<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1656009711460348&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Eduhouse Finland

Työelämän digitaidot ajan tasalle

Sujuvuutta työhön ajantasaisella digiosaamisella

 

Takkuaako työnteko sovellusten uusia ominaisuuksia ihmetellessä? Haluatko saada sujuvuutta tiiminne työntekoon asiantuntijan vinkeillä? Digitaitoja käsittelevien koulutustemme avulla koko henkilöstö voi kehittää osaamistaan joustavasti itselleen sopivimmalla tavalla.

 

Meiltä löydät kaikki tarpeelliset koulutukset digiosaamisen kehittämiseen, mm. Excel, Teams ja muut Microsoft 365 –aiheet. Lisäksi palvelussamme on paljon koulutuksia, jotka helpottavat digitaalisissa ympäristöissä toimimista, kuten Adobe-aiheet, tietoturva, saavutettavuus, sosiaalinen media, verkkosovellukset ja ajanhallinta. Koulutustemme avulla työyhteisössäsi opitaan hyödyntämään digitaalisia työkaluja tehokkaasti, ja kaikille jää aikaa keskittyä olennaiseen.

 

 

Monipuolisia koulutuksia digitaitojen kehittämiseen

 

Verkkokoulutuspalveluamme käyttämällä jokainen voi kehittää digitaitojaan itsenäisesti koulutusvideoiden ja harjoitusmateriaalin avulla missä ja milloin haluaa, tai osallistua kouluttajan ohjaamiin etäkoulutuksiin. Tarjoamme monipuolisen valikoiman kursseja, joilla osallistujat pääsevät laittamaan digiosaamisensa kuntoon asiantuntijoidemme avustuksella. Parasta palvelussamme on, että tarjoamme koulutukset eritasoisille osaajille samassa paikassa. Koulutustemme avulla opiskelun voi aloittaa perustaitojen opettelusta tai keskittyä edistyneempien digitaitojen kehittämiseen.

 

Koulutusaiheitamme ovat mm.:

 

  • Microsoft 365: Excel perusteet ja jatkokurssit, Teams, Power BI, PowerPoint, Planner, Bookings

  • Grafiikka ja paino: Photoshop, Illustrator, InDesign, Premiere, Acrobat, Publisher

  • Verkkosovellukset: Mentimeter, Miro, Canva, Trello, Google-sovellukset

  • Tietoturva: Tutustuminen tietoturvaan, huijaukset verkossa, GDRP

  • Ajanhallinta ja etätyövalmiudet: Ajanhallinnan Kung-Fu, etätyön perusteet

  • Sosiaalisen median kanavat työkäytössä: mm. Facebook, Instagram, TikTok ja LinkedIn

  • Muita aiheita: Projektinhallinta, saavutettavuus, internetin turvallinen käyttö, SQL-kyselyt

 

Digitaitojen koulutuksista löydät kursseja sekä perusteiden hallintaan että edistyneempään tekemiseen. Koulutuspalvelustamme löydät kaikki digitaitojen kurssit listattuna. Tarjoamme viikon ilmaisen kokeilujakson, jotta voit rauhassa testata palveluamme ja tutustua tarjoamaamme sisältöön.

Aloita maksuton kokeilujakso

Koulutukset koko henkilöstölle

Tiesitkö, että voit kouluttaa henkilöstösi kiinteään kuukausihintaan? Eduhousen organisaatiolisenssi tarjoaa joustavan ja kustannustehokkaan tavan tarjota koulutuksia koko henkilöstölle. Kerro meille tarpeistasi ja pyydä tarjous, niin keskustellaan lisää!

Ota yhteyttä