<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1656009711460348&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Eduhouse Finland

Verkkokoulutukset henkilöstölle ajasta ja paikasta riippumatta

Miksi valita Eduhouse?

Eduhousen palvelu tarjoaa koulutuksia talous- ja palkkahallinnon osaajille, HR:n ja esihenkilötyön ammattilaisille sekä kaikille, jotka haluavat kehittää digitaitojaan monipuolisesti.

 

Eduhouse on kiireisen ammattilaisen kumppani, joka tarjoaa työkaluja kouluttautumista ja tiedonhakua varten. Palvelussamme jokaiselle löytyy sopiva tapa kouluttautua, sillä tarjolla on erilaisia tapoja ja materiaaleja osaamiseen kehittämiseen.

 

 

Top 3 hyödyt 

 

  • Osaamisen johtaminen ja seuranta helpottuvat

 

Eduhouse-palvelua voi käyttää ajasta ja paikasta riippumatta, joten henkilöstön koulutustarpeisiin on mahdollista reagoida nopeasti ja joustavasti. Opintosuunnitelman muokkaus ja jakaminen eri ryhmille on helppoa ja käytön seuranta on kätevää reaaliaikaisen raportoinnin avulla. Lisäksi työntekijät saavat käymistään koulutuksista henkilökohtaiset todistukset.​ 

 

  • Säästät työajassa ja koulutuskustannuksissa 

 

Palveluamme voi käyttää kätevästi missä ja milloin vain, millä tahansa laitteella. Jos verkkokoulutus jää kesken, työntekijä voi aina palata samaan kohtaan helposti. ​Laajasta koulutustarjonnastamme löytyy aiheita niin eri alojen asiantuntijoille kuin työn tekemiseen tarvittavien taitojen ylläpitoon ja kehittämiseen. 

 

  • Saat ajantasaista ja asiantuntevaa tietoa

 

Tunnemme kouluttamamme alat. Asiantuntijamme seuraavat uusimpia trendejä ja etsivät vastauksia ajankohtaisiin kysymyksiin. Uusinta tietoa tarjoavat esimerkiksi suositut, kuukausittain julkaistavat ajankohtaiskatsauksemme.

 

Ota yhteyttä

 

Tiedonhaku ja ajankohtaisseuranta Eduhouse-palvelussa

 

Palvelumme taipuu moneen ja erityisesti olemme saaneet kiitosta sen tiedonhakutyökaluista.  Koulutuksemme on jaettu koulutuskategorioihin, joista löytyy yksittäisiä koulutuksia ja koulutuskokonaisuuksia. Voit suodattaa koulutuksia hakukriteeriesi mukaan, tutkia koulutuskategorioiden tarjontaa tai etsiä laajasti asiasanalla koko palvelumme sisällöistä.

 

Ajankohtaisseuranta

Vaikea löytää aikaa ajankohtaisten asioiden seurantaan? Meiltä saat uutta tietoa mm. taloushallinnon, verotuksen ja työoikeuden teemoista joka kuukausi.

Osaamisen kehittäminen ja kouluttautuminen

 

Osaamisen kehittäminen on ollut toimintamme ydintä yli 20 vuotta.  Eduhouse-palvelua kehitetään jatkuvasti yhdessä asiakkaidemme kanssa ja sen tuloksena on syntynyt monia hyödyllisiä ominaisuuksia: 

 

  • Opintosuunnitelmat, joita voi suorittaa, luoda, muokata ja jakaa.

  • Muistiinpanot, jotka voi tallentaa koulutusvideota katsellessa.

  • Koulutusmateriaalit ovat osana monipuolista opiskelua.

  • Testit todentavat osaamisen kehittymisen.


Katso tarkemmin koulutustarjontamme taloushallinnon, palkkahallinnon, henkilöstöhallinnon tai johtamisen ammattilaisille.