<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1656009711460348&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Eduhouse Finland

Jatkuva oppiminen tukena Solitan pilviosaajien matkalla

Oppiminen Cloud Pro:ssa on antanut Solitan uusille pilviasiantuntijoille varmuutta oppia ja soveltaa oppimaansa.

Ainutlaatuinen mahdollisuus oppia pilviosaajaksi

”Suomi tarvitsee sellaisia julkipilviosaajia, jotka hallitsevat koko palvelun elinkaaren asiakastarpeesta palvelun loppumetreille saakka”, toteaa Solita Cloud Academyn rehtori Lauri Siljander. Tähän tarpeeseen valittiin Sovelto Eduhousen Cloud Pro -palvelu, jonka avulla toteutetaan kiihdytetyn pilvioppimisen ohjelma, Solita Cloud Academy, jossa rekrytoidaan ja perehdytetään eri aloilta tulevat hakijat asiantuntijoiksi Solitan julkipilviprojekteihin.

Solita Cloud Academy-1

Azuren arkkitehtiopintopolku johdattaa kohti osaamista

Akatemian aikana noin puolet ajasta on pilviopiskelua Cloud Pro -palvelussa ja puolet ajasta on Solitan järjestämää koulutusta. Akatemiaa suunniteltiin yhdessä Sovelto Eduhousen Cloud CU Manager Katriina Lindbergin sekä pilveen erikoistuneen Learning Coachin Petri Kettusen kanssa. ”Tultiin yhdessä siihen lopputulokseen, että meille kannattavin opintopolku on tässä vaiheessa Microsoft Azuren arkkitehtiopintopolku”, kertoo akatemian rehtori Siljander, “Solitalla kaikkien pilviasiantuntijoiden tehtäviin kuuluu erilaisten infraratkaisuiden suunnittelu ja toteutus.”

 

Akatemialaiset opiskelevat mm. seuraavat koulutukset:

AZ-900 Microsoft Azure Fundamentals

AZ-104 Microsoft Azure Administrator

AZ-305 Designing Microsoft Azure Infrastructure Solutions

AZ-400 Designing and Implementing Microsoft DevOps Solutions

AZ-500 Microsoft Azure Security Technologies

Aleksi_Ylitalo_round

Pilviosaajaksi Cloud Pro:n avulla

”Olemme oppineet hurjasti Azuresta! Oppimisalusta Cloud Pro vastaa tosi hyvin oppijan tarpeisiin, siellä löytyy tosi hyvin materiaaleja. Esimerkiksi AZ-104:n löytyi tosi hyvin videomateriaalia ja tietoa, miten valmistautua tenttiin. Jos löytyy aikaa, niin siellä voi opiskella vaikka mitä!” 

 

- Aleksi Ylitalo

 akatemian opiskelija, Solita

LearningCoach_ryhmäkuva_ulkona-4

Learning Coach auttaa luottamaan oppimistaitoihin

 

Akatemian aikana oppijoiden tukena on Sovelto Eduhousen pilveen erikoistunut Learning Coach, joka sparraa oppijoita oppimaan ja auttaa valmistautumaan sertifiointeihin.

 

💪🏻 Learning Coach on tosi hyvä rohkaisemaan. Mulla oli vähän sellainen pelko sertifiointitenttejä kohtaan ennen tätä. Coach vei sen pelon pois!

🙏 Kyllä tärkein tuki on ollut tsemppaus! Learning Coach sanoo meille, että aika on meidän puolellamme ja lopulta asiat tulee kyllä loksahtamaan paikoilleen!

👌 En päässyt ensimmäisellä kerralla AZ-104 sertifiointia läpi ja olin siitä aluksi tosi hajalla. Learning Coachin tsemppauksella pääsin toisella kerralla läpi ja lopulta se oli tosi hyvä oppimiskokemus ja fiilis tosi voimaannuttava!

 

">

Oppimisen soveltaminen 

Solitan Lauri Siljanderin mukaan jatkuva oppiminen on osa jokaisen IT-alalla työskentelevän ihmisen arkea. Kahta samanlaista asiakasekosysteemiä ei olekaan ja se, että pilviasiantuntijat pystyvät soveltamaan oppimaansa ja valitsemaan juuri ne oikeat pilviteknologiat kuhunkin projektiin, on todella tärkeää.

 

Oppiminen Cloud Pro:ssa Learning Coachin tukemana on antanut Solitan uusille pilviasiantuntijoille varmuutta oppia ja soveltaa oppimaansa. ”Se, että ihmiset oppivat oppimaan, tekee työntekijöistä todella arvokkaita heidän työnantajilleen”, toteaa Siljander.

Solita_Oy_company_logo_horistontal

 

 

 

Solita on muutovoima, joka luo uusia toimintatapoja, palveluja ja teknologiaratkaisuja uudistaen yrityksiä ja yhteiskuntaa. Solita Cloud Platformsin erikoisosaajat suunnittelevat ja toteuttavat infrastruktuureja julkisessa pilvessä käyttäen moderneja tyäkaluja ja menetelmiä. 

Cloud Academy -ohjelma valmistaa IT-asiantuntijat asiakasprojekteihimme.

Pilvosaamista jatkuvan oppimisen mallilla

Mahdollista tiimillesi tai organisaatiollesi nykyaikainen tapa oppia pilvitaitoja. 

Tutustu Cloud Pro-pakettiin.

 

Cloud Pro -paketti