Esimiesten arkeen sopivat koulutukset

Esimiespaketti – uudelle ja kokeneelle esimiehille

Kouluttautumiselle on usein haastavaa löytää tarvittava aika. Eduhouse a+ -palvelu on kiireisen ammattilaisen työkalu tiedonhakua ja kouluttautumista varten. Palvelussa esimiehesi kouluttautuvat ja etsivät tietoa ajasta ja paikasta riippumatta. Säästätte työajassa ja koulutuskustannuksissa sekä saatte käyttöönne erittäin kattavan ja ajantasaisen videokirjaston.

Palvelu toimii 

  • Koulutuspalveluna
  • Tiedonhakupalveluna
  • Ajankohtaisseurannan tukena


Eduhouse a+ -palvelu säästää työaikaa ja rahaa. Palvelustamme esimiehenne saavat kaiken tarvitsemansa tiedon alan parhaiden asiantuntijoiden tiivistämänä ja selkeyttämänä. Työaikaa ei tarvitse käyttää enää matkustamiseen ja monipäiväisillä seminaareilla istumiseen, vaan palvelun useat sadat verkkokoulutukset ovat heti käytössänne yhden kirjautumisen takana.

Pyydä tarjous

 

Meillä esimiehenne kouluttautuvat tavoitteellisesti!

Eduhouse a+ -palvelussa voit koota esimiehille koulutuksista ja valmiista koulutuskokonaisuuksista tarpeitanne palvelevan opintosuunnitelman. Esimiehet voivat suorittaa opintosuunnitelmaa omaan tahtiin esimerkiksi pienissä osissa kiireisen arjen lomassa. Jokaista koulutusta seuraa lopputesti, jossa jokainen pääsee mittaamaan osaamisensa.

Onko kouluttautumisaika kortilla? Eduhouse a + -palvelu taipuu hyvin myös tiedonhakuun. Kun siis esimiehenne haluavat tarkistaa ja selvittää asioita, tieto löytyy kätevimmin palvelustamme. Lyhyet videot, edistyneet hakutoiminnot ja indeksoidut sisällysluettelot takaavat sen, että aikaa tiedonhakuun ei tuhraudu tuntikausia, vaan asioiden selvittäminen on nopeaa ja tarkkarajaista.

Esimiesten on myös tärkeää pysyä ajan tasalla niin lakimuutoksista kuin muista ajankohtaisista puheenaiheista. Eduhouse a + -palvelussa organisaationne esimiehet saavat heti tiedon viimeisimmistä lakimuutoksista tai muista ajankohtaisasioista selkokielisesti ja tiiviisti kerrottuna.

Meillä kouluttavat alan arvostetuimmat asiantuntijat. Kouluttajillamme on omalta asiantuntemuksen alaltaan pitkä työkokemus sekä vahva näkemys. He kertovat henkilöstöllesi selkokielisesti ja tiiviisti sen, mikä on olennaista ja mikä ei.

Kenelle? Eduhouse a+:n esimiespaketti sopii kaikille esimiestehtävissä toimiville henkilöille kokemuksesta riippumatta. Koulutukset ovat vaativuudeltaan eri tasoisia, joten myös kokeneempi esimies hyötyy palvelusta.

Esimies

Esimies-paketti sisältää kaikille esimiehille koulutuksia mm. ajankohtaisasioista, työsuhdeasioista, johtamisesta, viestinnästä ja vuorovaikutuksesta ja haastavista esimiestilanteista. Sopii niin uusille kuin kokeneemmille esimiehille.

Koulutuksia mm. seuraavista aiheista: 

 

Palvelun hinnoittelu:

  • Käyttäjämäärä 1 - 3 henkeä 99 €/hlö/kk
  • Käyttäjämäärä 4 - 6 henkeä 79 €/hlö/kk
  • Käyttäjämäärä 7 - 10 henkeä 69 €/hlö/kk

 

Sopisiko esimiespaketti henkilöstöllenne? Laskemme mielellämme tarjouksen tiimillenne. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous. 

Pyydä tarjous