Koulutamme henkilöstösi ajasta ja paikasta riippumatta

Miksi Eduhouse? 

Toimintamme kulmakiviä on digitaalisuus ja osaamisen kehittäminen. Palvelemme tällä hetkellä tuhansia asiakkaita Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.   

Palveluvalikoimaamme kuuluu näppärästi sulautuvia verkkokoulutuksia sekä tehokkaita luokkatilakoulutuksia taloushallinnon, verotuksen ja palkkahallinnon sekä työoikeuden ja muun juridiikan ajankohtaisista täsmäsisällöistä sekä laajemmista kokonaisuuksista. 

Koska kouluttautumiselle on usein haastavaa löytää tarvittava aika. Eduhouse a+ -palvelumme on kiireisen ammattilaisen työkalu tiedonhakua ja kouluttautumista varten. Palvelussamme kouluttaudut ja etsit tietoa ajasta ja paikasta riippumatta. Säästät työajassa ja koulutuskustannuksissa sekä saat käyttöösi erittäin kattavan ja ajantasaisen videokirjaston.

Palvelumme toimii: 

  • Tiedonhaussa
  • Ajankohtaisseurannassa
  • Koulutuspalveluna

 

Ajatustenlukijoita emme sentään ole, mutta tunnemme kouluttamamme alat, seuraamme niiden uusimpia trendejä ja etsimme vastauksia tämän hetken polttavimpiin kysymyksiin. Meille tärkeää ovat niin koulutuksen tosielämää hyödyttävät sisällöt kuin innostavat ja osaavat asiantuntijatkin.