<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1656009711460348&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Eduhouse Finland

Mepco-koulutuksilla pidät henkilöstösi osaamisen ajan tasalla

Mepco Pääkäyttäjyys

 

Mepco-verkkokoulutukset rakentuvat Mepco-lähiopetusrungon mukaisesti perus- ja jatkokursseihin. Kursseilla pääset oppimaan tehokkaasti uusia ominaisuuksia ja kertamaan tiettyjä osa-alueita. Videot tarjoavat niin uudelle kuin kokeneemmalle käyttäjällekin vinkkejä järjestelmän käyttöön.

 

Mepco pääkäyttäjäkoulutus: 

 

Mepco HRM pääkäyttäjäkurssi sisältää 23 videota, jotka ovat kestoltaan 2-21 minuuttia. Kurssi on suunnattu Mepco HRM -ohjelmiston käyttäjälle, joka haluaa edistyä ohjelman käytössä. Kurssilla tutustut ohjelman parametrointiin ja muutosten tekemiseen. Tavoitteena on, että opit Mepco HRM -ohjelmiston käyttöä syvemmin. Kurssit ovat koulutusvähennyskelpoisia. 

 

Mepco HRM pääkäyttäjäkurssin voit suorittaa missä tahansa järjestyksessä. Suosittelemme kuitenkin, että käyt ensin Mepco HRM käyttäjän peruskurssin tai omaat sitä vastaavat tiedot. Peruskurssin ja pääkäyttäjäkurssin jälkeen voit suorittaa lopuksi Henkilöstöhallinnon pääkäyttäjäkurssin. Nämä videot löydät myös valitsemalla Koulutuksen kategoria -kohdasta Peruskurssit.

 

Mepco HRM pääkäyttäjäkurssin suorittanut henkilö voi olla yhteydessä käyttötukeen palvelupyynnöin sekä puhelimitse. Kurssin jälkeen tulee kysymys videon aiheeseen liittyen. Kun olet suorittanut kaikki pääkäyttäjäkurssin 23 videota, lähetä suoritusrekisteristä kuva palvelupyynnölle: Yhteydenotto Mepco - Suoritusrekisterin lähetys. Suoritusrekisterin löydät Eduhouse-palvelusta omasta profiilistasi, jonne pääset sivun oikeasta yläkulmasta nimesi alta-> Suoritetut koulutukset.  

 

Tervetuloa tutustumaan ja kehittymään Mepco-osaajaksi! 

 

Oletko epävarma kumman paketin valitsisit? Ota yhteyttä, autamme mielellämme!

Ota yhteyttä

Mepco HRM-paketti 

 

Onko yrityksessäsi tai tiimissäsi käytössä palkka- ja HR-järjestelmä Mepco? Kaipaatko lisää varmuutta järjestelmän käyttöön tai uusien ominaisuuksien haltuunottoon? Nyt voit opiskella järjestelmän käytön helposti Eduhousen Mepco-verkkokoulutuksilla.

 

Koulutukset voit katsoa ajasta ja paikasta riippumatta, silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Olet sitten kokenut taituri tai käytön vasta aloittanut, koulutuksista saat avun ja tuen Mepcon käyttöön helposti. 

 

Mepco-verkkokoulutukset sopivat kaikille Mepco-käyttäjille; palkkahallinnon asiantuntijoille ja henkilöille, jotka työskentelevät henkilöstöhallinnon parissa. Mepco-paketti sisältää perus- ja pääkäyttäjäkurssin videoiden lisäksi HR- ja Web-toimintoihin liittyvää syvempää tietoutta (esim. lomakkeet, raportit, henkilöstöhallinnon sivut).

 

Mepco HRM -paketin hinta on 64,90 €/kk + alv.

Tilaa koulutuspaketti

Mepco Tilitoimisto-paketti 

 

Käytetäänkö tilitoimistossanne Suomen suosituinta palkka- ja HR-järjestelmä Mepcoa? Kaipaatteko tiimin tai työntekijöiden kesken lisää varmuutta järjestelmän käyttöön?

 

Eduhousen verkkokoulutukset tarjoavat kiireiselle ammattilaiselle tukea ja apua Mepco-järjestelmän käyttöön ja uusien ominaisuuksien haltuunottoon. Voit opiskella silloin kun se sinulle sopii, ajasta ja paikasta riippumatta. 

 

Mepco Tilitoimisto-paketti on suunnattu tilitoimistoille ja muille vastaaville toimijoille (palvelukeskukset ja muut moniasiakaskannat). Tilitoimisto-paketti sisältää perus- ja pääkäyttäjäkurssin videoiden lisäksi ohjeita tilitoimistoille suunnattuihin asioihin, kuten uusien maksajien ja maksuryhmien, uuden TESin tai kirjanpitoviennin luomiseen.

 

Mepco Tilitoimisto-paketin hinta on 29,90 €/kk + alv.

Tilaa koulutuspaketti