<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1656009711460348&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Eduhouse Finland

Esihenkilöiden arkeen sopivat koulutukset

macphone-1

Verkkokoulutuspalvelu uudelle ja kokeneelle esihenkilölle

Kouluttautumiselle on usein haastavaa löytää tarvittava aika. Eduhouse -verkkokoulutuspalvelu on kiireisen ammattilaisen työkalu tiedonhakua ja kouluttautumista varten. Palvelussa esihenkilösi kouluttautuvat ja etsivät tietoa ajasta ja paikasta riippumatta. Säästätte työajassa ja koulutuskustannuksissa sekä saatte käyttöönne erittäin kattavan ja ajantasaisen videokirjaston.

 

Palvelumme toimii:
+ Tiedonhaussa
+ Ajankohtaisseurannassa
+ Koulutuspalveluna

 

Eduhouse-verkkokoulutuspalvelu säästää työaikaa ja rahaa. Palvelustamme esihenkilönne saavat kaiken tarvitsemansa tiedon alan parhaiden asiantuntijoiden tiivistämänä ja selkeyttämänä. Työaikaa ei tarvitse käyttää enää matkustamiseen ja monipäiväisissä seminaareissa istumiseen, vaan palvelun useat sadat verkkokoulutukset ovat heti käytössänne yhden kirjautumisen takana.

 

Pyydä tarjous

DSC03793-Edit

Kenelle johtamisen koulutuksemme sopivat?

Eduhousen johtamisen koulutukset sopivat esihenkilötehtävissä toimiville henkilöille kokemuksesta riippumatta. Koulutukset ovat vaativuudeltaan eri tasoisia, joten myös kokeneempi esihenkilö hyötyy palvelusta.

 

Palvelustamme löytyy kaikille esihenkilöille koulutuksia mm. ajankohtaisasioista, työsuhdeasioista, johtamisesta, viestinnästä ja vuorovaikutuksesta sekä haastavista esihenkilötilanteista.

 

Saatavilla koulutuksia mm. seuraavista aiheista:

 

 

Kurkkaa myös podcastimme johtamisesta. Voit kuunnella Eduhousen podcastia tai Johdon agendalla -podcastia vaikka lenkillä!

Kiitos-sivu

Meillä esihenkilönne kouluttautuvat tavoitteellisesti

 

Eduhouse -verkkokoulutuspalvelussa voit koota esihenkilöille koulutuksistamme ja valmiista koulutuskokonaisuuksistamme tarpeitanne palvelevan opintosuunnitelman tai useammankin. Esihenkilöt voivat suorittaa opintosuunnitelmaa omaan tahtiinsa esimerkiksi pienissä osissa kiireisen arjen lomassa.

 

Lyhyet videot, edistyneet hakutoiminnot ja indeksoidut sisällysluettelot takaavat sen, että palveluamme voi hyödyntää myös tiedonhakuun ja asioiden selvittäminen on nopeaa ja tarkkarajaista.

 

Tarjoamme viikon ilmaisen kokeilujakson, jotta voit rauhassa testata palveluamme ja tutustua tarjoamaamme sisältöön.

 

Aloita maksuton kokeilujakso