Cloud_MCT_trainers_meeting

Kattava paketti tekoäly- ja pilviasiantuntijoiden kouluttamiseen

 • 30+ opintopolkua AI:n, Azuren ja tietoturvan asiantuntijaksi perusteista syvään osaamiseen
 • 100+ etäkoulutusta osaamisen kasvattamiseen, syventämiseen, ajantasalla pysymiseen ja sertifiointeihin valmistautumiseen
 • Ajantasaiset itseopiskelumateriaalit laajan IT-osaamisen kasvattamiseen
 • Säännölliset Insights-ajankohtaiskatsaukset aina ajan tasalla pysymiseen
 • Oppimisen valmentajien henkilökohtainen tuki opintojen suunnitteluun, ajanhallintaan ja tavoitteiden saavuttamiseen

Cloud Pro -palvelu kuukausihinnalla 390 € (+ alv) / hlö tai vuosihinnalla 4 680 € (+ alv) /hlö. 

Ota yhteyttä Hanki Cloud Pro nyt
×

Microsoftin virallinen koulutuskumppani

Eduhouse on Microsoftin virallinen koulutuskumppani. Kouluttajamme ovat sertifioituja ammattilaisia.

Eduhouseen yhdistynyt Sovelto on Suomen ainoa pilviteknologioiden Learning as a Service -kumppani, joka tarjoaa jatkuvaa, tavoitteellista ja monimuotoista oppimista pilvi- ja tietoturvaosaamisen kasvattamiseksi.

Sovelto-Eduhouse-300x125px

 

Ota yhteyttä

100+

syventävää pilviteknologiakoulutusta

20+

vuotta kokemusta kouluttamisesta

5/5

Oppimisen valmentajien tuki

Azure-AI-developer-learning-path-Eduhouse

Opintopolut AI:n, Azuren ja tietoturvan asiantuntijaksi

 • Azure Infrastructure, Development, Data & AI
 • Security
 • Microsoft 365
 • Power Platform (+ Power BI)
 • Dynamics 365

Opintopolut tarjoavat tavoitteellisen ja strukturoidun oppimiskokemuksen, jolla saavutetaan syvällinen osaaminen. 

Eduhouse Cloud Pro -paketti sisältää kaikki AI-, pilvi- ja tietoturva-asiantuntijaosaamiseen tarvittavat opintopolut ja verkko-opiskelua suomen kielellä.

Tutustu opintopolkuihin Ota yhteyttä
×

"Inhouse-osaamisen kehittäminen ja johdonmukaisesti rakennetut opintopolut vievät kohti pysyvää osaamisen kehittämistä ja uudistumista."

- Petri Pyhältö, tuoteomistaja Analytiikka-alusta-tuote, Verohallinto

 

Microsoft Applied Skills -työpajat

Täsmätaidot nopeasti ja käytännönläheisesti asiantuntijoiden johdolla 

Applied Skills -työpajat varmistavat yksilön kyvyn hallita erityisiä taitoja, jotka ovat kriittisiä projektien onnistumiselle. Työpajoissa hankitut taidot tukevat suoraan tämän hetken liiketoiminnan tavoitteita ja päämääriä. 

Työpajat sisältävät paljon hands-on oppimista edistämään tiedon soveltamista käytöntöön – kokeneiden kouluttajiemme ohjauksessa. Suoritetun näyttökokeen perusteella voit luottaa yksilöiden taitoihin suoriutua tehtävistään tehokkaasti.

Ota yhteyttä Tutustu työpajoihin
×

Tapaa sertifioituneet kouluttajamme

Alan huippuammattilaiset ohjaavat matkaanne osaamispoluilla.

Mika Seitsonen

Senior Cloud and Cybersecurity Advisor

Trainer_picture-Mika_Seitsonen

Mika on kouluttanut ja konsultoinut asiakkaita Microsoft-teknologioista jo yli kaksikymmentä vuotta.

Senior Cloud and Cybersecurity Advisor

Jussi Roine

Senior Cloud and Cybersecurity Advisor

Trainer_picture-Jussi-Roine

Jussi on jo 20 vuoden ajan kouluttanut ja konsultoinut asiakkaita haastavissa pilvi- ja hybriditoteutuksissa Azuren ja Microsoft 365:n kanssa. Jussilla on laaja ja syvällinen kokemus erityisesti Azure-arkkitehtuureista ja ratkaisuista. 

Senior Cloud and Cybersecurity Advisor

Ahti Haukilehto

Senior Consultant

Trainer_picture-Ahti-Haukilehto

Ahti on Suomen tunnetuin ja arvostetuin Microsoft sovelluskehityksen ja -arkkitehtuurien asiantuntija ja hänellä on yli 20 vuoden kokemus IT-alan koulutus-, konsultointi- ja muista asiantuntijatehtävistä.

Senior Consultant

Heikki Raatikainen

Senior Consultant

Trainer_picture-Heikki-Raatikainen

Heikin vahvaa osaamisaluetta ovat ohjelmointi, tietokannat ja SQL-kieli. Heikki on paljon mukana asiakasprojekteissa koodaamassa, mistä saatu oppi antaa hyvää kokemusta valmennusten pitämiseen.

Senior Consultant

Toni Ylärinne

Senior Consultant

Trainer_picture-Toni-Ylarinne

Toni on kokenut kouluttaja ja konsultti. Erityisalat: Microsoft Azure, Azure-sovelluskehitys & AI-ominaisuudet, Web Front-end-kehitys: React, Angular ja Vue, REST API Design, BizTalk Server-, .NET- ja SharePoint-sovelluskehitys, C#, JavaScript ja TypeScript.

Senior Consultant

Petteri Sjöholm

Senior Consultant

Trainer_picture-Petteri-Sjoholm

Petterillä on jo 20 vuoden kokemus kouluttajana ja konsulttina. Petteri on keskittynyt ja erikoistunut ensisijaisesti Power BI - ja SharePoint -koulutuksiin.

Senior Consultant

Pekka Korhonen

Senior Consultant

Trainer_picture-Pekka-Koronen

Pekka on tunnettu SQL Server-, Azure Data Platform, Data Science ja Analyst -tekniikoiden asiantuntija, arkkitehti, kouluttaja ja konsultti. Pekka on suorittanut harvinaisen SQL Server Master -sertifikaatin, joita on maailmassa vain noin 150 kpl.

Senior Consultant

Sovelto_Learning_Coaches

Älä jää yksin - oppimisen valmentajat ovat tukenasi

 • Eduhousen oppimisen valmentajat ohjaavat tiimisi oppijat oikeille oppimispoluille ja tarjoavat henkilökohtaista valmennusta.
 • Varmistamme, että tiimisi oppimissuunnitelma etenee sujuvasti ja tavoitteiden mukaisesti.

Oppimisen valmentaja on asiantuntija osaamisen kehittämiseen organisaatioille ja yksilöille. Oppimisen valmentajan palvelut kuuluvat Cloud Pro -koulutuspakettiin. 

Ota yhteyttä Hanki Cloud Pro nyt
×

Suosittua Cloud Pro:ssa

Sano kyllä in-house pilviosaamiselle — kasvata taitoja Cloud Pro:n avulla.

Applied Skills -työpajat

Applied Skills -työpajat ovat intensiivisiä yhden päivän mittaisia asiantuntijakoulutuksia, jossa opitaan erityisiä taitoja käytännön harjoittelun kautta. Työpaja päättyy mahdollisuuteen suorittaa virallinen Microsoftin näyttökoe, joka vahvistaa osaamistasi ja tuo varmuutta tuleviin projekteihin.

Ajankohtaiskatsaukset - Insights

Ei huolta, jos et pysy ajan tasalla Microsoftin tai AWS:n viikoittaisista päivityksistä; kuukausittaiset Insights-ajankohtaiskatsauksemme tarjoavat tiivistetysti tärkeimmät uutiset tunnin etäkoulutuksissa. Säästät näin omaa ja tiimisi aikaa.

Power Platform –Solution Architect

Power Platform ratkaisuarkkitehti suunnittelee, toteuttaa, turvaa, ylläpitää ja valvoo Power Platform-ratkaisuja. Opintopolulla perehdytään myös mm. sovellusten elinkaaren hallintaan, erilaisiin arkkitehtuurimallieihin, RPA-prosesseihin sekä testaus- ja julkaisumalleihin.

Azure AI Engineer

Jos olet matkalla Microsoft Azure AI -asiantuntijaksi ja rakennat, hallinnoit ja otat käyttöön tekoälyratkaisuja, jotka hyödyntävät Azure Cognitive Services -palveluja ja Azure Applied AI -palveluja, tämä opintopolku on juuri sinulle.

Microsoft Security Insights

Ajankohtaisia uutisia ja päivityksiä MIcrosoft Security-palveluista Microsoftin sertifioiman kouluttajan kanssa keskustellen. Pysy ajan tasalla kuukaudesta toiseen.

Cyber Security Architect

Cyber Security -arkkitehti suunnittelee ja arvioi organisaation kyberturvallisuus-strategiaa. Hän tekee yhteistyötä tietoturva-, tietosuoja- ja muiden IT asiantuntijoiden sekä johtajien kanssa suunnitellakseen ja toteuttaakseen kyberturvallisuusstrategian, joka vastaa organisaation liiketoimintatarpeita.

Azuren tärkeimmät palvelut

Koulutuskokonaisuudessa käydään läpi Azuren tärkeimpiä palveluja ylläpitäjän, sovellusarkkitehdin ja kehittäjän näkökulmista. Etäkoulutuksissa Microsoftin virallisesti sertifioima kouluttaja (MCT) käy Azuren keskeiset palvelut konkreettisesti demoten läpi ja auttaa tarvittaessa haastetilanteissa.

AWS Cloud Practitioner

Koulutuskokonaisuuden tavoitteena on tuoda näkemys siitä mitä AWS -pilvipalvelu tarkoittaa ja miten sinne voidaan ja kannattaa luoda palveluita. Kokonaisuus on suunnattu niille henkilöille, jotka haluavat oppia AWS -pilven perustoiminnot.

Azure Architect

Azure arkkitehti suunnittelee ja toteuttaa turvallisen, skaalautuvan ja luotettavan Azure-ympäristön organisaation vaatimusten mukaisesti.

Power Platform -kehittäjä

Kansalaiskehittäjänä (Citizen Developer) suunnittelet ja toteutat liiketoimintaratkaisuja, joilla yksinkertaistetaan, tehostetaan ja automatisoidaan tehtäviä ja prosesseja hyödyntäen Power Platformin -matalan kynnyksen kehitystyökaluja.​

Katso lisää

Onhan perusteet hallussa?

Cloud Pro -pakettiin sisältyvät Cloudskills -paketin sisällöt, joilla luot pohjan digitalisaation ja pilven yleisymmärrykselle organisaatiossasi.

Ota yhteyttä

Asiakkaitamme, jotka kehittävät pilvikyvykkyyttään Cloud Pron avulla

Cloud-Pro-references