Verkkokoulutukset henkilöstöhallinnon ammattilaiselle

HR-paketti – alan viimeisimmät puheenaiheet yhden klikkauksen takana

Henkilöstöhallinon ammattilaisen on tärkeää pysyä ajan tasolla niin alan lakimuutoksista kuin muista ajankohtaisista puheenaiheista. Eduhouse a + -palvelussa saat heti tiedon viimeisimmistä juridisista muutoksista, johtamisen trendeistä tai muista ajankohtaisasioista selkokielisesti ja tiiviisti kerrottuna. Palvelustamme on apua seuraaviin:

  • Tiedonhakuun
  • Ajankohtaisseurantaan
  • Osaamisen kehittämiseen & johtamiseen

 

Eduhouse a+ -palvelu säästää työaikaa ja rahaa. Palvelustamme kaltaisesi HR-ammattilainen saa kaiken tarvitsemansa tiedon alan parhaiden asiantuntijoiden tiivistämänä ja selkeyttämänä. Käytit sitten palveluamme tiedonhakuun tai osaamisen kehittämiseen, sadat koulutukset ovat käytössäsi yhden klikkauksen takana, siellä missä sinäkin. 

 

Meillä kouluttaudut tavoitteellisesti!

Eduhouse a+ -palvelussa voit koota itsellesi, HR-tiimillesi tai henkilöstöllesi koulutuksista ja valmiista koulutuskokonaisuuksista tarpeitanne palvelevan opintosuunnitelman. Voitte suorittaa opintosuunnitelmaa omaan tahtiin esimerkiksi pienissä osissa kiireisen arjen lomassa. Jokaista koulutusta seuraa lopputesti, jossa pääsette mittaamaan osaamisenne. Tutustu täältä HR-pakettimme koulutuksiin.

 

Johda osaamisen kehittämistä 

Palvelumme sopii oman osaamisesi kehittämiseen, mutta myös henkilöstösi osaamisen johtamiseen. Yritystiliasiakkaillamme on käytössään raporttityökalu, josta voi helposti seurata tiimien tai työntekijöiden aktiivisuutta. Voit seurata aktiivisuutta kuukausittain, viikottain tai vaikka päivittäin, valinta on sinun.

Meillä kouluttavat alan arvostetuimmat asiantuntijat. Kouluttajillamme on omalta asiantuntemuksen alaltaan pitkä työkokemus sekä vahva näkemys. He kertovat henkilöstöllesi selkokielisesti ja tiiviisti sen, mikä on olennaista ja mikä ei.

Kokeile 2 viikkoa

Kenelle? Eduhouse a+:n HR-paketti sopii kaikille pää- tai sivutoimisesti henkilöstöhallinnon tehtävissä toimiville henkilöille kokemuksesta riippumatta. Koulutukset ovat vaativuudeltaan eri tasoisia, joten myös kokeneempi HR-ammattilainen hyötyy palvelusta. Liity tuhansien asiantuntijoiden joukkoon jo tänään! 

 

HR-koulutukset

HR-koulutuksemme sopivat erityisen hyvin henkilöille, jotka toimivat pääsääntöisesti tai oman työn ohessa HR-tehtävissä. 

Suosittuja HR-koulutuksiamme mm

 


 

Aloita maksuton kokeilujakso