Verkkokoulutukset henkilöstöhallinnon ammattilaiselle

HR-koulutukset - alan viimeisimmät puheenaiheet yhden klikkauksen takana

Henkilöstöhallinon ammattilaisen on tärkeää pysyä ajan tasalla niin alan lakimuutoksista kuin muista ajankohtaisista puheenaiheista. Eduhouse-verkkokoulutuspalvelussa saat heti tiedon viimeisimmistä juridisista muutoksista, johtamisen trendeistä tai muista ajankohtaisasioista selkokielisesti ja tiiviisti kerrottuna. 

 

Palvelumme toimii:
+ Tiedonhaussa
+ Ajankohtaisseurannassa
+ Osaamisen kehittämisessä & johtamisessa

 

Eduhouse -verkkokoulutuspalvelu säästää työaikaa ja rahaa. Palvelustamme kaltaisesi HR-ammattilainen saa kaiken tarvitsemansa tiedon alan parhaiden asiantuntijoiden tiivistämänä ja selkeyttämänä. Käytit sitten palveluamme tiedonhakuun tai osaamisen kehittämiseen, sadat koulutukset ovat käytössäsi yhden klikkauksen takana, siellä missä sinäkin. 

Viimeisimmät julkaisut

Meillä kouluttaudut tavoitteellisesti!

Eduhouse-verkkokoulutuspalvelussa voit koota itsellesi, HR-tiimillesi tai henkilöstöllesi koulutuksista ja valmiista koulutuskokonaisuuksista tarpeitanne palvelevan opintosuunnitelman. Voitte suorittaa opintosuunnitelmaa omaan tahtiin esimerkiksi pienissä osissa kiireisen arjen lomassa. Jokaista koulutusta seuraa lopputesti, jossa pääsette mittaamaan osaamisenne. Tutustu täältä HR-aihealueen koulutuksiimme.

Johda osaamisen kehittämistä

Palvelumme sopii oman osaamisesi kehittämiseen, mutta myös henkilöstösi osaamisen johtamiseen. Yritystiliasiakkaillamme on käytössään raporttityökalu, josta voi helposti seurata tiimien tai työntekijöiden aktiivisuutta. Voit seurata aktiivisuutta kuukausittain, viikottain tai vaikka päivittäin, valinta on sinun. Meillä kouluttavat alan arvostetuimmat asiantuntijat. Kouluttajillamme on omalta asiantuntemuksen alaltaan pitkä työkokemus sekä vahva näkemys. He kertovat henkilöstöllesi selkokielisesti ja tiiviisti sen, mikä on olennaista ja mikä ei.

Kokeile 1 viikko

Kenelle HR-koulutukset sopivat?

 

Eduhousen HR-koulutukset sopivat kaikille pää- tai sivutoimisesti henkilöstöhallinnon tehtävissä toimiville henkilöille kokemuksesta riippumatta. Koulutukset ovat vaativuudeltaan eri tasoisia, joten myös kokeneempi HR-ammattilainen hyötyy palvelusta. Liity tuhansien asiantuntijoiden joukkoon jo tänään! 

Suosittuja HR-koulutuksiamme ovat mm.

+ Motivaation johtaminen
+ HR-strategia

 

Aloita maksuton kokeilujakso