Verkkokoulutukset taloushallinnon osaajalle

Talouspaketti – kiireisille taloushallinnon ammattilaisille

Taloushallinnon kaltaisella voimakkaasti säännellyllä alalla on erityisen tärkeää pysyä ajan tasalla alan viimeisimmistä tapahtumista. Eduhouse a+ -palvelussa henkilöstösi saa heti tiedon alan viimeisimmistä lakimuutoksista tai muista ajankohtaisasioista selkokielisesti ja tiiviisti kerrottuna. Seuraamme alan sääntelyä puolestanne, jotta sinun ei tarvitse tehdä tätä työtä itse.

 

Onko kouluttautumisaika kortilla? Eduhouse a + -palvelu taipuu hyvin myös tiedonhakuun. Kun siis henkilöstösi haluaa tarkistaa ja selvittää asioita, tieto löytyy kätevimmin palvelustamme. Lyhyet videot, edistyneet hakutoiminnot ja indeksoidut sisällysluettelot takaavat sen, että aikaa tiedonhakuun ei tuhraudu tuntikausia, vaan asioiden selvittäminen on nopeaa ja tarkkarajaista.

Kokeile 2 viikkoa

 

Meillä henkilöstösi kouluttautuu tavoitteellisesti! Eduhouse a+ -palvelussa voit koota henkilöstöllesi koulutuksista ja valmiista koulutuskokonaisuuksista tarpeitanne palvelevan opintosuunnitelman.

Henkilöstösi voi suorittaa opintosuunnitelmaa omaan tahtiin esimerkiksi pienissä osissa kiireisen arjen lomassa. Jokaista koulutusta seuraa lopputesti, jossa henkilöstösi pääsee mittaamaan osaamisensa.
Meillä kouluttavat alan arvostetuimmat asiantuntijat.

Kouluttajillamme on omalta asiantuntemuksen alaltaan pitkä työkokemus sekä vahva näkemys. He kertovat henkilöstöllesi selkokielisesti ja tiiviisti sen, mikä on olennaista ja mikä ei.

Kenelle? Eduhouse a+:n talouspaketti sopii kaikille taloushallinnon ammattilaisille niin taloushallinnon asiantuntijoista talousjohtajiin ja controllereihin.