Esihenkilöiden arkeen sopivat koulutukset

Johtaminen -paketti – uudelle ja kokeneelle esihenkilölle

Kouluttautumiselle on usein haastavaa löytää tarvittava aika. Eduhouse -verkkokoulutuspalvelu on kiireisen ammattilaisen työkalu tiedonhakua ja kouluttautumista varten. Palvelussa esihenkilösi kouluttautuvat ja etsivät tietoa ajasta ja paikasta riippumatta. Säästätte työajassa ja koulutuskustannuksissa sekä saatte käyttöönne erittäin kattavan ja ajantasaisen videokirjaston.

 

Palvelumme toimii:
+ Tiedonhaussa
+ Ajankohtaisseurannassa
+ Koulutuspalveluna

 

Eduhouse-verkkokoulutuspalvelu säästää työaikaa ja rahaa. Palvelustamme esihenkilönne saavat kaiken tarvitsemansa tiedon alan parhaiden asiantuntijoiden tiivistämänä ja selkeyttämänä. Työaikaa ei tarvitse käyttää enää matkustamiseen ja monipäiväisissä seminaareissa istumiseen, vaan palvelun useat sadat verkkokoulutukset ovat heti käytössänne yhden kirjautumisen takana.

 

 

Pyydä tarjous

Meillä esihenkilönne kouluttautuvat tavoitteellisesti

 

Eduhouse -verkkokoulutuspalvelussa voit koota esihenkilöille koulutuksistamme ja valmiista koulutuskokonaisuuksistamme tarpeitanne palvelevan opintosuunnitelman tai useammankin. Esihenkilöt voivat suorittaa opintosuunnitelmaa omaan tahtiinsa esimerkiksi pienissä osissa kiireisen arjen lomassa. Jokaista koulutusta seuraa lopputesti, jossa jokainen pääsee mittaamaan osaamisensa.

 

Onko kouluttautumisaika kortilla? Palvelumme taipuu hyvin myös tiedonhakuun. Kun esihenkilönne haluavat tarkistaa ja selvittää asioita, tieto löytyy kätevimmin palvelustamme. Lyhyet videot, edistyneet hakutoiminnot ja indeksoidut sisällysluettelot takaavat sen, että aikaa tiedonhakuun ei tuhraudu tuntikausia, vaan asioiden selvittäminen on nopeaa ja tarkkarajaista.

 

Esihenkilöiden on myös tärkeää pysyä ajan tasalla niin lakimuutoksista kuin muista ajankohtaisista puheenaiheista. Eduhouse-verkkokoulutuspalvelussa organisaationne esihenkilöt saavat heti tiedon viimeisimmistä lakimuutoksista tai muista ajankohtaisasioista selkokielisesti ja tiiviisti kerrottuna.

 

Meillä kouluttavat alan arvostetuimmat asiantuntijat. Kouluttajillamme on omilta aloiltaan pitkä työkokemus sekä vahva näkemys. He kertovat henkilöstöllesi selkokielisesti ja tiiviisti sen, mikä on olennaista ja mikä ei.

Kenelle johtamisen koulutuksemme sopivat?

 

Eduhousen Johtaminen-aihealueen koulutukset sopivat kaikille esihenkilötehtävissä toimiville henkilöille kokemuksesta riippumatta. Koulutukset ovat vaativuudeltaan eri tasoisia, joten myös kokeneempi esihenkilö hyötyy palvelusta.

 

Palvelustamme löytyy kaikille esihenkilöille koulutuksia mm. ajankohtaisasioista, työsuhdeasioista, johtamisesta, viestinnästä ja vuorovaikutuksesta sekä haastavista esihenkilötilanteista. Sopii niin uusille kuin kokeneemmille esihenkilölle.

 

Koulutuksia mm. seuraavista aiheista: 

+ Työturvallisuus
+ Hajautetun tiimin johtaminen
+ Esihenkilön perustehtävät ja tavoitteet

+ Esihenkilön työsuhdejuridiikka

 

Sopisiko Johtaminen-paketti henkilöstöllenne? Laskemme mielellämme tarjouksen tiimillenne. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Pyydä tarjous