<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1656009711460348&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Eduhouse Finland

Miksi toimitusjohtajan kannattaa opiskella pilviteknologian perusteet?

Kuntien Tieralla kaikki johtoporrasta myöten osallistuivat Microsoft Azure -pilviteknologian perustason valmennusohjelmaan.

Pilviteknologiat haltuun kaikille 

Miten mahdollistaa organisaation siirtyminen vanhoista teknologioista kohti julkipilveä nopeasti ja tehokkaasti? Kuntien Tieralla päätettiin selättää teknologiamurros tuomalla pilviteknologia osaksi jokaisen työntekijän osaamista. Kaikki johtoporrasta myöten osallistuivat Sovelto Eduhousen järjestämään Microsoft Azure -pilviteknologian perustason valmennusohjelmaan.

JyrkiHalttunen_round

Koko henkilöstö mukaan muutokseen

 

Tieran toimitusjohtaja Halttusen mukaan strategian jalkauttamisessa on olennaista, että se viedään henkilötasolle. ”Teknologiamuutokset ja pilvisiirtymä vaikuttavat siihen, miten tuotamme perustietotekniikan palveluita, miten kehitämme sovelluksia ja se vaikuttaa myös siihen, minkä tyyppistä osaamista me Tieralle palkkaamme.”

 

”Kannustaisin kaikkia organisaatioita etenemään niin, että koko porukka mukaan alhaalta ylös ja ylhäältä alas!”

 

- Jyrki Halttunen

Toimitusjohtaja, Kuntien Tiera

LearningCoach_JopijaPete

Pilvimatka on toiminnanmuutosprojekti

 

Kuntien Tieralla haluttiin kasvattaa oman talon osaajien kyvykkyyttä, ja siten edistää kehityshaluisten ihmisten oppimishalua.  Muutokset ja vaatimukset omassa tai asiakkaan pilviympäristöissä, strategiassa tai projekteissa edellyttävät jatkuvaa osaamisen kasvattamista.  Cloudskills -pakettimme avulla:

 

  • Hankit mielenrauhaa -  sertifioit oman tai tiimisi osaamisen vaadittavalle tasolle 
  • Saat helppoutta  - laadi itsellesi sopiva opintosuunnitelma ja aikataulu
  • Kehität uraasi  - annat itsellesi ja muille mahdollisuuden kehittyä
  • Pysyt ammatillisesti itsevarmana - aina ajan tasalla ilman aikaa vievää selvitystyötä

 

">

Azure Fundamentals osana yritysstrategiaa

 

Pilviosaaminen on ollut osa Tieran strategiaa ja sitä on jalkautettu kaikille organisaation sisällä. Myös Tieran toimitusjohtaja Jyrki Halttunen osallistui koulutukseen. 

 

”Tiera on investoinut tänä vuonna 2022 poikkeuksellisen paljon oppimiseen. Me haluamme olla ajan hermolla niin, että se näkyy Tieran sisällä mutta myös meidän asiakkaillemme. Edelläkävijyys ja toiminnan muutoksen tukeminen on meille hyvin tärkeää”

Tiera-logo

Kuntien Tiera - kuntakentän toiminnan uudistaja

 

Rakennamme tulevaisuuden kunta- ja hyvinvointipalveluita. Tarjoamme ja kehitämme valtakunnallisena, kuntaorganisaatioiden ja hyvinvointialueiden omistamana yhtiönä valmiiksi kilpailutettuja sekä tuotteistettuja ICT-palveluita ja digiratkaisuja omistaja-asiakkaidemme sujuvan arjen ja toiminnan kehittämisen tueksi – asiakkaita ja asukkaita varten.

Pilviosaamista kaikille

Mahdollista tiimillesi tai organisaatiollesi nykyaikainen tapa oppia pilvitaitoja. 

Cloudskills -palvelu mahdollistaa jatkuvan oppimisen yksilölle tai tiimille.

 

Cloudskills -paketti