Eduhouse - Learning as a service

Olemme suomalainen Laas-yritys

Olemme suomalainen koulutusorganisaatio, jolla on valtavan suuri nälkä kasvaa ja kehittyä. Vaikka toimimme perinteisessä kentässä, olemme kaikkea muuta kuin perinteinen koulutustaho. Toimintamme kulmakiviä on digitaalisuus ja osaamisen kehittäminen. Olemme työskennelleet osaamisen kehittämisen parissa jo vuodesta 2002 lähtien. Toimintamme muuttui päälaelleen vuonna 2016, kun siirsimme toimintamme verkkoon ja aloimme tarjoamaan perinteisten koulutusten sijaan verkkokoulutuksia. 

Vuosien saatossa visiomme kirkastui ja  yhdistimme voimamme Accountor-konserniin kuuluvan Opinahjo Oy:n kanssa. Yhdessä pystyimme tarjoamaan entistä kattavampaa sisältöä talous- ja palkkahallinnon, HR:n ja esihenkilöiden, Microsoft 365 aiheisista koulutuksista. Nykyään toimimme Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Vuonna 2021 meidät osti Accountor Groupilta pääomasijoittaja Verdane ja yhdistimme voimamme ICT-koulutustaho Wistec Trainingin kanssa. Yhdessä tähtäämme voimakkaaseen kasvuun. 

Toimintamallimme perustuu verkkokoulutuspalvelun kuukausitilaukseen, mikä tukee jatkuvaa, elinikäistä oppimista. Tällä hetkellä eduhouse a+ -palvelullamme on jo yli 25 000 käyttäjää Pohjoismaissa ja käyttäjämäärämme kasvaa jatkuvasti. Visionamme onkin olla pohjoismaiden käytetyin LaaS-palvelu vuoteen 2023 mennessä. 

Meillä työskentelee tällä hetkellä 33 superammattilaista ja kaikilla meillä on sama päämäärä; saada asiakkaamme arvo kasvamaan koulutus kerrallaan. Mikä parasta, olemme saaneet joukkoomme lisää huippumotivoituneita tekijöitä viimeisen vuoden aikana. Henkilöstömme määrä on kasvanut kolmanneksella viimeisen kuuden kuukauden aikana.

Toimimme ja työskentelemme arvojemme mukaisesti. Arvostamme asiakkaitamme ja toisiamme. Haluamme olla luottamuksen arvoisia, toimia avoimesti ja läpinäkyvästi. Meillä on rohkeutta hypätä oman mukavuusalueemme ulkopuolelle, jotta voimme kehittää itseämme ja toimintaamme. Haluamme aina pitää katseemme suunnattuna eteenpäin, tulevaisuuteen.

Visio, Missio, Arvot ja Asiakaslupaus

Visiomme

  • Visiomme on olla pohjoismaiden käytetyin LaaS-palvelu vuonna 2023.

Missiomme

  • Missiomme on tarjota asiakkaillemme pieniä ahaa-elämyksiä päivittäin.

Arvomme

  • Arvostus
  • Luottamus
  • Rohkeus
  • Tulevaisuus

Asiakaslupauksemme

  • Kasvatamme markkina-arvoasi koulutus kerrallaan.