Mepco pääkäyttäjäkoulutus

Mepco HRM pääkäyttäjäkoulutus sisältää 23 videota, jotka ovat kestoltaan 2-21 minuuttia. Koulutus on suunnattu Mepco HRM -ohjelmiston käyttäjälle. Kurssilla tutustut ohjelman parametrointiin ja muutosten tekemiseen. Tavoitteena on, että opit Mepco HRM -ohjelmiston käyttöä syvemminKurssit ovat koulutusvähennyskelpoisia.

Voit suorittaa koulutukset missä tahansa järjestyksessä. Suosittelemme kuitenkin, että käyt ensin Mepco HRM käyttäjän peruskurssin tai omaat sitä vastaavat tiedot. Peruskurssin ja pääkäyttäjäkoulutuksen jälkeen voit suorittaa Henkilöstöhallinnon pääkäyttäjäkoulutuksen.

Koulutuksen lopuksi vastaa kysymykseen videon aiheeseen liittyen. Kun olet suorittanut kaikki pääkäyttäjäkoulutuksen 23 videota, lähetä suoritusrekisteristä kuva palvelupyynnölle: Yhteydenotto Mepco - Suoritusrekisterin lähetys. Suoritusrekisterin löydät Eduhouse-palvelusta omasta profiilistasi, jonne pääset sivun oikeasta yläkulmasta nimesi alta > "Suoritetut opinnot".

Mepco HRM pääkäyttäjäkoulutuksen suorittanut henkilö voi olla yhteydessä käyttötukeen palvelupyynnöin sekä puhelimitse.Tervetuloa tutustumaan ja kehittymään Mepco-osaajaksi!

Tilaa Mepco-koulutukset
Mepco HRM-paketti Onko yrityksessäsi tai tiimissäsi käytössä palkka- ja HR-järjestelmä Mepco?
Module image_TopicLeadership_951x660_roundcorner

Kaipaatko lisää varmuutta järjestelmän käyttöön tai uusien ominaisuuksien haltuunottoon?

 

Mepco-koulutukset voit katsoa ajasta ja paikasta riippumatta, silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Verkkokoulutukset sopivat kaikille Mepco-käyttäjille; palkkahallinnon asiantuntijoille ja henkilöille, jotka työskentelevät henkilöstöhallinnon parissa. Paketti sisältää perus- ja pääkäyttäjäkurssin videoiden lisäksi HR- ja Web-toimintoihin liittyvää syvempää tietoutta (esim. lomakkeet, raportit, henkilöstöhallinnon sivut).

 

Mepco HRM -paketin hinta on 64,90 €/kk + alv.

Tilaa Mepco-koulutukset
Mepco Tilitoimisto-paketti Paketti on suunnattu tilitoimistoille ja muille vastaaville toimijoille.