Veho ja AI:n hyödyntäminen

Miten kartuttaa tiimin data- ja analytiikkaosaamista? 

Datan hyödyntäminen luo uusia mahdollisuuksia

"Meillä panostetaan Veholla sisäiseen data- ja analytiikkatekemiseen. On tärkeää ymmärtää mahdollisuudet kyetä joustavasti hyödyntämään teknologioita ja ennen kaikkea tarjota työntekijöille mahdollisuus kasvaa ja kehittyä ammattilaisina."

Head of Data & Analytics Salla Kuula etsi tiimilleen lisäosaamista data- ja analytiikkapuolen uusiin ratkaisuihin. Oli selkeä valinta lähteä tekemään roolikohtaista oppimissuunnitelmaa, ja Designing and Implementing a Microsoft Azure AI Solution AI-102-valmennus vastasi tekoälypuolen osaamistarpeisiin.

Veho_asiakastarina

Miksi juuri AI-102?

"Data- ja analytiikka-asioissa olemme ison murroksen edessä, kun datatekeminen siirtyy Azureen ja Power BI:hin. Tarvitsemme lisää osaamista niin keskitetylle Data ja Analytiikka -tiimille kuin liiketoiminnalle tiedonhyödyntäjinä.

Meillä on pidemmän aikaa ollut tarve osata ja ymmärtää paremmin tekoälyn hyödyntämistä ja tekoälyprojektien toteuttamista. AI-102 -valmennus vastasi tähän tarpeeseen", Salla Kuula kiteyttää Vehon tarpeita. 

 

quote

Meillä on pidemmän aikaa ollut tarve osata ja ymmärtää paremmin tekoälyn hyödyntämistä ja tekoälyprojektien toteuttamista.

Salla Kuula

Head of Data & Analytics, Veho

Sovelto Eduhouse pilviosaamisen kehittäjä

Veho valitsi koulutuskumppaniksi Eduhouseen yhdistyneen Sovelton, jolla on pitkä kokemus Microsoft-pilviteknologioiden kouluttamisesta ja ammattitaitoinen tiimi MCT-kouluttajia sekä Azuren pilvipalveluihin erikoistunut Learning Coach -tiimi.

AI webinaari_Email_1200 x 568

Uusia mahdollisuuksia prosessien automatisointiin

VEHOn Business Analyst Minna Martin-Päivä osallistui Toni Ylärinteen vetämään AI-102 -valmennukseen ja löysi uusia välineitä datan työstämiseen: "Tärkeimpiä taitoja omassa työssäni ovat tietomallien luominen, analyysien tekeminen ja vastauksien löytäminen datasta liiketoiminnan tarpeisiin." Minnan työarjessa suurin haaste on aika, ja AI:n hyödyntämisestä saa uusia mahdollisuuksia myös työn tehostamiseen ja prosessien automatisointiin.

"Lähdin koulutukseen avoimin mielin oppimaan uutta. AI:n hyödyntäminen kiinnostaa ja sille on tarvetta esim. tekstianalyysien hyödyntämisessä. Kouluttaja oli ammattitaitoinen ja kuunteli hyvin osallistujien toiveita."

quote

AI:n hyödyntäminen kiinnostaa ja sille on tarvetta esim. tekstianalyysien hyödyntämisessä. Kouluttaja oli ammattitaitoinen ja kuunteli hyvin osallistujien toiveita.

Minna Martin-Päivä

Business Analyst, Veho

Pilviosaaminen on edellytys kehittyvälle liiketoiminnalle

Myös Data Engineer Juha Kolarin mielestä AI-102 -valmennus oli hyödyllinen: "Tavoitteena oli oppia AI:n perusajatukset ja syvemmin tekstin analysoinnin työkalujen ominaisuuksia ja käyttöönottoa. Minulla on aiempaa kokemusta Sovelto Eduhousen koulutuksista, ja ne ovat aina olleet ammattitaitoisesti vedettyjä. Kuten tämäkin Toni Ylärinteen vetämä."

Inspiroiduitko?

Liity menestyvien asiakkaidemme joukkoon ja saavuta tavoitteesi kanssamme.

Lisää asiakastarinoita

ARAn tietohallinto oppii pilviteknologiat Eduhouse-verkkokoulutuspalvelussa.

Jokainen meistä on datan tuottaja ja kuluttaja

Pilviakatemialaisesta pilviasiantuntijaksi jatkuvan oppimisen avulla

Turvalliset ja hyvin toimivat palvelut julkipilven avulla

Työnantajan tarjoama verkkokoulutuspalvelu yllätti Ollin positiivisesti