<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1656009711460348&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Eduhouse Finland

Jatkuva oppiminen ja pilviosaaminen kasvussa Staran tietohallinnossa

Cloud Pro avuksi pilviosaajan laajamittaisessa tukemisessa

Halu oppia uutta ja soveltaa sitä omassa työssä

Staran (Helsingin kaupungin rakentamispalveluliikelaitos) tietohallinnossa työskentelevä järjestelmäasiantuntija Juha Kemppainen tietää, että IT-alalla uudistuminen ja jatkuva oppiminen ovat osa jokapäiväistä työarkea: "Uusia tekniikoita ja ratkaisuja tulee ja vanhoja poistuu, joten jatkuva oppiminen kuuluu osana alaan."

 

Kemppainen vastaa Staralla Microsoftin pilvipalveluiden hyödyntämisen kehittämisestä ja käyttöönotosta. Halu oppia uutta ja soveltaa sitä omassa työssä on monelle alan ihmiselle prioriteetti numero yksi. Niin myös Juha Kemppaiselle, jonka osaamisrepertuaariin on viimeisimpänä tullut Microsoftin Power Platform -ratkaisujen toteuttaminen ja käyttöönotto.

 

 

Eduhouse_refepohja_oranssipallo

Cloud Pro mahdollistaa jatkuvan oppimisen 

 

Staralla on jo pitkään luotettu Sovelto Eduhousen teknologiakoulutuksiin ja aluksi Kemppaisella oli käytössään Cloud Skills -palvelu, joka sisältää perustason valmennusohjelmia pilviteknologioissa. Power Platform Fundamentals -perusopintojen jälkeen Kemppaisen halu syventää pilviosaamistaan kuitenkin kasvoi, ja hän esitti esihenkilölleen Cloud Pro -palvelun käyttöönottoa. "Katsottiin esihenkilöni kanssa, että PRO-jäsenyyden kautta voisin saada kustannustehokkaimman ja kattavimman ratkaisun tälle tarpeelle", kertoo Kemppainen.

 

"Parasta on ollut Learning Coachin tuki ja laaja-alainen itseopiskelun tueksi tuotettu videomateriaali. Kouluttajat auttavat koulutuksen jälkeen, mikä on loistavaa palvelua!"

 

-Juha Kemppainen, järjestelmäasiantuntija, Stara

Sovelto Eduhouse logo allekkain1.png

Sovelto Eduhouse pilviosaamisen kumppani 

 

Cloud Pro-jäsenyys mahdollistaa osallistumisen yli 50 asiantuntijatasoiseen valmennukseen, joista useimmat johtavat sertifiointiin. Palveluun kuuluu oppimiseen erikoistunut sparraaja eli Learning Coach, jonka avulla opinnot sujuvat varmuudella aikataulutetusti ja tavoitteellisesti.

 

Staran järjestelmäasiantuntija Juha Kemppainen kertoo, että Learning Coach on yksi parhaista asioista palvelussa: "Kun oppimiselle on laadittu opintosuunnitelma etukäteen pidemmälle tulevaisuuteen, niin siihen on helpompi sitoutua."

 

LearningCoach_tilannekuvat-03

Learning Coach tukee haastavissa oppisisällöissä

Kemppainen on suorittanut Power Platform -opintojensa jälkeen useita online-koulutuksia sekä Power Platform Fundamentals (PL-900) -sertifioinnin ja kokee, että uuden osaamisen saavuttamisessa coachin sparrauksella on ollut merkittävä rooli. "Ilman Learning Coachia tällaisten oppimispolkujen toteuttaminen olisi ollut hankalaa, ellei jopa mahdotonta. Lisäksi sparraus ja kannustus on ollut iso osa tätä palvelua!"

 

Juhan terveiset muille oppijoille kannustavat oppimaan lisää joka päivä: "Cloud Pro -palvelun kautta saat mielestäni parhaan ja joustavimman tavan kehittää omaa osaamistasi. Hyvää loppuvuoden jatkoa ja tsemppiä opiskeluihin!"

LearningCoach_JopijaPete

Yhdessä oppimista

Sovelton Learning Coach Petri Kettunen on ollut Kemppaisen mukana opintomatkan jokaisessa vaiheessa. Coachin kanssa opinnot suunnitellaan yhdessä ja sovitaan säännölliset tapaamiset, joissa tarkistetaan suunnitelman toteutuminen ja jatkotoimenpiteet. Learning Coach on tavoitettavissa koko jäsenyyden ajan.

 

Jatkuvan oppimisen palvelu Cloud Pro on osoittautunut Kemppaiselle parhaaksi tavaksi oppia. "Oikea-aikaisen ja jatkuvan oppimisen palvelu ja sen hyödyntäminen omassa työssä on loistava yhdistelmä. Opitut asiat siirtyvät käytännön tekemiseksi."

Pilviosaamista jatkuvan oppimisen mallilla

Mahdollista tiimillesi tai organisaatiollesi nykyaikainen tapa oppia pilvitaitoja. 

Tutustu Cloud Pro-pakettiin.

 

 

Cloud Pro -paketti