Miksi työntekijäkokemuksesta on tärkeä pitää hyvää huolta?

Ei liene yllättävää, että tyytyväiset työntekijät ovat muita motivoituneempia, tuottavampia ja innostuneempia työssään.

On siis organisaation kannalta järkevää huolehtia, että työtyytyväisyys on hyvällä tasollamutta miten sitä sitten käytännössä oikein parannetaan?

Jopa 60 prosenttia työntekijöistä kaipaa mahdollisuuksia oman osaamisensa kehittämiseen. Kun työntekijöiden hyvinvointia ja jaksamista tuetaan jatkuvalla oppimisella, on huomattavasti todennäköisempää, että työpaikkaan halutaan jäädä ja omaa työntekoa kehitetään aktiivisesti. Siksi oppimisen mahdollistaminen paitsi parantaa yksilöiden motivaatiota, myös tukee yrityksen kasvua ja menestystä.

Katso hinnasto Ota yhteyttä

4000 +

Koulutustallennetta

500 +

Etäkoulutusta vuodessa

1

Verkko-oppimispalvelu

Paranna työkulttuuria tehokkaasti​

Eduhouse customized Customized Eduhouse_Business, workflow, cowormeeting, conversation, discussion, team work, man, woman

Kun jatkuva kouluttautuminen on osa arkea ja uuden oppimiseen kannustetaan, työntekijät saavat kokea kehittymisen olevan merkityksellistä paitsi itselle, myös työyhteisölle.

Varmista tuottavuus ja kasvu​

Eduhouse customized Customized Eduhouse_leisure, Social meia - relax, work, laptop, computer, clock, deadline

Motivoituneet työntekijät ovat sitoutuneita työntekijöitä. Kun koko tiimi haluaa kehittyä ja viedä organisaation toimintaa eteenpäin, näkyy se positiivisesti myös liikevaihdossa.

Vahvista työilmapiiriä ja minimoi vaihtuvuus

Eduhouse customized Customized Eduhouse_Social media, delivery - trash, man, media, message, heavy, drag

Tarve etsiä uusia urapolkuja vähenee huomattavasti, kun työpaikka ja omat tehtävät vastaavat toiveisiin ja odotuksiin. Matala vaihtuvuus on aina organisaatiolle kannattavaa – ja siihen voi myös monin tavoin vaikuttaa.

Katso hinnasto Ota yhteyttä

Asiakkaidemme suusta

Palvelumme käyttäjät tietävät sen parhaiten: lue jatkuvan oppimisen hyödyistä ja liity joukkoon!

clients-logos-mobile
Yhteistyömme Eduhousen kanssa on ollut erittäin sujuvaa jo useamman vuoden ajan. Eduhousen kautta olemme onnistuneet saamaan asiantuntevia kouluttajia erityisesti digitaalisen talous- ja palkkahallinnon, vaativan asiantuntijapalvelun sekä myynnin koulutuksiin. Eduhouse kykenee reagoimaan nopeasti toiveisiimme ja saamme soveltuviin ja ammattitaitoisiin kouluttajiin yhteyden lyhyellä varoitusajalla.
Tiina_Makinen_78x78px-2

Tiina Mäkinen

Director, Saranen

Käytämme Eduhousen palvelua HR-juridiikan ja taloushallinnon ajantasaisen osaamisen ylläpitoon. Palvelusta löytyy aina koulutus tulevista lakimuutoksista ja tuoreimmasta oikeuskäytännöstä sekä näiden vaikutuksista liiketoimintaan. Palvelun laatu ja käytettävyys ovat saaneet kiitosta henkilökunnaltamme.
Feedback picture Juuso Manner

Juuso Manner

CFO, Rastor-instituutti

Eduhouse mahdollistaa yksilöllisten urapolkujen tukemisen, jossa kouluttautumistarpeet johdetaan kunkin työntekijän henkilökohtaisesta opintosuunnitelmasta (vrt. massakoulutukset). Arvostamme myös sitä, että koulutukset ovat saatavilla aina tarvittaessa silloin kuin niitä tarvitaan ajasta ja paikasta riippumatta. Koulutuksiin on aina mahdollista myös palata videokirjaston kautta.
Feedback picture Antti Aho

Antti Aho

Talous- ja henkilöstöjohtaja, Talenom Oyj