<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1656009711460348&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Eduhouse Finland

Julkishallinnon koulutukset helposti verkossa

Tuuli

Pidämme julkishallinnon ammattilaiset ajan tasalla

Eduhouse Public -paketin sisällöt on suunnattu julkishallinnon eri toimijoille. Paketista löydät laadukkaat ja käytännönläheiset koulutukset niin kunnille, seurakunnille, sotetoimijoille kuin valtiolla toimiville.

 

Kouluttajamme ovat kokeneita julkishallinnon ammattilaisia, jotka ovat myös itse tehneet sitä, mistä puhuvat. Koulutusten avulla pidät henkilöstösi osaamisen aina ajan tasalla, sillä reagoimme lakimuutoksiin ja muihin uudistuksiin nopeasti, ja valikoimamme täydentyy jatkuvasti ajankohtaisilla aiheilla!

 

Julkishallinnon koulutukset

Koulutusaiheita eri toimialoille

Tutustu julkishallinnon koulutusten aihealueisiin koulutuspalvelussamme sekä kevään 2023 etäkoulutuskalenterissa. Valikoimastamme löydät koulutusaiheita laajasti eri toimialoille. Suosittuja aiheita ovat mm.

 

  • Päätösvalmistelu
  • Julkisuus ja salassapito
  • Tietosuoja
  • Talousasiat
  • Työsuhdeasiat

 

Kokeile koulutuksiamme viikko maksutta ja selvitä, kuinka sisältömme sopisivat teidän henkilöstöllenne!

 

Aloita maksuton kokeilujakso

  • 300+Koulutustallennetta

  • 45Etäkoulutusta / kk

  • 20Vuotta kokemusta

Kunta-alan ammattilaisille

Kunta-alan ammattilaisille

Osaamisen kehittäminen on tärkeä strateginen ratkaisu kunnissa. Kehittämällä osaamista turvataan kunnan henkilöstön ammattitaito ja kuntalaisten palvelujen laatu. Verkkokoulutuspalvelumme tehokkailla ja käytännönläheisillä koulutuksilla varmistat, että koko henkilöstön osaaminen pysyy ajan tasalla jatkuvassa muutoksessa olevalla kuntakentällä!

 

Public -paketin koulutukset on suunnattu pääosin kunta-alalla työskenteleville ammattilaisille, kuten kuntien henkilöstölle, viranhaltijoille, työntekijöille ja luottamushenkilöille.

FIN blog picture-2

Seurakuntien ammattilaisille

Seurakuntien ammattilaisten osaamista kehittämällä turvataan hyvä työelämä ja seurakunnan toiminnan laatu. Pidä huolta henkilöstösi osaamisesta laadukkailla ja käytännönläheisillä koulutuksillamme.

 

Esimerkkejä seurakuntien ammattilaisille sopivista koulutuksista:
 

building

Koulutukset sote-ammattilaisille

Osaamisen kehittäminen on tärkeää uusilla hyvinvointialueilla. Kehittämällä sote-ammattilaisten osaamista, turvataan asiakkaiden palveluiden laatu. Käytännönläheisillä koulutuksillamme varmistat, että henkilöstösi ammattitaito pysyy yllä ja kehittyy.

 

Verkkopalvelussamme jokainen voi opiskella itsenäisesti oman aikataulunsa mukaan. Tarjoamme koulutuksia sekä sote-aiheista että yleisemmin jatkuvaan kehittymiseen. Esimerkkejä sote-ammattilaisille sopivista koulutuksista:

 

 

Etäkoulutuksissamme henkilöstösi osallistuu koulutukseen reaaliaikaisesti omilta koneiltaan ja pääsee halutessaan esittämään kysymyksiä kouluttajalle. Jos siis kaipaatte vuorovaikutusta ja vastauksia ajankohtaisiin kysymyksiin koulutusaiheesta, etäkoulutukset tarjoavat helpon mahdollisuuden oppimiseen kokeneen kouluttajan avulla.

 

Kevään 2023 etäkoulutustarjontamme ja aikataulun löydät täältä. 

Julkishallinnon koulutukset-1

Helppokäyttöinen palvelu + jatkuva kuukausilisenssi = selvää ajan säästöä sinulle!

Eduhouse-palvelussa henkilöstösi voi kouluttautua ja etsiä vastauksia julkishallinnon kiperiin kysymyksiin joko täysin itsenäisesti koulutusvideoita katsomalla, tai kouluttajan ohjaamiin etäkoulutuksiin osallistumalla. Palvelu on selkeä ja yksinkertainen käyttää, minkä ansiosta opiskelu sujuu vaivattomasti myös ilman aiempaa kokemusta verkkokoulutusalustoista. Julkishallinnon aiheiden lisäksi henkilöstösi voi hyödyntää paljon muitakin koulutuksia jatkuvan osaamisen kehittämiseen.
 
Koulutuksia löydät helposti eri tasoisille asiantuntijoille. Kaikki koulutuksemme on jaoteltu perusteista vaativaan tasoon asteikolla 1-4. Tasoluokittelun ansiosta jokainen voi helposti suodattaa palvelusta omaan tasoonsa sopivimmat sisällöt.

Mahdollista jatkuva oppiminen organisaatiossasi

 

Varaa demoaika jo tänään, niin jutellaan lisää siitä, miten koulutuksemme tukevat parhaiten juuri teidän henkilöstönne oppimista.

 

Varaa demoaika