Eduhousen koulutukset HR-osaajalle

HR-koulutukset – alan viimeisimmät puheenaiheet yhden klikkauksen takana

Henkilöstöhallinon ammattilaisen on tärkeää pysyä ajan tasolla niin alan lakimuutoksista kuin muista ajankohtaisista puheenaiheista. Eduhouse a + -palvelussa saat heti tiedon viimeisimmistä juridisista muutoksista tai muista ajankohtaisasioista selkokielisesti ja tiiviisti kerrottuna.

Meillä kouluttaudut tavoitteellisesti! Eduhouse a+ -palvelussa voit koota itsellesi tai tiimillesi koulutuksista ja valmiista koulutuskokonaisuuksista tarpeitanne palvelevan opintosuunnitelman. Voitte suorittaa opintosuunnitelmaa omaan tahtiin esimerkiksi pienissä osissa kiireisen arjen lomassa. Jokaista koulutusta seuraa lopputesti, jossa pääsette mittaamaan osaamisenne.

Kokeile 2 viikkoa

Eduhouse a+ -palvelu säästää työaikaa ja rahaa. Palvelustamme saat kaiken tarvitsemasi tiedon alan parhaiden asiantuntijoiden tiivistämänä ja selkeyttämänä. Työaikaa ei tarvitse käyttää enää matkustamiseen ja monipäiväisillä seminaareilla istumiseen, vaan palvelun useat sadat verkkokoulutukset ovat heti käytössäsi yhden kirjautumisen takana.

Meillä kouluttavat alan arvostetuimmat asiantuntijat. Kouluttajillamme on omalta asiantuntemuksen alaltaan pitkä työkokemus sekä vahva näkemys. He kertovat henkilöstöllesi selkokielisesti ja tiiviisti sen, mikä on olennaista ja mikä ei.

Kenelle? Eduhouse a+:n HR-paketti sopii kaikille pää- tai sivutoimisesti henkilöstöhallinnon tehtävissä toimiville henkilöille kokemuksesta riippumatta. Koulutukset ovat vaativuudeltaan eri tasoisia, joten myös kokeneempi HR-ammattilainen hyötyy palvelusta.