Esihenkilöiden arkeen sopivat koulutukset

HR & Esihenkilö -paketti – uudelle ja kokeneelle esihenkilölle

Kouluttautumiselle on usein haastavaa löytää tarvittava aika. Eduhouse a+ -palvelu on kiireisen ammattilaisen työkalu tiedonhakua ja kouluttautumista varten. Palvelussa esihenkilösi kouluttautuvat ja etsivät tietoa ajasta ja paikasta riippumatta. Säästätte työajassa ja koulutuskustannuksissa sekä saatte käyttöönne erittäin kattavan ja ajantasaisen videokirjaston.

Palvelu toimii 

  • Koulutuspalveluna
  • Tiedonhakupalveluna
  • Ajankohtaisseurannan tukena


Eduhouse a+ -palvelu säästää työaikaa ja rahaa. Palvelustamme esihenkilönne saavat kaiken tarvitsemansa tiedon alan parhaiden asiantuntijoiden tiivistämänä ja selkeyttämänä. Työaikaa ei tarvitse käyttää enää matkustamiseen ja monipäiväisissä seminaareissa istumiseen, vaan palvelun useat sadat verkkokoulutukset ovat heti käytössänne yhden kirjautumisen takana.

Pyydä tarjous

 

Meillä esihenkilönne kouluttautuvat tavoitteellisesti!

Eduhouse a+ -palvelussa voit koota esihenkilöille koulutuksistamme ja valmiista koulutuskokonaisuuksistamme tarpeitanne palvelevan opintosuunnitelman tai useammankin. Esihenkilöt voivat suorittaa opintosuunnitelmaa omaan tahtiin esimerkiksi pienissä osissa kiireisen arjen lomassa. Jokaista koulutusta seuraa lopputesti, jossa jokainen pääsee mittaamaan osaamisensa.

Onko kouluttautumisaika kortilla? Eduhouse a + -palvelu taipuu hyvin myös tiedonhakuun. Kun esihenkilönne haluavat tarkistaa ja selvittää asioita, tieto löytyy kätevimmin palvelustamme. Lyhyet videot, edistyneet hakutoiminnot ja indeksoidut sisällysluettelot takaavat sen, että aikaa tiedonhakuun ei tuhraudu tuntikausia, vaan asioiden selvittäminen on nopeaa ja tarkkarajaista.

Esihenkilöiden on myös tärkeää pysyä ajan tasalla niin lakimuutoksista kuin muista ajankohtaisista puheenaiheista. Eduhouse a+ -palvelussa organisaationne esihenkilöt saavat heti tiedon viimeisimmistä lakimuutoksista tai muista ajankohtaisasioista selkokielisesti ja tiiviisti kerrottuna.

Meillä kouluttavat alan arvostetuimmat asiantuntijat. Kouluttajillamme on omilta aloiltaan pitkä työkokemus sekä vahva näkemys. He kertovat henkilöstöllesi selkokielisesti ja tiiviisti sen, mikä on olennaista ja mikä ei.

Kenelle? Eduhouse a+:n HR & Esihenkilö -paketti sopii kaikille esihenkilötehtävissä toimiville henkilöille kokemuksesta riippumatta. Koulutukset ovat vaativuudeltaan eri tasoisia, joten myös kokeneempi esihenkilö hyötyy palvelusta.

Esihenkilö

HR & Esihenkilö -pakettimme sisältää kaikille esihenkilöille koulutuksia mm. ajankohtaisasioista, työsuhdeasioista, johtamisesta, viestinnästä ja vuorovaikutuksesta sekä haastavista esimiestilanteista. Sopii niin uusille kuin kokeneemmille esihenkilölle.

Koulutuksia mm. seuraavista aiheista: 

 

Sopisiko HR & Esihenkilö -paketti henkilöstöllenne? Laskemme mielellämme tarjouksen tiimillenne. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous. 

Pyydä tarjous