Mepco-koulutuksilla pidät henkilöstösi osaamisen ajan tasalla

Mepco-verkkokoulutuspaketit

 

Mepco-verkkokoulutukset rakentuvat Mepco-lähiopetusrungon mukaisesti perus- ja jatkokursseihin. Kursseilla pääset oppimaan tehokkaasti uusia ominaisuuksia ja kertamaan tiettyjä osa-alueita. Videot tarjoavat niin uudelle kuin kokeneemmalle käyttäjällekin vinkkejä järjestelmän käyttöön. Tervetuloa tutustumaan ja kehittymään Mepco-osaajaksi! 

 

Oletko epävarma kumman paketin valitsisit? Ota yhteyttä, autamme mielellämme!

Ota yhteyttä

Mepco HRM-paketti 

 

Onko yrityksessäsi tai tiimissäsi käytössä palkka- ja HR-järjestelmä Mepco? Kaipaatko lisää varmuutta järjestelmän käyttöön tai uusien ominaisuuksien haltuunottoon? Nyt voit opiskella järjestelmän käytön helposti Eduhousen Mepco-verkkokoulutuksilla.

 

Koulutukset voit katsoa ajasta ja paikasta riippumatta, silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Olet sitten kokenut taituri tai käytön vasta aloittanut, koulutuksista saat avun ja tuen Mepcon käyttöön helposti. 

 

Mepco-verkkokoulutukset sopivat kaikille Mepco-käyttäjille; palkkahallinnon asiantuntijoille ja henkilöille, jotka työskentelevät henkilöstöhallinnon parissa. Mepco-paketti sisältää perus- ja pääkäyttäjäkurssin videoiden lisäksi HR- ja Web-toimintoihin liittyvää syvempää tietoutta (esim. lomakkeet, raportit, henkilöstöhallinnon sivut).

 

Mepco HRM -paketin hinta on 64,90 €/kk + alv.

Tilaa koulutuspaketti

Mepco Tilitoimisto-paketti 

 

Käytetäänkö tilitoimistossanne Suomen suosituinta palkka- ja HR-järjestelmä Mepcoa? Kaipaatteko tiimin tai työntekijöiden kesken lisää varmuutta järjestelmän käyttöön?

 

Eduhousen verkkokoulutukset tarjoavat kiireiselle ammattilaiselle tukea ja apua Mepco-järjestelmän käyttöön ja uusien ominaisuuksien haltuunottoon. Voit opiskella silloin kun se sinulle sopii, ajasta ja paikasta riippumatta. 

 

Mepco Tilitoimisto-paketti on suunnattu tilitoimistoille ja muille vastaaville toimijoille (palvelukeskukset ja muut moniasiakaskannat). Tilitoimisto-paketti sisältää perus- ja pääkäyttäjäkurssin videoiden lisäksi ohjeita tilitoimistoille suunnattuihin asioihin, kuten uusien maksajien ja maksuryhmien, uuden TESin tai kirjanpitoviennin luomiseen.

 

Mepco Tilitoimisto-paketin hinta on 29,90 €/kk + alv.

Tilaa koulutuspaketti