<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1656009711460348&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Eduhouse Finland

Verkkokoulutukset taloushallinnon osaajalle

Verkkokoulutukset kiireisille taloushallinnon ammattilaisille

 

Taloushallinnon kaltaisella voimakkaasti säännellyllä alalla on erityisen tärkeää pysyä ajan tasalla alan viimeisimmistä tapahtumista. Verkkokoulutuspalvelussamme taloushallinnon henkilöstösi saa heti tiedon alan viimeisimmistä lakimuutoksista tai muista ajankohtaisasioista selkokielisesti ja tiiviisti kerrottuna. Seuraamme alan sääntelyä puolestanne, jotta sinun ei tarvitse tehdä tätä työtä itse.

 

Onko kouluttautumisaika kortilla? Koulutuspalvelumme taipuu hyvin myös tiedonhakuun. Kun henkilöstösi haluaa tarkistaa ja selvittää asioita, tieto löytyy kätevimmin palvelustamme. Lyhyet videot, edistyneet hakutoiminnot ja indeksoidut sisällysluettelot takaavat sen, että tiedonhakuun ei tuhraudu tuntikausia, vaan asioiden selvittäminen on nopeaa ja helppoa.

 

Kenelle talouskoulutuksemme sopivat?

 

Monipuolisen koulutustarjontamme ansiosta Talous ja vero -aiheiset kurssimme sopivat kaikille taloushallinnon ammattilaisille kirjanpitäjistä ja muista taloushallinnon asiantuntijoista talousjohtajiin ja controllereihin. Verkossa toimivan palvelumme avulla jokainen voi ylläpitää osaamistasoaan itsenäisesti tai kehittää osaamistaan toivomaansa suuntaan.

 

Koulutusaiheitamme ovat mm.

 

tick Taloushallinnon ja verotuksen ajankohtaiskatsaukset

tick Tilinpäätöksen käytännön kysymykset

tick Kirjanpidon perusteet ja haastavat tilanteet

tick Arvonlisäverotuksen perusteet ja haastavat erityistilanteet

tick Kirjanpitäjästä neuvonantajaksi

tick Taloushallinnon suorituksen johtaminen

tick Johda yrityksesi taloutta

 

Koulutuspalvelustamme löydät kaikki talouteen liittyvät koulutuksemme listattuna. Tarjoamme viikon ilmaisen kokeilujakson, jotta voit rauhassa testata palveluamme ja selvittää, sopisiko sisältömme sinulle tai tiimillesi.

Aloita maksuton kokeilujakso

Meillä henkilöstösi kouluttautuu tavoitteellisesti!

Verkkokoulutuspalvelussamme voit koota itsellesi, taloushallinnon tiimillesi tai henkilöstöllesi tarpeitanne palvelevan opintosuunnitelman. Henkilöstösi voi suorittaa opintosuunnitelmaa omaan tahtiin esimerkiksi pienissä osissa kiireisen arjen lomassa. Selkeän raporttityökalun avulla seuraat tiimisi aktiivisuutta ja osaamisen kehittymistä. Pyydä tarjous organisaatiolisenssistä, jonka avulla koulutat koko henkilöstösi kiinteään kuukausihintaan.

Pyydä tarjous

Ylläpidä osaamista tai KLT- tai PHT-pätevyyttä

Useat verkkokoulutuksemme soveltuvat KLT- ja PHT-ylläpitoon. Tunnistat ylläpitoon sopivat koulutukset KLT- tai PHT-tägeistä, jotka löytyvät kurssin kuvauksesta. Suoritetuista talous- tai palkkahallinnon koulutuksista saat todistuksen ja merkinnän omaan suoritusrekisteriisi. Voit siis helposti ylläpitää omaa osaamistasi tai haastaa kollegoita mukaan oppimaan. Mikäli KLT- tai PHT -tutkinto kiinnostavat, voit osallistua myös suosittuihin valmennuksiimme.