<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1656009711460348&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Eduhouse Finland

Verkkokoulutukset palkanlaskijan apuna

Eduhousen videokirjasto helpottaa tiedonhakua

Uutta tietoa joka päivä

Balancon palkanlaskija Janita Jaurakkajärven työssä tärkeintä on pysyä ajan tasalla viimeisimmistä muutoksista lainsäädännössä ja työehtosopimuksissa. Työhön liittyy paljon selvittelytyötä, ja työn ohessa on opittava uutta joka päivä.

 

”Voisi varmaan sanoa, että opin työssä koko ajan! Päivittäin tulee opittua erilaisista poikkeustilanteista, joissa etsin asiakkaalle tietoa ja vastauksia kysymyksiin.”

">

Tiedonhakua helpottamaan laaja videokirjasto

Eduhousen verkko-oppimispalvelu on ollut käytössä Balancolla jo pidempään, ja videoiden hakeminen alustalta Janitan mielestä helppoa. Parasta Janitasta Eduhousen palvelussa on se, että tietää aina, mistä voi lähteä etsimään ratkaisua ongelmaan. Aikaa ei siten kulu tiedon hakemiseen eri sivustoilta.

 

”Videoita tulee katsottua tosi paljon! Usein on tilanne, jossa tarvitsen tietoa heti. Silloin voin etsiä sopivan videon Eduhousen alustalta juuri kyseiseen täsmäongelmaan.”

Janita_Jaurakkajärvi_500x500_round-1

Koko tiimi oppimaan

Eduhousen videoista opittua jaetaan Balancolla myös kollegoille, ja Janita on tiiminvetäjänä jakanut aktiivisesti sopivia videoita muille tiimiläisille. Janita on huomannut, että alusta toimii myös tuoreille Balancon työntekijöille loistavasti ammattitaidon kartuttamiseen.

 

”Olen ollut palvelusta tosi innoissani. On mahtavaa, että meillä on ollut mahdollisuus käyttää Eduhousen alustaa, koska se auttaa meitä kaikkia oppimaan lisää.”

 

- Janita Jaurakkajärvi

palkanlaskija & tiiminvetäjä, Balanco Accounting

">

Osaamista helposti ja tehokkaasti 

Balancon henkilöstöjohtaja Karoliina Karjalainen kertoo, että balancolaiset ovat oppineet Eduhousen palvelussa valtavasti: "Alustalla on paljon kokonaisuuksia, jotka on pilkottu pienempiin koulutuspalasiin ja sieltä voi hakea hyvin itse sisältöjä. Siten ei tarvitse välttämättä katsoa parin tunnin koulutusta, vaan voi valita juuri ne videot, jotka ovat siinä kohtaa itselle ajankohtaisia ja tärkeitä."

 

Katso videolta, mitä Karoliina Karjalainen kertoo koko organisaation kouluttautumisesta Eduhousen palvelun avulla.

 

 

Glada_anställda

PHT-tutkinnon ylläpitäminen helposti Eduhousen avulla

Balancon palkanlaskija Janita Jaurakkajärvelle oman PHT-osaamisen ylläpito sujuu kätevästi: ”Olen käynyt PHT-tutkinnon ja pidän sitä yllä Eduhousen alustan avulla.”

 

Eduhousen verkko-oppimispalvelussa on lähes 800 videota HR- ja palkkakohderyhmälle. Katso koko tarjonta tai valitse näistä itsellesi kiinnostavin:

 

tick Palkkahallinnon työsuhdejuridiikka

tick Henkilöstöhallinon perusteet ja jatko

tick Palkkahallinnon ajankohtaiskatsaukset 2023 

tick Palkkalaskennan lait

tick Palkanlaskijasta laaja-alaiseksi asiantuntijaksi 

Jatkuvaa oppimista taloushallinnossa

Pyydä tarjous organisaatiolisenssistä, jonka avulla koulutat koko henkilöstösi kiinteään kuukausihintaan.

 

Pyydä tarjous