Eduhouse -Learning as a service

Olemme suomalainen Laas-yritys

Olemme suomalainen koulutusorganisaatio, jolla on valtavan suuri nälkä kasvaa ja kehittyä. Vaikka toimimme perinteisessä kentässä, olemme kaikkea muuta kuin perinteinen koulutustaho. Toimintamme kulmakiviä on digitaalisuus ja osaamisen kehittäminen. Olemme työskennelleet osaamisen kehittämisen parissa jo vuodesta 2002 lähtien. Toimintamme muuttui päälaelleen vuonna 2016, kun siirsimme toimintamme verkkoon ja aloimme tarjoamaan perinteisten koulutusten sijaan verkkokoulutuksia. Tällä hetkellä toimimme Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa ja palvelemme tuhansia yrityksiä osaamisen kehittämisessä. 

 

Toimintamallimme perustuu verkkokoulutuspalvelun kuukausitilaukseen, mikä tukee jatkuvaa, elinikäistä oppimista. Tällä hetkellä Eduhouse-verkkokoulutuspalvelullamme on jo yli 25 000 käyttäjää Pohjoismaissa ja käyttäjämäärämme kasvaa jatkuvasti. Visionamme onkin olla pohjoismaiden suosituin LaaS-palvelu vuoteen 2023 mennessä.

 

Meillä työskentelee tällä hetkellä noin 80 superammattilaista ja kaikilla meillä on sama päämäärä; saada avattua käyttäjiemme ja  asiakkaidemme potentiaali  koulutus kerrallaan. Mikä parasta, olemme saaneet joukkoomme lisää huippumotivoituneita tekijöitä viimeisen vuoden aikana. Henkilöstömme määrä on kasvanut kolmanneksella viimeisen kuuden kuukauden aikana.

 

Toimimme ja työskentelemme arvojemme mukaisesti. Arvostamme asiakkaitamme ja toisiamme. Haluamme olla luottamuksen arvoisia, toimia avoimesti ja läpinäkyvästi. Meillä on rohkeutta hypätä oman mukavuusalueemme ulkopuolelle, jotta voimme kehittää itseämme ja toimintaamme. Haluamme aina pitää katseemme suunnattuna eteenpäin, tulevaisuuteen.