Verkkokoulutukset taloushallinnon osaajalle

Verkkokoulutukset kiireisille taloushallinnon ammattilaisille

Taloushallinnon kaltaisella voimakkaasti säännellyllä alalla on erityisen tärkeää pysyä ajan tasalla alan viimeisimmistä tapahtumista. Eduhouse-verkkokoulutuspalvelussa taloushallinnon henkilöstösi saa heti tiedon alan viimeisimmistä lakimuutoksista tai muista ajankohtaisasioista selkokielisesti ja tiiviisti kerrottuna. Seuraamme alan sääntelyä puolestanne, jotta sinun ei tarvitse tehdä tätä työtä itse. Tutustu taloushallinnon koulutuksiimme.

 

Onko kouluttautumisaika kortilla? Eduhouse-verkkokoulutuspalvelu taipuu hyvin myös tiedonhakuun. Kun henkilöstösi haluaa tarkistaa ja selvittää asioita, tieto löytyy kätevimmin palvelustamme. Lyhyet videot, edistyneet hakutoiminnot ja indeksoidut sisällysluettelot takaavat sen, että aikaa tiedonhakuun ei tuhraudu tuntikausia, vaan asioiden selvittäminen on nopeaa ja tarkkarajaista.

 

Kokeile 1 viikko

Meillä henkilöstösi kouluttautuu tavoitteellisesti!

Eduhouse-verkkokoulutuspalvelussa voit koota itsellesi, taloushallinnon tiimillesi tai - henkilöstöllesi koulutuksista ja valmiista koulutuskokonaisuuksista tarpeitanne palvelevan opintosuunnitelman. Henkilöstösi voi suorittaa opintosuunnitelmaa omaan tahtiin esimerkiksi pienissä osissa kiireisen arjen lomassa. Jokaista koulutusta seuraa lopputesti, jossa taloushallinnon henkilöstösi pääsee mittaamaan osaamisensa. Meillä kouluttavat alan arvostetuimmat asiantuntijat. Kouluttajillamme on omalta asiantuntemuksen alaltaan pitkä työkokemus sekä vahva näkemys. He kertovat henkilöstöllesi selkokielisesti ja tiiviisti sen, mikä on olennaista ja mikä ei.

Ylläpidä osaamista tai KLT- tai PHT-auktorisointia

Käydyistä ja suoritetuista talous- tai palkkahallinnonkoulutuksista saat todistuksen ja merkinnän omaan suoritusrekisteriin. Voit siis helposti ylläpitää omaa osaamistasi tai haastaa kollegoita mukaan oppimaan. Verkkokoulutuksemme soveltuvat myös KLT- ja PHT ylläpitoon. Koulutukset ovat merkitty tägeillä, josta tunnistat koulutukset helpoiten. Mikäli KLT tai PHT -tutkinto kiinnostavat, voit palvelussamme osallistua myös suosittuihin valmennuksiin. Lue lisää KLT-valmennuksesta, PHT-valmennuksesta

Kenelle Talous & Vero -koulutukset sopivat?

 

Eduhousen  talous-koulutukset sopivat kaikille taloushallinnon ammattilaisille niin taloushallinnon asiantuntijoista talousjohtajiin ja controllereihin. Koulutuksemme sopivat kiireisen ammattilaisen arkeen.


Suosittuja koulutuksiamme ovat mm.

+ Taloushallinnon ja verotuksen ajankohtaiskatsaukset 2021
+ Kulujen edelleenveloitus arvonlisäverotuksessa
+ Kirjanpitäjän vastuu
+ Lomat, vapaat ja poissaolot palkanlaskennassa

 

Aloita maksuton kokeilujakso