<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1656009711460348&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Eduhouse Finland

Yli 600 tuntia oppimista vuodessa

Balancolaiset ovat motivoituneita oppimaan uutta

Miten varmistaa koko henkilöstön oppiminen

Balancon henkilöstöjohtaja Karoliina Karjalaiselle henkilöstön kouluttautuminen on sydämen asia.  Tilitoimisto Balancossa on töissä pääasiassa kirjanpitäjiä, palkanlaskijoita, talousassistentteja sekä talousasiantuntijoita. Osaamisen on oltava ajantasaista sekä uudet asetukset ja lait on otettava haltuun nopeasti.

 

"Meillä on ollut Eduhouse käytössä jo monta vuotta, mutta se on ollut rajoitettuna palveluna vain PHT-palkanlaskijoilla ja KLT-kirjanpitäjillä. Viime vuonna päätimme laajentaa sopimusta niin, että koko henkilöstöllä  on mahdollisuus käyttää Eduhousen koulutuspalveluita."

Balanco2

Opintosuunnitelmat oppimista tukemaan

Koska Eduhouse oli Balancolaisille jo ennestään tuttu, oli helppo laajentaa palvelu kaikkien käyttöön. Aluksi oli pieni huoli siitä, miten koko henkilöstö osaa ottaa palvelun käyttöön ja ymmärtävätkö kaikki, millaista lisäarvoa palvelu tuo kouluttautumiseen. Eduhousen kick-off -tilaisuus ja hyvä alkuinfo kuitenkin veivät huolet pois:

 

"Meidän huolet osoittautui ihan turhiksi, palvelua on käytetty todella paljon! Yksi syy on varmasti ollut se, että suurimmalle osalle työntekijöistä on tehty alustalle opintosuunnitelma, joka tukee omaa kehittymistä."

Karoliina_Karjalainen_round

Miten Eduhousen palvelu on auttanut oppimaan?

"Balancolaiset ovat oppineet ihan valtavasti! Alustalla on paljon kokonaisuuksia, jotka on pilkottu pienempiin koulutuspalasiin ja sieltä voi hakea hyvin sisältöjä itse. Siten ei tarvitse välttämättä katsoa parin tunnin koulutusta, vaan voi valita juuri ne videot, jotka ovat siinä kohtaa itselle ajankohtaisia ja tärkeitä."

 

"Eduhousen avulla olemme saaneet monipuolistettua koulutustarjontaa. HR:ssä ja esihenkilöiden kesken mietimme paljon henkilöstön kouluttautumista, ja tässä Eduhouse helpottaa meidän työtä valtavasti."

 

- Karoliina Karjalainen

henkilöstöjohtaja, Balanco Accounting

">

Miten motivoida henkilöstöä palvelun käyttöön?

"Kaikki lähtee aina ihmisistä ja heidän omasta motivaatiostaan ja halusta kehittyä. Balancolaiset ovat ihan uskomattoman motivoituneita kehittämään omaa osaamistaan. Ja toki me kannustamme siihen." kertoo henkilöstöjohtaja Karoliina Karjalainen.

 

Balancolla osaamisen kehittäminen nähdään tosi tärkeänä: "Kun meidän osaaminen on vahvaa, niin pystymme myös palvelemaan meidän asiakkaita entistä paremmin."

 

Katso videolta, miten Balancon Olli Korhonen kertoo oppimisen helppoudesta Eduhousen palvelun avulla.

 

 

Balanco_asiakastarina3

Kuratoitua sisältöä taloushallinnosta 

Balancolla on laajennettu viime vuoden aikana Eduhousen oppimispalvelu jokaisen työntekijän käyttöön. Kuluneen vuoden oppimissaldo on ollut Balancolla huikeat 600 tuntia! Taloushallinnon ammattilaisille sopivia sisältöjä ovat esimerkiksi nämä: 

 

tick Tilinpäätöksen käytännön kysymykset

tick Kirjanpidon perusteet ja haastavat tilanteet

tick Arvonlisäverotuksen perusteet ja haastavat erityistilanteet

tick Kirjanpitäjästä neuvonantajaksi

tick Taloushallinnon suorituksen johtaminen

tick Johda yrityksesi taloutta

Balanco-logo

Asiakkaiden arvoinen tilitoimisto

Balanco Accounting on Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa toimiva tilitoimisto, jonka toimintaa ohjaa asiakasymmärrys ja asiakkaiden liiketoiminnan tukeminen.  Hyvä fiilis sekä työnteossa että tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa on toimintamme kulmakiviä. Työyhteisömme on Balancon ylpeydenaihe. Jatkuva itsensä kehittäminen on avain työssä onnistumiseen ja erityisesti työssä viihtymiseen.

Jatkuvaa oppimista taloushallinnossa

Pyydä tarjous organisaatiolisenssistä, jonka avulla koulutat koko henkilöstösi kiinteään kuukausihintaan.

 

Pyydä tarjous