<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1656009711460348&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Eduhouse Finland

Eduhouse – Learning as a Service

Eduhouse on suomalainen LaaS-yritys

Eduhouse Oy on voimakasta kasvua tekevä koulutusorganisaatio, jonka toiminnan kulmakiviä ovat digitaalisuus ja osaamisen kehittäminen. Tarjoamme koulutuksia tiiviissä ja pedagogisesti älykkäässä muodossa Learning as a Service -palveluna.

 

Kehitämme palveluamme erityisesti niille, joilla on niukasti aikaa, mutta tarve pitää osaamisensa ajan tasalla. Jatkuvan koulutuksen mallimme auttaa vahvistamaan koko organisaation, tiimin tai yksittäisen käyttäjän osaamista. Jokaiselle löytyy sopiva tapa kehittää osaamistaan, niin etäkoulutuksissa kuin itsenäisesti verkossa opiskellen.

 

Eduhousen tarjonnan ytimessä ovat työelämälle kriittiset business-, työelämä-, digi- ja tech-taitojen koulutukset, jotka tuotamme yhdessä huippuasiantuntijoiden kanssa paikallisella kielellä.

 

Markkina-alueitamme ovat Suomi, Norja ja Ruotsi, joissa kasvua tukee norjalaislähtöinen pääomasijoittaja Verdane.

 

Visiomme on olla Pohjoismaiden markkinointijohtaja vuoteen 2025 mennessä. Suomessa olemme jo kärkipaikkamme lunastaneet ja palvelemme tuhansien yritysten kymmeniä tuhansia käyttäjiä. Meitä on nyt yli 80 työntekijää, valmiina palvelemaan sinua osaamisen kehittämisessä.

 

Haluamme olla asiakkaidemme luottamuksen arvoisia jatkossakin ja pidämme katseemme suunnattuna rohkeasti eteenpäin, tulevaisuuteen.