<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1656009711460348&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Maksuton verkkotapahtuma:

Talous & Vero 2023

Torstaina 14.12.2023 klo 9–16

Pysy ajan tasalla taloushallinnon uusimmista käänteistä

Tervetuloa mukaan Talous & Vero -verkkotapahtumaan, jossa pureudumme taloushallinnon maailman viimeisimpiin trendeihin ja tulevaisuuden mahdollisuuksiin. Tapahtuma on suunnattu niin taloushallinnon ammattilaisille kuin aiheesta kiinnostuneillekin.
 
Päivitä tietosi taloushallinnon alalla vaivattomasti yhden päivän aikana. Ilmaisesta verkkotapahtumasta saat huippuammattilaisilta käytännön työkaluja ja ideoita, joita voit soveltaa heti omassa työssäsi.
 
Koko tapahtumasta on mahdollisuus saada yksi KLT-ylläpitopäivä!

Päivän ohjelma:

9–9.50 Alv-ajankohtaiskatsaus (KLT) – Heikki Rintala 

9.50–10 Tauko – Virkisteri 

10–10.45 KILAn lausunnot 2023 (KLT) – Leena Rekola-Nieminen

10.45–11.45 Tilinpäätös 2023 (KLT) – Leena Rekola-Nieminen

11.45–12.45 Lounas 

12.45–13.15 Miksi osakevaihdon suosio vain kasvaa? (KLT) – Kari Alhola

13.15–13.25 Tauko – Virkisteri

13.25–13.55 Helposti lähestyttävä kirjanpitäjä (KLT) – Hannu Uotila

13.55–14.15 Kahvitauko

14.15–14.45 Yrityssaneerauksen muistilista kirjanpitäjälle (KLT) – Tuomas Honkamäki  

14.45–15.00 Tauko – Virkisteri  

15.00–16.00 Vuodenvaihde ja tilinpäätöksen tarkat paikat – kuule asiantuntijoiden tärpit (KLT) – Kari Alhola ja Tuomas Honkamäki

 

Ilmoittaudu mukaan oheisella lomakkeella! Saat osallistumislinkin sähköpostiisi.

Eikö päivä sovi aikatauluihin? Voit silti ilmoittautua mukaan, toimitamme jokaiselle ilmoittautujalle linkin tapahtuman tallenteeseen.

Tapahtuman puhujat:

Heikki Rintala

heikki rintala_white_circle

Veroasiantuntija Heikki Rintalalla on pitkä työkokemus useilta eri verotuksen osa-alueilta. Heikin periaatteisiin kuuluu rento ote ja lähestyminen vaativiinkin aiheisiin. Tällä hetkellä Heikki toimii verokonsulttina omassa yrityksessään.

Leena Rekola-Nieminen

leena rekola-nieminen_white_circle

Leena Rekola-Nieminen on taloushallinnon ammattilainen, joka on kouluttanut pitkään kirjanpidon, verotuksen ja taloushallinnon alalla. Hän on KILAn jäsen ja toiminut aiemmin Suomen Taloushallintoliitto ry:n puheenjohtajana.

Kari Alhola

kari alhola_white_circle

Kari Alholalla on monipuolinen kokemus taloushallinnosta ja veroasiantuntijatehtävistä yli 20 vuoden ajalta. Kari toimii talouden hallinnan konsulttina sekä veroasiantuntijana lukuisille yrityksille ja yhteisöille omien yhtiöidensä Alhola Consulting Oy:n ja Profiducia Oy:n kautta.

Hannu Uotila

hannu uotila_white_circle

Hannu Uotila on luovan tutkimuksen pioneeri sekä asiakaskokemuksen ja liiketoiminnan kehityksen asiantuntija. Päätyökseen hän toimii tutkimustoimisto Sailerin toimitusjohtajana. Sivutoimena Hannu luennoi tutkimuksesta ja asiakaskokemuksesta yrityksissä ja yliopistoissa.

Tuomas Honkamäki

tuomas honkamäki_white_circle_02

Tuomas Honkamäellä on yli 20 vuoden edestä kokemusta tilintarkastuksista erilaisissa yhtiöissä sekä niiden taloushallinnon haasteista kirjanpidon, tilinpäätöksen ja taloudenohjauksen osalta.

Moderaattorina Ida-Liina Huurtela

iida-liina huurtela_moderaattori_white_circle

Ida-Liina Huurtelalla on yli kymmenen vuotta kokemusta toimittamisesta, juontamisesta ja sisällöntuottamisesta. Häntä kiinnostaa erityisesti sijoittaminen ja talousasiat, ja hän rakastaa raha-asioista puhumista.

Ilmoittaudu tapahtumaan