Navigoi eksymättä pilvipalveluiden joukossa

Avaa mahdollisuuksien maailma Microsoftin virallisen koulutuskumppanin kanssa. 

 

Suosittu TRAINER_THUMBNAIL_MIKA_SEITSONEN

Applied Skills -työpaja: Secure Storage for Azure Files and Azure Blob Storage (AZ-1003)

Level 2 1 päivä

Opi käytännönläheisesti Microsoft Azure -tallennuspalvelujen hyödyntämistä organisaatioiden liiketoimintadatan tallentamiseen, käyttöön ja ...

Kokeile ilmaiseksi
Etäkoulutus

Microsoft Azure Insights

Level 1 1t

Kuukausittainen ajankohtaiskatsaus Microsoft Azure -palveluihin sertifioidun kouluttajan johdolla, jotta pysyt ajan tasalla teknologian ...

Kokeile ilmaiseksi
Suosittu

Azure Administrator -opintopolku

Level 3 52t 5min

Azure ylläpitäjän tehtäviä ovat pilven identiteetti-, tallennus-, ja prosessointipalveluiden sekä virtuaaliverkkojen käyttöönotto, hallinta ja ...

Kokeile ilmaiseksi

Azure Architect -opintopolku

Level 3 80t 43min

Azure arkkitehti suunnittelee ja toteuttaa turvallisen, skaalautuvan ja luotettavan Azure-ympäristön organisaation vaatimusten mukaisesti.

Kokeile ilmaiseksi

Azure Security Engineer -opintopolku

Level 3 52t 43min

Azure Security Engineer on erikoistunut Microsoft Azure -pilven turvallisuuteen. Nämä asiantuntijat suunnittelevat, toteuttavat, ylläpitävät ja ...

Kokeile ilmaiseksi
Suosittu

Microsoft Azure Fundamentals (AZ-900)

Level 1 4t 57min

Azure Fundamentals moduulit Eduhousen asiantuntijoiden tiivistettyinä koulutusvideoina. Ilmoittaudu myös noin kerran kuukaudessa alkavaan ...

Kokeile ilmaiseksi

Azure Data Engineer -opintopolku

31t 57min

Azure Data Engineer suunnittelee ja toteuttaa data-arkkitehtuurin eli tietojen tehokkaat ja turvalliset tallennustavat, siirrot ja muokkaukset ...

Kokeile ilmaiseksi

Azure Data Fundamentals (DP-900)

Level 1 3t 13min

Opi Microsoft Azure Data Fundamentals tässä itseopiskelua ja online coachausta yhdistelevässä tehokkaassa valmennuksessa. Sopii erinomaisesti työn ...

Kokeile ilmaiseksi

Containers ja Kubernetes

Level 2 5t 25min

Mitä ovat kontit, Kubernetes-ympäristö ja -palvelut? Tässä tiivis paketti: Docker Containers ja Docker Desktop Kubernetes perusteet, Docker Desktop ...

Kokeile ilmaiseksi
Suosittu

Azure Active Directory

Level 2 5t 21min

Azure AD -palvelun (Active Directory) hyödyntäminen ja tärkeimmät toiminnot, kuten ehdollinen pääsynhallinta (Conditional Access).

Kokeile ilmaiseksi
Suosittu

Azure Infra: Azure hallinnan työkalut

Level 2 6t 53min

Kokoelma erillisiä koulutuksia Azuren arkkitehtuurin hallinnan, rakentamisen ja versioinnin erilaisista työkaluista.

Kokeile ilmaiseksi
Katso kaikki kurssit
Cloud Pro:Syvän AI- ja pilviasiantuntijuuden kasvattamiseen Edistyneet taidot Azuresta, AI:sta, tietoturvasta, low-code-kehityksestä ja Microsoft 365:stä
Cloud_MCT_trainers_meeting

Täydellinen palvelu AI- ja pilviasiantuntijoiden kouluttautumiseen

IT-ammattilaisille suunnitellut opintopolut tähtäävät sertifiointeihin ja asiantuntijarooleihin. Eduhousen Cloud Pro -palvelu sisältää kaikki opintopolut ja verkkokurssit, jotka tarvitaan tekoäly-, pilvi- ja tietoturva-asiantuntijan osaamiseen.

 • Azuren käyttöönotto ja hallinta
 • Azure sovelluskehitys
 • IT -ja sovellusarkkitehtuuri
 • Identiteetti ja pääsyn- hallinta (Azure AD)
 • Data platform
 • Power platform & Power BI
 • Tietoturva
 • Insights-ajankohtaiskoulutukset
Katso hinnasto Tutustu tarkemmin
Cloudskills: Digitalisaation, tekoälyn ja pilven monipuoliseen ymmärtämiseen Avaa tiimisi potentiaali

Aina ajan tasalla Insights-ajankohtaiskatsausten avulla

Eduhousen Cloud-koulutuspalveluihin sisältyvät kuukausittaiset Insights-ajankohtaiskatsaukset auttavat tiimiäsi pysymään teknologian aallonharjalla.

 • Arvokasta ajansäästöä: Päivittäiset työnteon haasteet helpottuvat, kun tiimilläsi on tieto erilaisista muutoksista ja tärkeistä ohjelmistopäivityksistä aina hyvissä ajoin.
 • Kokeneet kouluttajat: Sertifioidut kouluttajat hoitavat valmistelutyön ja analysoinnin Azuren, Azure AI:n, Microsoft Securityn, Power Platformin ja AWS:n osalta. Saatte vinkkejä, joita ette löydä mistään muualta - ainakaan yhtä vaivattomasti!
 • Varmasti ajan hermolla: Koko tiimisi pysyy viikoittaisista Microsoft- ja AWS-päivityksistä ajan tasalla ilman stressiä tai epätietoisuutta yllättävistä muutoksista.
 • Tehokasta kehittymistä: Tiiviissä, tunnin mittaisissa etäkoulutuksissa koko tiimisi saa kattavan tietopaketin tärkeimmistä uutisista ja päivityksistä. Se edistää organisaation tehokkuutta ja osaamista.

Ota yhteyttä

Miksi asiakkaamme valitsevat Cloudskills- tai Cloud Pro-paketin

Lue asiakkaidemme ajatuksia oppimismatkasta.

On ollut ilo nähdä, kuinka vanhasta teknologiasta on siirrytty uuteen pilviteknologiaan ja kuinka asioiden tekeminen arjessa sujuu.

 

Parasta oli se, että kokonaisuudet pilkottiin sopiviksi paloiksi. Luotiin koulutuspolut, joissa oli selkeät koulutuskokonaisuudet, joita läpikäymällä henkilöstön oli helppo ottaa uusi teknologia haltuun, pieni pala kerrallaan.

Vero-Petri-Pyhalto

Petri Pyhältö

Tuoteomistaja Analytiikka-alusta-tuote, Verohallinto

Palvelun tarjonta Microsoft Azuren osalta tuntui olevan hyvin laaja ja Cloud Pro:n valmennukset ja materiaali tukivat hyvin pilviteknologioiden oppimista.

Kävin Learning Coachin kanssa keskusteluja tasaisin väliajoin, ja sain häneltä hyviä vinkkejä opiskeluun ja sertifiointitentteihin valmistautumiseen.

Olli Eskola

Pilviasiantuntija, Gofore

Olemme oppineet hurjasti Azuresta! Oppimisalusta Cloud Pro vastaa tosi hyvin oppijan tarpeisiin, siellä löytyy tosi hyvin materiaaleja. Esimerkiksi AZ-104:n löytyi tosi hyvin videomateriaalia ja tietoa, miten valmistautua tenttiin. Jos löytyy aikaa, niin siellä voi opiskella vaikka mitä!

Aleksi Ylitalo

akatemian opiskelija, Solita

Koko organisaation täytyy ymmärtää, miksi muutos tapahtuu. Siksi on hyvä, että kaikki ymmärtävät ainakin perusteet pilvimuutoksesta.

Projektien aloituspalavereissa tai henkilöstöinfoissa ei tarvitse käydä pilven perusasioita läpi, vaan kaikki ymmärtävät mistä puhutaan ja siten säästetään aikaa merkittävästi.

Petri Pekkala

ICT-palveluiden kehitysjohtaja, Kuntien Tiera

Teknologiamuutokset ja pilvisiirtymä vaikuttavat siihen, miten tuotamme perustietotekniikan palveluita, miten kehitämme sovelluksia ja se vaikuttaa myös siihen, minkä tyyppistä osaamista me Tieralle palkkaamme.

Kannustaisin kaikkia organisaatioita etenemään niin, että koko porukka mukaan alhaalta ylös ja ylhäältä alas!

Jyrki Halttunen

Toimitusjohtaja, Kuntien Tiera

Parasta on ollut Learning Coachin tuki ja laaja-alainen itseopiskelun tueksi tuotettu videomateriaali. Kouluttajat auttavat koulutuksen jälkeen, mikä on loistavaa palvelua!

Juha Kemppainen

Järjestelmäasiantuntija, Stara

Miksi Cloudskills ja Cloud Pro

Kuratoitu koulutus- ja sisältövalikoima auttaa pysymään digitaalisen kehityksen kärjessä.

user-circle user-circle user-circle user-circle

Sertifioituneet kouluttajat

Palvelumme Microsoft Certified Trainers (MCT:t) ovat Microsoft teknologioiden johtavia teknisiä kouluttajia.

users users users users

Oppimisen valmentajat

Oppimisen valmentajat, eli learning coachit ovat oppijoiden tukena valmennuksissa, sekä ohjaamassa lähtötason mukaiselle oppimismatkalle.

text-document text-document text-document text-document

Opintopolut

Opintopolut ovat helppo keino tavoitteelliseen oppimiseen.

users users users users

Vertaisryhmät

Palvelumme mahdollistaa vertaisoppimisen toisilta oppijoilta pienryhmissä.

Tapaa sertifioituneet kouluttajamme

Alan huippuammattilaiset ohjaavat matkaanne osaamispoluilla.

Mika Seitsonen

Senior Cloud and Cybersecurity Advisor

Mika Seitsonen.

Mika on kouluttanut ja konsultoinut asiakkaita Microsoft-teknologioista jo yli kaksikymmentä vuotta.

Senior Cloud and Cybersecurity Advisor

Jussi Roine

Senior Cloud and Cybersecurity Advisor

Jussi Roine

Jussi on jo 20 vuoden ajan kouluttanut ja konsultoinut asiakkaita haastavissa pilvi- ja hybriditoteutuksissa Azuren ja Microsoft 365:n kanssa. Jussilla on laaja ja syvällinen kokemus erityisesti Azure-arkkitehtuureista ja ratkaisuista. 

Senior Cloud and Cybersecurity Advisor

Ahti Haukilehto

Senior Consultant

Ahti Haukilehto

Ahti on Suomen tunnetuin ja arvostetuin Microsoft sovelluskehityksen ja -arkkitehtuurien asiantuntija ja hänellä on yli 20 vuoden kokemus IT-alan koulutus-, konsultointi- ja muista asiantuntijatehtävistä.

Senior Consultant

Heikki Raatikainen

Senior Consultant

Heikki Raatikainen.

Heikin vahvaa osaamisaluetta ovat ohjelmointi, tietokannat ja SQL-kieli. Heikki on paljon mukana asiakasprojekteissa koodaamassa, mistä saatu oppi antaa hyvää kokemusta valmennusten pitämiseen.

Senior Consultant

Toni Ylärinne

Senior Consultant

Toni Ylärinne.

Toni on kokenut kouluttaja ja konsultti. Erityisalat: Microsoft Azure, Azure-sovelluskehitys & AI-ominaisuudet, Web Front-end-kehitys: React, Angular ja Vue, REST API Design, BizTalk Server-, .NET- ja SharePoint-sovelluskehitys, C#, JavaScript ja TypeScript.

Senior Consultant

Petteri Sjöholm

Senior Consultant

Petteri Sjöholm.

Petterillä on jo 20 vuoden kokemus kouluttajana ja konsulttina. Petteri on keskittynyt ja erikoistunut ensisijaisesti Power BI - ja SharePoint -koulutuksiin.

Senior Consultant

Pekka Korhonen

Senior Consultant

Pekka Korhonen.

Pekka on tunnettu SQL Server-, Azure Data Platform, Data Science ja Analyst -tekniikoiden asiantuntija, arkkitehti, kouluttaja ja konsultti. Pekka on suorittanut harvinaisen SQL Server Master -sertifikaatin, joita on maailmassa vain noin 150 kpl.

Senior Consultant

Asiakkaitamme, jotka kehittävät pilvikyvykkyyttään Cloudskillsin tai Cloud Pron avulla

Cloud-references
Ota yhteyttä