Verkkokoulutukset henkilöstölle ajasta ja paikasta riippumatta

Miksi Eduhouse a+? 

Verkkokoulutusvalikoimaamme kuuluu kattavasti koulutuksia taloushallinnon, palkkahallinnon ja HR:n, esimiestyön sekä M365 -ohjelmien ajankohtaisista täsmäsisällöistä sekä laajemmista kokonaisuuksista. 

Koska kouluttautumiselle on välillä haastavaa löytää aikaa, eduhouse a+ -palvelumme on kiireisen ammattilaisen työkalu tiedonhakua ja kouluttautumista varten. Palvelussamme kouluttaudut ja etsit tietoa ajasta ja paikasta riippumatta. Säästät työajassa ja koulutuskustannuksissa sekä saat käyttöösi erittäin kattavan ja ajantasaisen videokirjaston.

Palvelumme toimii: 

  • Tiedonhaussa
  • Ajankohtaisseurannassa
  • Koulutuspalveluna

 

Ajatustenlukijoita emme sentään ole, mutta tunnemme kouluttamamme alat, seuraamme niiden uusimpia trendejä ja etsimme vastauksia tämän hetken polttavimpiin kysymyksiin. Meille tärkeää ovat niin koulutuksen tosielämää hyödyttävät sisällöt kuin innostavat ja osaavat asiantuntijatkin.

 

Tiedonhaku eduhouse a+ -palvelussa 

Palvelumme taipuu moneen, mutta erityisen paljon olemme saaneet kiitosta tiedonhakutyökaluistamme. Koulutuksemme ovat jaettu koulutuskategoroihin, joiden alta löytyy yksittäisiä koulutuksia ja koulutuskokonaisuuksia. Voit suodattaa koulutuksia hakukriteeriesi mukaan. Voit myös etsiä koulutuskategorioistamme tai laajasti koko palvelumme sisällöistä tietyllä asiasanalla hakuasi vastaavia koulutuksia.

 

Ajankohtaisseuranta eduhouse + -palvelussa

Onko ajankohtaisseurannalle vaikea löytää kalenterista aikaa? Maailma muuttuu jatkuvasti ja me muutumme sen mukana. Tästä syystä meille on erityisen tärkeää tarjota asiakkaillemme aina ajankohtaista tietoa mm. taloushallinnon, verotuksen ja työoikeuden teemoista. Suositut ajankohtaiskatsauksemme tuotetaan joka kuukausi palvelemaan kaikkein kiireisimpiä asiantuntijoita. Sanommekin, jos muuhun ei ole aikaa, katso edes nämä. 

 

Osaamisen kehittäminen ja kouluttautuminen 

Olemme toimineet vuodesta 2002 osaamisen kehittämisen parissa. Siksi meille on tärkeää tarjota palvelu, joka ennen kaikkea tukee osaamisen kehittymisessä. Seuraavat toiminnallisuudet on rakennettu puhtaasti tätä varten: 

  • Opintosuunnitelma
  • Muistiinpanot 
  • Koulutusmateriaali 
  • Koulutustesti 

 

Katso tarkemmin mitä tarjoamme talous- ja palkkahallinnon, henkilöstöhallinnon tai esimiestyön ammattilaiselle.