Eduhouse.fi-palvelun käyttöehdot

Eduhouse.fi-palvelun käyttöehdot

Käyttöehdot

Päivitetty: 23.1.2024

Näitä käyttöehtoja sovelletaan, kun käyttäjänä kirjaudut Eduhouse.fi -palveluumme. Käyttämällä palvelua sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja. 

Palvelun käyttö ja käyttöoikeudet

Saamasi käyttöoikeus palveluun on henkilökohtainen. Et saa jakaa tunnuksia muille osapuolille.

Meillä on oikeus estää sinulta pääsy palveluun väärinkäytöstilanteissa tai muissa sellaisissa tilanteissa, jossa pääsyn rajoittamisesta on sovittu  tilaajaorganisaatiosi kanssa.

Immateriaalioikeudet

Kaikki oikeudet palveluun ja sen sisältöihin kuuluvat meille ja annamme sinulle vain oikeuden käyttää niitä oman osaamisesi kehittämiseen. Et saa kopioida, siirtää tai jaella palvelun sisältöä tai niiden osaa missään muodossa muuten kuin palvelun ominaisuuksien sallimassa laajuudessa.

Emme anna sinulle oikeutta käyttää yhtiöidemme tai palvelun toiminimiä, logoja, domain-nimiä tai muita brändiin liittyviä nimiä tai tunnisteita.

Palvelun sisällöt ja palvelutaso

Meillä on oikeus tehdä toimialallemme tyypillisiä muutoksia palveluumme ja sen sisältöihin. Meillä on oikeus harkintamme mukaan peruuttaa, siirtää tai poistaa koulutuksia koulutustarjonnastamme. 

Pyrimme pitämään palvelun jatkuvasti käytettävissä, mutta voimme keskeyttää palvelun käytön tai muuttaa palvelun sisältöä, saatavuutta ja sen muita ominaisuuksia aina, kun näemme sen tarpeelliseksi. 

Emme voi taata sitä, että palvelu toimii häiriöttä tai keskeytyksettömästi. Emme vastaa sinulle mahdollisesta tietojen menetyksestä, katoamisesta tai tuhoutumisesta johtuvista vahingoista. Emme voi myöskään vaikuttaa siihen, miten  tietoliikenne- ja internetyhteyden tarjoava taho tai muu palvelun käyttöön vaikuttava kolmas taho tuottaa oman palvelunsa. Tiedotamme mahdollisista  huolto- ja ylläpitokatkoista mahdollisimman hyvissä ajoin etukäteen.  Pyrimme aina korjaamaan vian tai häiriön mahdollisimman pian.

Emme myöskään pysty tarkistamaan kaikkea palvelun piiriin kuuluvan sisällön oikeellisuutta tai ajantasaisuutta emmekä kykene arvioimaan palvelun sopivuutta sinun käyttötarkoituksiisi. Emme vastaa palvelussa esitettyjen tai sen kautta saavutettavien tietojen ja sisältöjen oikeellisuudesta tai luotettavuudesta ja suljemme nimenomaisesti pois takuut palvelussa annettujen tietojen virheettömyydestä ja sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen. Pyrimme parhaamme mukaan korjaamaan palvelussa tai sen sisällöissä ilmenneet virheet välittömästi niiden tultua tietoomme.

Kaikissa tilanteissa vastuumme sinulle rajoittuu enintään 1000 euroon per rikkomus. Emme vastaa mistään välillisistä vahingoista.

Muutokset

Saatamme päivittää näitä käyttöehtoja.  Muutokset astuvat voimaan heti julkaistuamme ne näillä sivuilla.