<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1656009711460348&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Eduhouse Finland

Kohti osaamisen jatkuvaa kehittämistä Cloud Pro:n avulla

ICT-asiantuntijan kalenteri on aina täynnä - mistä aikaa oppimiselle?

Jatkuvaa oppimista työn ohessa

Tunnistatko tilanteen, jossa ICT-asiantuntijan kalenteri on täynnä ja uusien projektien mahduttaminen kalenteriin on vähintäänkin haastavaa? Entä kun pitäisi ehtiä oppia uutta? Pilvipalveluiden muutokset ja teknologian kehitysnopeus tuovat omat mausteensa ICT-osaajien työarkeen, mutta uutta osaamista pitäisi ehtiä kehittää ja ylläpitää.

 

Atea Finland Oy:ssä kouluttautumista pidetään tärkeänä ja Microsoft-teknologioiden konsultti Pekka Parantainen iloitsee, että Atea Finland valitsi Cloud Pro -palvelun, joka mahdollistaa teknologiataitojen jatkuvan oppimisen työn ohessa. "Asiaa ei tarvinnut kahta kertaa miettiä. Koulutuksien tarkoituksena on vahvistaa omaa teknistä osaamista, oppia uutta sekä valmistautua Microsoftin sertifiointitentteihin."

 

cloudPRO

Ammattitaitoiset kouluttajat ja laaja koulutustarjonta

Ateassa Sovelto Eduhouse on tuttu ja pidetty koulutuskumppani. Ammattitaitoiset kouluttajat sekä laaja koulutustarjonta ovat myös Parantaiselle tuttuja. Cloud Pro -palvelussa kannustetaan osaajia tavoitteelliseen oppimiseen ja Microsoftin valmennuspolut ohjaavat sujuvasti kohti sertifioitumista. Parantainen on suorittanut Sovelto Eduhousen valmennuksissa useita sertifiointeja: M365 Enterprise Administrator Expert, M365 Teams Administrator Associate, Microsoft Identity and Access Administrator Associate ja omien sanojensa mukaan vielä kourallisen eri MS-teknologioiden Fundamentals-tason sertejä. 

Eduhouse_refepohja_oranssipallo

Joustavaa oppimista omien aikataulujen mukaan

Cloud Pro:ssa tarjottavat joustavat interval-valmennukset ovat mahtuneet hyvin myös Parantaisen kalenteriin: "Intervallityylinen aikataulutus on ollut itselleni toimiva tapa kouluttautua. Tällöin koko viikkoa tai useampaa peräkkäistä päivää ei tarvitse varata koulutukseen, vaan se tapahtuu noin puolen päivän osissa muutaman kerran viikossa."

 

Erityisen lämpimiä kiitoksia saa Sovelton Azure-guru Mika Seitsonen, jonka Parantainen laittaa pilvikouluttajien rankingissa "hiihtosuksen mitalla ykköseksi".

 

- Pekka Parantainen

 Microsoft-teknologioiden konsultti, Atea Finland

Sovelto Eduhouse on kumppanisi pilviosaamisen kasvattamiseen.

Laaja-alaista teknologiaoppimista

Eduhouseen yhdistynyt Sovelto on Suomen ainoa pilviteknologioiden Learning as a Service -kumppani, joka tarjoaa jatkuvaa, tavoitteellista ja monimuotoista oppimista pilvi- ja tietoturvaosaamisen kasvattamiseksi.

 

  1. Vahvista omaa osaamista laaja-alaisesti ja valitse mitä haluat oppia
  2. Valitse oppimistapa - kouluttajan johdolla vai itseopiskelu?
  3. Valitse milloin haluat opiskella? Koulutuksista on useita toteutuksia!
  4. Valitse Microsoftin opintopolku ja opi tavoitteellisesti sertifioitumalla

 

 

 

Jatkuvaa oppimista kaikenkokoisille tiimeille

Pilviasiantuntijuuden kasvattamiseen Learning Coach-tiimin ja sertifioitujen kouluttajien tuella.
Selvitä mitä Cloud Pro -paketti mahdollistaa sinun tiimillesi.

 

Cloud Pro -paketti