Image123

Uutta motivaatiota työpaikalle

Muistatko ne pitkät ja väsyttävät koulutussessiot, kun työt oli jätettävä taakse kokonaiseksi päiväksi ja kotiin palatessa jaksoi enää vain rojahtaa sohvalle?​

Sellaista opiskelu toisinaan on, mutta me Eduhousella haluamme tehdä oppimisesta ihan toisenlaista. Tavoitteenamme on, että kouluttautumisesta tulee jokapäiväinen ja saumaton osa arkeasi. Jatkuvan kasvun avulla haluamme antaa organisaatiollesi ja sen työntekijöille uutta voimaa. Siten voit luoda motivoivan työympäristön, tukea henkilökohtaista kasvua ja kehittää kilpailukykyänne.

Kuulostaako kunnianhimoiselta? Sitä se onkin – mutta me tiedämme, miten tästä kaikesta tehdään totta.​

×

Eduhousella oppimisesta tulee elämäntapa

Taitojen kehittämisen pitää olla mahdollista kaikille. Me rakennamme työelämää, jossa uuden oppiminen on inspiroiva osa arkea.

Eduhouse customized Customized Eduhouse_leisure, sport - meditation, meditate, relax, relaxation, yoga, man, happy, relaxed

Oppimisen ja kouluttautumisen mahdollisuuksien pitää olla helposti saatavilla. Eduhouse-palvelu tarjoaa kattavan valikoiman verkkokoulutuksia ja reaaliaikaisia opintoja, joihin voit tarttua missä vain haluat. Kun uuden oppimisen sisällyttäminen kiireiseen työaikatauluun on vaivatonta, voit suunnitella opintosi pitkälle tulevaisuuteen.

Eduhouse customized Customized Eduhouse_Startup, Success, technology, growth -  innovation, idea, thought, woman, statistics

Tämän päivän työelämässä elinikäinen oppiminen on tärkeää kaikille. Kun kouluttautuminen, uuden oppiminen ja ajan hermolla pysyminen ovat mahdollisia milloin vain, työnteosta tulee mielenkiintoisempaa ja työpaikasta houkuttelevampi potentiaalisille työntekijöille. Näin voit keskittyä niihin yksityiskohtiin, joilla on eniten merkitystä.

Eduhouse customized Customized Eduhouse_Success, Social media - achievement, woman, trophy, award, reward, win, competition

Jos pitäisi mainita vain muutama asia, jotka saavat Eduhousen tiimin innostumaan, ne olisivat uteliaisuus ja intohimo tehdä asiakkaiden elämästä helpompaa. Lähestymme työelämän haasteita ammattilaisen otteella mutta myös lämmöllä, sillä oppimisen tulee olla sekä hyödyllistä että inspiroivaa.​

Katso hinnasto Ota yhteyttä

Tarpeisiisi taipuvaa verkkokoulutusta, joka mullistaa työarjen

Jatkuvasti saatavilla olevat verkkokoulutukset varmistavat, että tiimisi saa käsiinsä uutta tietoa aina tarvittaessa.
Siten kaikki voivat nopeasti sisäistää uusia taitoja ja kehittää osaamistaan jokapäiväisessä työnteossa.

users users users users users users

Koulutukset kaikille työntekijöille

Kaikki tiimisi jäsenet voivat kehittää taitojaan omilla ehdoillaan satojen koulutusten avulla - missä ja milloin vain.

bulb-on bulb-on bulb-on bulb-on bulb-on bulb-on

Kouluttajavetoiset opinnot

Joskus oppiminen on helpointa interaktiivisen opiskelun avulla. Ammattikouluttajiemme vetämät etäkoulutukset ovat silloin oikea valinta parhaimman tuloksen saavuttamiseksi.

exclamation-circle exclamation-circle exclamation-circle exclamation-circle exclamation-circle exclamation-circle

Luotettavat tukipalvelut

Me teemme oppimismatkastasi mahdollisimman sujuvan. Autamme Eduhouse-palvelun käyttöönoton joka askeleella ja tarjoamme tukea aina silloin, kun tiimisi sitä tarvitsee.

area-chart-alt area-chart-alt area-chart-alt area-chart-alt area-chart-alt area-chart-alt

Kustannustehokas vaihtoehto

Kiinteän lisenssimaksun ansiosta jatkuva oppiminen on fiksumpi valinta kuin yksittäisten kurssien ostaminen – olipa Eduhouse-palvelu käytössä koko organisaatiossa tai tietyillä tiimeillä.

certificate certificate certificate certificate certificate certificate

Ansaitse sertifikaatteja

Kun kehität taitojasi ja opit uutta, saat myös sertifikaatteja, joilla voit todistaa työsi kannalta olennaisten taitojen osaamisen.

star star star star star star

Helppo tapa johtaa osaamisen kehittämistä

Eduhousessa voit luoda opintosuunnitelmia ja asettaa tavoitteita niin lyhyelle kuin pitkälle aikavälille. Palvelun raporttien avulla tiimisi edistymistä on helppo seurata.

laptop laptop laptop laptop laptop laptop

Koulutukset ja opintokokonaisuudet verkossa

Eduhousen opintokirjastosta löydät vaihtoehtoja niin mikro-oppimiseen kuin pidempiaikaisiin koulutuksiin. Materiaalit päivitetään kuukausittain, jotta saatavillasi on aina ajantasaista tietoa ja uusimpia oivalluksia.

user-circle user-circle user-circle user-circle user-circle user-circle

Opi tehokkaammin kuin koskaan aiemmin

Sisällytä uuden oppiminen osaksi työaikatauluasi ja tee kehittymisestä osa jokapäiväistä työtä.

BVCER_SansQR-ISO 27001

Eduhouse on ISO27001-sertifioitu

Eduhouselle on myönnetty 13.5.2024 ISO27001-sertifikaatti. ISO27001 on maailman tunnetuin tietoturvallisuuden hallintajärjestelmien (ISMS) standardi. Sertifikaatin myöntäminen tarkoittaa, että asiakkaidemme tiedot ovat korkeimpien mahdollisten vaatimusten mukaisesti turvassa koko asiakkuuden elinkaaren ajan.

Lue lisää
×

Tervetuloa työnteon aikakaudelle, jossa oppiminen on elämäntapa

Näin asiakkaamme kertovat kokemuksistaan.

clients-logos-mobile
Yhteistyömme Eduhousen kanssa on ollut erittäin sujuvaa jo useamman vuoden ajan. Eduhousen kautta olemme onnistuneet saamaan asiantuntevia kouluttajia erityisesti digitaalisen talous- ja palkkahallinnon, vaativan asiantuntijapalvelun sekä myynnin koulutuksiin. Eduhouse kykenee reagoimaan nopeasti toiveisiimme ja saamme soveltuviin ja ammattitaitoisiin kouluttajiin yhteyden lyhyellä varoitusajalla.
Tiina_Makinen_78x78px-2

Tiina Mäkinen

Director, Saranen

Käytämme Eduhousen palvelua HR-juridiikan ja taloushallinnon ajantasaisen osaamisen ylläpitoon. Palvelusta löytyy aina koulutus tulevista lakimuutoksista ja tuoreimmasta oikeuskäytännöstä sekä näiden vaikutuksista liiketoimintaan. Palvelun laatu ja käytettävyys ovat saaneet kiitosta henkilökunnaltamme.
Feedback picture Juuso Manner

Juuso Manner

CFO, Rastor-instituutti

Eduhouse mahdollistaa yksilöllisten urapolkujen tukemisen, jossa kouluttautumistarpeet johdetaan kunkin työntekijän henkilökohtaisesta opintosuunnitelmasta (vrt. massakoulutukset). Arvostamme myös sitä, että koulutukset ovat saatavilla aina tarvittaessa silloin kuin niitä tarvitaan ajasta ja paikasta riippumatta. Koulutuksiin on aina mahdollista myös palata videokirjaston kautta.
Feedback picture Antti Aho

Antti Aho

Talous- ja henkilöstöjohtaja, Talenom Oyj