Verkkokoulutukset henkilöstölle ajasta ja paikasta riippumatta

Miksi Eduhouse a+? 

Verkkokoulutusvalikoimaamme kuuluu näppärästi sulautuvia videoita taloushallinnon, palkkahallinnon ja Hr:n, esimiestyön sekä O365 -ohjelmien ajankohtaisista täsmäsisällöistä sekä laajemmista kokonaisuuksista. 

Koska kouluttautumiselle on usein haastavaa löytää tarvittava aika. Eduhouse a+ -palvelumme on kiireisen ammattilaisen työkalu tiedonhakua ja kouluttautumista varten. Palvelussamme kouluttaudut ja etsit tietoa ajasta ja paikasta riippumatta. Säästät työajassa ja koulutuskustannuksissa sekä saat käyttöösi erittäin kattavan ja ajantasaisen videokirjaston.

Palvelumme toimii: 

  • Tiedonhaussa
  • Ajankohtaisseurannassa
  • Koulutuspalveluna

 

Ajatustenlukijoita emme sentään ole, mutta tunnemme kouluttamamme alat, seuraamme niiden uusimpia trendejä ja etsimme vastauksia tämän hetken polttavimpiin kysymyksiin. Meille tärkeää ovat niin koulutuksen tosielämää hyödyttävät sisällöt kuin innostavat ja osaavat asiantuntijatkin.

 

Tiedonhaku eduhouse a+ -palvelussa 

Palvelumme taipuu moneen,  mutta erityisen paljon olemme saaneet kiitosta tiedonhakutyökaluistamme. Koulutuksemme on jaettu paketteihin, joiden alta löytyy koulutuksia ja koulutuskokonaisuuksia. Voit filtteröidä yksittäisiä koulutuksia halusi mukaan. Voit myös etsiä koulutuspaketeista tietyllä asiasanalla koulutuksia. 

 

Ajankohtaisseuranta eduhouse + -palvelussa

Onko ajankohtaisseurannalle vaikea löytää kalenterista aikaa? Maailma muuttuu jatkuvasti ja me sen mukana. Tästä syystä meille on erityisen tärkeää tarjota asiakkaillemme aina ajankohtaista tietoa  mm. taloushallinnon, verotuksen, työoikeuden teemoista. Suositut ajankohtaiskatsauksemme tuotetaan joka kuukausi palvelemaan kaikkein kiireisimpiä asiantuntijoita. Sanommekin, jos muuhun ei ole aikaa, katso edes nämä. 

 

Osaamisen kehittäminen ja kouluttautuminen 

Olemme toimineet vuodesta 2002 osaamisen kehittämisen parissa. Siksi meille on tärkeää tarjota palvelu, joka ennen kaikkea tukee osaamisen kehittymisessä. Seuraavat toiminnallisuudet on rakennettu puhtaasti tätä varten: 

  • Opintosuunnitelma
  • Muistiinpanot 
  • Koulutusmateriaali 
  • Koulutustesti 

 

Katso tarkemmin mitä tarjoamme talous- ja palkkahallinnon, henkilöstöhallinnon tai esimiestyön ammattilaiselle.