<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1656009711460348&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Eduhouse Finland

HR-asiantuntijan koulutukset verkossa

HR-koulutukset – osaamista HR-arkeen sekä alan uusimmat puheenaiheet

 

Henkilöstöhallinnon ammattilaisen on tärkeää pysyä ajan tasalla niin alan lakimuutoksista kuin muista ajankohtaisista puheenaiheista. Verkkokoulutuspalvelustamme löydät sisältöä viimeisimmistä lainsäädännön muutoksista, johtamisen trendeistä sekä muista ajankohtaisasioista selkokielisesti ja tiiviisti kerrottuna.

 

Hyödynnä palveluamme:

 

tick Tiedonhakuun
tick Ajankohtaisseurantaan
tick Osaamisen jatkuvaan kehittämiseen ja johtamiseen

 

Verkkokoulutuspalvelumme avulla säästät työaikaa ja rahaa, sillä henkilöstösi voi kouluttautua tasonsa mukaan joustavasti työn ohessa. Kaikki tarvitsemanne tieto löytyy alan huippuasiantuntijoiden tiivistämänä yhden klikkauksen takaa!

 

Kenelle HR-koulutukset sopivat?

 

HR-koulutuksemme sopivat kaikille pää- tai sivutoimisesti henkilöstöhallinnon tehtävissä toimiville kokemuksesta riippumatta. Kurssivalikoimastamme löytyy henkilöstöhallinnon asiantuntijoille sopivia käytännönläheisiä tietoiskuja esimerkiksi lainsäädännön muutoksista, sekä koulutuksia strategiseen henkilöstöjohtamiseen ja sen kehittämiseen. Tarjoamme myös monipuolisia kursseja palkkahallinnon eritasoisille ammattilaisille.

 

Omaan tahtiin suoritettavien koulutusvideoiden lisäksi tiimin jäsenet voivat osallistua myös valmiiksi aikataulutettuihin kouluttajien vetämiin etäkoulutuksiin. Etäkoulutuksia järjestetään HR:n ja palkkahallinnon aiheista muutaman kerran kuukaudessa.

 

HR-koulutustemme aiheet sisältävät mm.


tick Ajankohtaiskatsauksia
tick Henkilöstöhallinnon juridiikkaa
tick Henkilöstösuunnittelua käytännössä
tick Rekrytointia ja työsuhteen elinkaaren muut vaiheet
tick Strategista henkilöstöhallintoa
tick Henkilöstön työhyvinvointia ja jaksamista

 

Koulutuspalvelustamme löydät kaikki HR-aiheiset kurssit listattuna. Tarjoamme viikon ilmaisen kokeilujakson, jotta voit rauhassa testata palveluamme ja selvittää sopisiko sisältömme sinulle HR-ammattilaisena, tiimillesi tai jopa koko henkilöstöllenne.

Aloita maksuton kokeilujakso

Johda osaamisen kehittämistä

Verkkokoulutuspalvelussamme johdat henkilöstösi jatkuvaa oppimista helposti! Voit luoda ja jakaa yksilöille, tiimille tai koko henkilöstölle sopivat opintosuunnitelmat suoraan palvelussamme. Selkeän raporttityökalun avulla seuraat reaaliaikaisesti tiimisi aktiivisuutta ja osaamisen kehittymistä. Pyydä tarjous organisaatiolisenssistä, jonka avulla koulutat koko henkilöstösi kiinteään kuukausihintaan.

Pyydä tarjous