksiin: 

  • Miksi tekoälyosaaminen on elintärkeää organisaatiollesi?
  • Miten varmistat ajantasaisen ja johtavan tekoälyosaamisen kaikilla organisaation tasoilla?
  • Mitä Eduhousen tarjoama, Suomen kattavin ja monipuolisin tekoälykoulutuspaketti tulee sisältämään?

Tavoite
Webinaarin käytyäsi sinulla on erinomaiset eväät päättää, miten organisaatiossasi kehitetään tekoälyn hyödyntämistä. Ymmärrät myös, mitä vaatimuksia tekoälyn kannattava ja tehokas hyödyntäminen vaatii ja mistä juuri teidän kannattaa aloittaa.

Kenelle
Webinaari on suunnattu erityisesti yritysten ja organisaatioiden päättäjille.

Ilmoittaudu mukaan nyt! Saat osallistumislinkin sähköpostiisi. Voit ilmoittautua mukaan, vaikka et pääsisi livenä linjoille. Lähetämme kaikille ilmoittautuneille webinaarin tallenteen.

Webinaarissa mukana:

Riku Rantala

Riku Rantala_profiili_v2

Toimittaja, tuottaja, kirjailija ja reissukonkari Riku Rantala johdattaa sinut tässä webinaarissa kohti tekoälymuutosta. Lisäksi Riku on mukana tuottamassa kanssamme koulutusta, joka paljastaa, mitä kaikkea tekoälyn monipuolisella ja kiehtovalla maailmalla on meille annettavanaan.

Teemu Vidgrén

Teemu Vidgren - Microsoft.

Teemu Vidgrén on Microsoft Suomen operatiivinen johtaja, joka on superinnostunut tekoälystä. Microsoftilla tekoäly on osa kaikkien työtä. Teemu aloitti työelämässä startup-yrittäjänä ohjelmistoyrityksessä ja on siitä lähtien työskennellyt useissa myynnin ja yritysjohdon tehtävissä ICT-alalla.

Vilma Mutka

Vilma Mutka.

Vilma Mutka on työelämän oppimisaktivisti, oppimismuotoilun pioneeri ja Mukamaksen perustaja-toimitusjohtaja. Vilma on jo yli 15 vuotta tehnyt töitä oppimisen tuomiseksi työn ja johtamisen ytimeen. Hänen mielestään johtajien pitäisi nyt rakentaa systemaattisesti tekoälyvalmiutta ja oppimiskyvykkyyttä.

Pertti Berg

Trainer pictures-Pertti

Eduhousen Chief Learning Officer Pertti Berg on toiminut IT-kouluttajana ja tietoturvan asiantuntijana jo 20 vuotta sekä suorittanut CISSP-sertifioinnin tietoturvasta. Tietoturvan lisäksi Pertti kouluttaa myös erilaisia digitaitoja ja tekoälytyökalujen käyttöä. 

Oletko valmis ottamaan ensimmäisen askeleen?

Perusta tärkeät päätöksesi ajantasaiseen, asiantuntijoiden tarjoamaan tietoon.