HR & Palkka 2024

Maksuton verkkotapahtuma tiistaina 7.5.2024 klo 9–16. Ilmoittaudu nyt!

Ota haltuun HR:n ja palkkahallinnon polttavat teemat yhden päivän aikana

Huippusuosittu ajankohtaistapahtumamme järjestetään jälleen 7. toukokuuta. Tule mukaan kuulemaan HR:n ja palkkahallinnon alan ajankohtaiset käänteet ja muut polttavat puheenaiheet, joista kohistaan juuri nyt! Päivän aikana pureudutaan inspiroivien puhujien johdolla muun muassa palkka-avoimuuden tuomaan muutokseen, motivoivaan palkitsemisjärjestelmään ja ulkomaantyön vakuuttamiseen.

Koko tapahtumasta on mahdollisuus saada 1 PHT-ylläpitopäivä!

Päivän aikataulu

8.45 Linjojen avaus

9.00 Ajankohtaista työnlainsäädännöstä – uusin oikeuskäytäntö – Teppo Laine, Asianajotoimisto Legistum Oy

9.55 Miten valmistautua palkka-avoimuuden tuomaan muutokseen? – Riikka Lehtinen, Tilitoimisto Finansia Ky

Tauko – Sami Ylipuranen

10.35 Aivoterveelliset työskentelytavat Timo Jattu, Apokon

11.05 Henkilökuntaetujen verotus - veronalaista vai verovapaata? Tomi Peltomäki, Vero

12.00 Lounas

13.00 Ulkomaantyön vakuuttamisen usein kysytyt kysymykset Hanna Hyttinen, ETK

Tauko – Sami Ylipuranen

13.50 Määräaikaisen työsopimuksen käyttö – toimi oikein Riikka Lehtinen, Tilitoimisto Finansia Ky

14.20 Kahvitauko

14.45 Näkökulmia tekoälyn hyödyntämiseen organisaatiossa Marika Kotola, Sovelto Eduhouse Oy

15.00 Keskustelua palkitsemisesta – miten rakentaa aidosti motivoiva palkitsemisjärjestelmä? Maria Setälä, HR Legal Services Oy & Taru Sairanen, Gofore

Eduhouse pidättää oikeudet aikataulumuutoksiin.

Ilmoittaudu mukaan nyt! Saat osallistumislinkin sähköpostiisi. Ja muista, voit ilmoittautua mukaan, vaikket pääsisikään livenä tapahtumaan. Lähetämme jokaiselle ilmoittautujalle tapahtuman tallenteen.

Mukana tapahtumassa:

Teppo Laine

Teppo Laine

Teppo Laine on Asianajotoimisto Legistum Oy:n osakas ja asianajaja. Hän on toiminut asianajajana vuodesta 2008 lähtien. Tepon koulutuksissa ei paneuduta yksittäisiin lainkoukeroihin, vaan asiat käydään läpi käytännönläheisesti.

Riikka Lehtinen

Riikka Lehtinen

Riikka on talous- ja palkkahallinnon asiantuntija, joka palkkahallinnon sisältökysymysten lisäksi on perehtynyt erilaisten toimintatapojen sekä lakien ja suositusten muutosten vaikutusten merkitykseen palkka- ja henkilöstöhallintoon.

Timo Jattu

Timo Jattu

Timo Jattu on työnohjaaja, kouluttaja ja asiantuntija, joka on perehtynyt erityisesti ihmisen ja työyhteisöiden hyvinvointiin ja johtamiseen. Hänellä on pitkä kokemus johtamisesta, sekä työskentelystä vaativissa tehtävissä sosiaalialalla ja hän on opiskellut mm. kognitiivista lyhytterapiaa ja työnohjausta.

Maria “Maisa” Setälä

Maria Setälä

Maisa on työsuhdejuridiikkaan erikoistunut HR- ja palkitsemisen ammattilainen. Maisan osaamisen ytimessä on yhteistoiminta: osallistaminen ja lokaalien erityispiirteiden huomioonottaminen on kriittistä, kun rakennetaan tulevaisuuden kannalta tarkoituksenmukaisia prosesseja ja toimintamalleja yhdessä.

Tomi Peltomäki

Tomi Peltomäki

Tomi Peltomäki on Verotuksen oikaisulautakunnan puheenjohtaja. Tomin erityistä osaamistaan ovat henkilöverotus ja ennakkoperintä. Aiemmin hän on toiminut mm. Verohallinnon oikeusyksikön johtavana asiantuntijana sekä henkilöverotusyksikön johtavana veroasiantuntijana.

Hanna Hyttinen

Hanna Hyttinen

Hanna Hyttinen on työskennellyt vuosia Eläketurvakeskuksessa vakuuttamisasiantuntijana ulkomaan työn vakuuttamiseen liittyvien kysymysten parissa. Hanna on kouluttanut sekä Suomesta ulkomaille lähtevien työntekijöiden että ulkomailta Suomeen tulevien työntekijöiden vakuuttamisesta. 

Taru Sairanen

Taru Sairanen

Taru Sairanen toimii Goforella HR People Partnerina reilulle 300 henkilölle ja tukee päivittäin esihenkilöitä arjen johtamisessa sekä varmistaa tasapuolisempaa toimintaa kaikille. Taru innostuu asioiden selkeyttämisestä ja kehittämisestä ja on parhaimmillaan toimiessaan ihmisten kanssa.

Marika Kotola

Marika Kotola

Marika Kotola on Executive Advisor, joka on kokenut oppimisen johtaja ja näkemyksellinen teknologian hyödyntämisen konsultti, jolle oppiminen on intohimo ja elämäntapa.

Tule mukaan verkkotapahtumaan