Man listning to headphones and reading his on phone while leaning against a gray stone wall

Kehitä asiantuntijatiimiäsi älykkäästi

Älä käytä budjettiasi pelkästään kalliiseen ja hitaaseen rekrytointiprosessiin. Asiantuntijatiimi tavoitteidesi saavuttamiseksi saattaa jo löytyä organisaatiostasi, ehkä vielä piilevänä osaamisena tai ei-teknisissä rooleissa odottamassa mahdollisuutta vaihtaa alaa.

Eduhousen palvelu tarjoaa mahdollisuuden kehittää pilvi- ja AI-taitoja niin vasta-alkajille kuin kokeneillekin konkareille. Palvelussa opitaan jatkuvasti ja roolipohjaiset opintopolut tekevät työntekijöistä AI -ja pilviasiantuntijoita työn ohessa, samalla kun he osallistuvat aktiivisesti tuottaviin projekteihin.

Ota yhteyttä
×

Cloud Pro: Yhdessä kohti yhteisiä tavoitteita

users

Organisaatio

Yhteistyömme perustuu jatkuvan oppimisen kulttuurin rakentamiseen organisaationne sisällä. Käytännössä oppiminen integroidaan osaksi yksilön päivittäistä tai viikoittaista työtä. Tuemme teitä oppimisen johtamisessa ja kehitämme osaamista yhteistyössä organisaationne tavoitteiden ja aikataulutetun toimintasuunnitelman mukaisesti. Seuraamme tavoitteiden edistymistä tiiviisti.

text-document

Esihenkilö

Cloud Pro -asiakkaana pidämme säännöllisesti yhteyttä esihenkilöihinne varmistaaksemme, että tiiminne oppimissuunnitelma etenee sujuvasti ja tavoitteiden mukaisesti. Tarjoamme samalla tukea oppimisen johtamiseen, sekä jatkuvaan oppimisen kulttuurin vahvistamiseen. Tärkeää on, että esihenkilönä saat aina ajantasaisen tiedot oppimisen edistymistä.

user-circle

Oppija

Jokaisen yksittäisen oppijan tavoitteita tukevat omat oppimisen valmentajamme. Henkilökohtaisten sparraushetkien varaaminen on mahdollista, samoin kuin osallistuminen oppimista edistäviin valmennuksiin. Lisäksi oppimisen valmentajamme ovat aina valmiina tukemaan oppijoita myös sertifiointikysymyksissä, ja asiakastukemme on käytettävissä kaikenlaisissa kysymyksissä. Tarjoamme oppijoille myös aktivoivaa viestintää, joka auttaa heitä integroimaan oppimisen osaksi arkeaan.

Ota yhteyttä
Anu2_1x1 (002)

Cloud Pro: Opintopoluilta AI- ja pilvipalveluiden asiantuntijaksi

Cloud Pro -palvelun sisällä mahdollisuudet hankkia uusia AI- ja pilvitaitoja ovat rajattomat. Palvelussa osaamista ylläpidetään ja kasvatetaan jatkuvasti.

arrowdown   Cloud Pro -opintopolut 

arrowdown   Kaikki Cloud Pro -etäkoulutukset

arrowdown   Cloud Pro -videosisällöt

Microsoftin virallisena koulutuskumppanina olemme sitoutuneet kehittämään AI- ja pilvitaitoja kaikenlaisille toimialoille ja rooleille. 

Ota yhteyttä Katso opintopolut
×

Miksi Cloud Pro?

Houkutteleva työnantajamielikuva

Eduhouse customized Customized Eduhouse_communication, business, social media - messaging, message, smartphone, mobile, man

Onhan tiimisi paras paikka oppia? Cloud Pro:n avulla kasvatat työnantajamielikuvaa tarjoamalla kattavat opiskelumahdollisuudet.

Mahdollisuus kehittyä ja kasvaa AI -ja pilviosaajana

Illustration - social media, startup, communication _ laptop, computer, man, work, publish, followers

Cloud Pron sisällä kasvaa AI- ja pilviosaajia. Oppiminen edistyy projektien lomassa, sillä opiskelu jaksotetaan oppimisen valmentajien tuella pieniksi osiksi sen mukaan, kuin oppimiseen on mahdollista varata aikaa — saumattomasti osana tiimisi työtehtäviä.

Yksilöllinen opintosuunnitelma ja tavoitteet

Eduhouse customized Customized Eduhouse_Success, Social media - achievement, woman, trophy, award, reward, win, competition

Oppimisen valmentajat ovat aina oppijoiden tukena. Jokaiselle Cloud Pro:n oppijalle luodaan yksilöllinen opintosuunnitelma ja tavoitteet, johdettuna organisaatiosi tai tiimisi tavoitteiden pohjalta.

Monimuotoiset oppimismetodit

Eduhouse customized Customized Eduhouse_leisure, Social meia - relax, work, laptop, computer, clock, deadline

Erilaiset oppimismetodimme sopivat jokaiseen makuun: kouluttajavetoiset etäkoulutukset demoineen ja keskusteluineen, itseopiskelusisällöt ja käytännön harjoitukset tukevat oppimista.

Katso opintopolut

 

Ota askel AI- ja pilviosaajatiimin kasvattamiseen

Haluatko kuulla lisää? Tarvitsetko apua AI- ja pilviosaamisen johtamisessa tai tiimillesi räätälöidyn oppimisohjelman? Ota yhteyttä ja kerro tilanteestasi.

Illustration

Asiakkaitamme, jotka kehittävät pilvikyvykkyyttään Cloud Pron avulla

Cloud-Pro-references

On ollut ilo nähdä, kuinka vanhasta teknologiasta on siirrytty uuteen pilviteknologiaan ja kuinka asioiden tekeminen arjessa sujuu.

 

Parasta oli se, että kokonaisuudet pilkottiin sopiviksi paloiksi. Luotiin koulutuspolut, joissa oli selkeät koulutuskokonaisuudet, joita läpikäymällä henkilöstön oli helppo ottaa uusi teknologia haltuun, pieni pala kerrallaan.

PetriPyhältö_round

Petri Pyhältö

Tuoteomistaja Analytiikka-alusta-tuote, Verohallinto

Koko organisaation täytyy ymmärtää, miksi muutos tapahtuu. Siksi on hyvä, että kaikki ymmärtävät ainakin perusteet pilvimuutoksesta.

Projektien aloituspalavereissa tai henkilöstöinfoissa ei tarvitse käydä pilven perusasioita läpi, vaan kaikki ymmärtävät mistä puhutaan ja siten säästetään aikaa merkittävästi.

Petri Pekkala

ICT-palveluiden kehitysjohtaja, Kuntien Tiera

Microsoft Skills for Jobs -hanke

Ratkomme kasvavaa pilviosaajapulaa yhdessä Microsoftin Skills for Job -hankkeella. Hanke on Microsoftin ja koko Microsoft ekoksysteemin yhteistyössä luoma hanke, jonka tarkoituksena on kouluttaa Suomeen 100 000 teknologiaosaajaa viiden vuoden kuluessa. 

Autamme osana Microsoftin hanketta asiakasorganisaatioitamme kasvattamaan AI- ja pilviasiantuntijoita.

Sovelto-Eduhouse-300x125px

Ota yhteyttä