Mepco-koulutuksilla pidät henkilöstösi osaamisen ajan tasalla

Mepco-verkkokoulutuspaketit

 

Mepco-verkkokoulutukset rakentuvat Mepco-lähiopetusrungon mukaisesti perus- ja jatkokursseihin. Kursseilla pääset oppimaan tehokkaasti uusia ominaisuuksia ja kertamaan tiettyjä osa-alueita. Videot tarjoavat niin uudelle kuin kokeneemmalle käyttäjällekin vinkkejä järjestelmän käyttöön. Tervetuloa tutustumaan ja kehittymään Mepco-osaajaksi! 

Oletko epävarma kumman paketin valitsisit? Ota yhteyttä - autamme mielellämme! asiakaspalvelu@eduhouse.fi

 

Mepco-paketti 

Onko yrityksessäsi tai tiimissäsi käytössä palkka- ja HR-järjestelmä Mepco? Kaipaatko lisää varmuutta järjestelmän käyttöön tai uusien ominaisuuksien haltuunottoon? Nyt voit opiskella järjestelmän käytön helposti Eduhousen Mepco-verkkokoulutuksilla.

Koulutukset voit katsoa ajasta ja paikasta riippumatta, silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Olet sitten kokenut taituri tai käytön vasta aloittanut, koulutuksista saat avun ja tuen Mepcon käyttöön helposti. Selaa Mepco-verkkokoulutuksia täältä.

 

Mepco-verkkokoulutukset sopivat kaikille Mepco-käyttäjille; palkkahallinnon asiantuntijoille ja henkilöille, jotka työskentelevät henkilöstöhallinnon parissa. Mepco-paketti sisältää perus- ja pääkäyttäjäkurssin videoiden lisäksi HR- ja Web-toimintoihin liittyvää syvempää tietoutta (esim. lomakkeet, raportit, henkilöstöhallinnon sivut).

 

Mepco-paketin hinta on 64,90 €/kk + alv.

Tilaa koulutuspaketti

 

 

Mepco-tilitoimistopaketti 

Käytetäänkö tilitoimistossanne Suomen suosituinta palkka- ja HR-järjestelmä Mepcoa? Kaipaatteko tiimin tai työntekijöiden kesken lisää varmuutta järjestelmän käyttöön?

 

Eduhousen verkkokoulutukset tarjoavat kiireiselle ammattilaiselle tukea ja apua Mepco-järjestelmän käyttöön ja uusien ominaisuuksien haltuunottoon. Voit opiskella silloin kun se sinulle sopii, ajasta ja paikasta riippumatta. Selaa Mepco-tilitoimistopaketin koulutuksia täältä.

 

Mepco-Tilitoimistopaketti on suunnattu tilitoimistoille ja muille vastaaville toimijoille (palvelukeskukset ja muut moniasiakaskannat). Tilitoimistopaketti sisältää perus- ja pääkäyttäjäkurssin videoiden lisäksi ohjeita tilitoimistoille suunnattuihin asioihin, kuten uusien maksajien ja maksuryhmien, uuden TESin tai kirjanpitoviennin luomiseen.

 

Mepco-tilitoimistopaketin hinta on 29,90 €/kk + alv.

 

Tilaa koulutuspaketti

Viimeisimmät julkaisut